- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
Gözünüz aydın
MaşALLAH sağlıkla gelsin bebiş
oy kuzum çok sevindim senin için ben nisan başında gidicem yolum uzun 2 kez gidip o yorgunluğu yaşamak istemiyorum git gel yol 4 saat sürüyo nisan başında inşallah bende müjdemi vericem kalp atışını duyduk diyerekMerhaba kızlar bugün sabah kontrole geldim 5+5 de kesemizi gördük çok şükür 7 mm dedigünlük 1 mm büyür 7 gün sonra kalp atışını da görürüz dedi 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı iğneye baslayacagim kan sulandırıcı, bir de TSH im biraz yüksek çıkmış onun için ilaç başladı. Folik asite devam dedi şimdilik bu kadar sizde durumlar nasıl ? @Eflatun1Kelebek @NurSu-14Ocak Papatyamelo kahvelihatunn
33 yaşımdayım ilk gebeliğim doktorum folicus plus verdi. Araştırdığım kadarıyla kişinin yaşı kilosu felan verilen folik asiti değiştiriyormuş. O yüzden doktorumun verdiği harici kullanmadım ilk denemem de hamile kaldımFolik asit olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
tek bende oluyo sanıyodum o sancı öyle bir korkutuyo ki anlatamamHemde nasilllll birde hasta oldum ayaktayken sanciyi hissediyorum oturmaya calisiyorum oksuruk hapsuruk aninda canim yaaa
Sizin 15 şubat beklenen adet tarihiniz mi yoksa son adet tarihinizmiydiBenim de bat 15 şubatta C.tesi kan değerim 1619 çıktı kesem görünmedi 1 nisanda tekrar geldi. Ama ben yarın da başka bi doktora gideceğim
Ben de esim musait olamadigi icin ancak bu Cuma gidebilecegim kese gormeye ilk defa, belki kalp atisini da duyarlar diye umuyorum. Insallah tatli haberlerinizi aliriz :)Amin inşallah on gün sonra gel dedi ama ben cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum heyecandan duramıyorum belki alttan duyulur
Merhabalar , benimde son adet tarihim 17.02.2022 .Bugün kan testi verdim ilk defa 202 çıktı .Merhaba bende aranıza bugün itibari ile katıldımSAT 17.02.2022 gece rüyamda gördüm teslim pozitifti uyanır uyanmaz test yaptım gercekten pozitifi gördüm ve hemen kan verdim 179 beta ile öğrendim yumurtlamam 5 martti.
Simdi sizlerin bilgilerine ihtiyacım var multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Folitasit olarakda folidoce verdi doktorum. Kullanan var mı nasıldır?
İnşallahBen de esim musait olamadigi icin ancak bu Cuma gidebilecegim kese gormeye ilk defa, belki kalp atisini da duyarlar diye umuyorum. Insallah tatli haberlerinizi aliriz :)
Ben 15 şubatta reglimin ilk günüydü. 15 martta olmam gerekiyordu olmadım 13-15-17 martta evde kaset test yaptım belirgin pozitifi gördüm 17 martta doktora gittim keseyi görmedi kan değerim 1619 çıktı. 1 nisanda gel tekrarla bakalım hayrlı olsun dedi. Yarın farklı bi doktora gideceğim değerlerimi yazarım.Sizin 15 şubat beklenen adet tarihiniz mi yoksa son adet tarihinizmiydi
Canım benim şöyle; son adet tarihim 17 şubat aynı senin gibi. 16 martta lan verdim battan bi gün önce 52 çıktı değerim 18 martta bi daha verdim 230 çıktı 20 martta da 438 çıktı. Ben de tahmini olarak 4+4 üm sanırım. Ama herkesin beta değeri farklı oluyor düşük diye düşünme sakınKızlar merhabalar , son adet tarihimin ilk günü 17 şubat . Bugün 4+4 oluyor galiba tam da bilemiyorum . Kan testi verdim 202 çıktı .sizin beta değerleriniz kaç günlükten kaç çıkmıştı . İki gün sonra tekrardan vereceğim .iki tane gebelik kaybım olduğu için çok stresliyim
6+1 diye biliyordum bugün ama aralık ta kimyasal geçirmiştim ocak ve şubat adetim düzenli değildi yanlış hesaplama olmuş orda ben tam kanama zamanjnı tutmuştum lekelenmeden saydı doktor 6+3 diye sayacakmışımGözünüz aydınKaç haftaydı bugun tam olarak
Amin teşekkürlerMaşALLAH sağlıkla gelsin bebiş
Karından mı baktı sadece alttan muayene ile göremedi miBen 15 şubatta reglimin ilk günüydü. 15 martta olmam gerekiyordu olmadım 13-15-17 martta evde kaset test yaptım belirgin pozitifi gördüm 17 martta doktora gittim keseyi görmedi kan değerim 1619 çıktı. 1 nisanda gel tekrarla bakalım hayrlı olsun dedi. Yarın farklı bi doktora gideceğim değerlerimi yazarım.
Ben tutmak istiyorum ama sabahları bulantım oluyor arada insallah tutabilirim dr gittiğimde sorcamKızlar size uzmanlık sorusu. Ramazan geldi çattı. Oruç tutacak mısınız? Ya da konuyla ilgili doktor tavsiyesi alan var mıdır?
Aminn hayırlı olsunKızlar merhaba benim 5+1 oldu bugün, keseyi gördük çok şüküriçinde nokta gibi görünüyordu bebek de, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için