2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
oy kuzum çok sevindim senin için ben nisan başında gidicem yolum uzun 2 kez gidip o yorgunluğu yaşamak istemiyorum git gel yol 4 saat sürüyo nisan başında inşallah bende müjdemi vericem kalp atışını duyduk diyerek

Kızlar merhabalar , son adet tarihimin ilk günü 17 şubat . Bugün 4+4 oluyor galiba tam da bilemiyorum . Kan testi verdim 202 çıktı .sizin beta değerleriniz kaç günlükten kaç çıkmıştı . İki gün sonra tekrardan vereceğim .iki tane gebelik kaybım olduğu için çok stresliyim

Kızlar Elenatal 2 ile iMom Omega için içerik karşılaştırması yaptım.

Bu tablodan kıyaslayıp doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz.

Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
33 yaşımdayım ilk gebeliğim doktorum folicus plus verdi. Araştırdığım kadarıyla kişinin yaşı kilosu felan verilen folik asiti değiştiriyormuş. O yüzden doktorumun verdiği harici kullanmadım ilk denemem de hamile kaldım

Amin inşallah on gün sonra gel dedi ama ben cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum heyecandan duramıyorum belki alttan duyulur
Ben de esim musait olamadigi icin ancak bu Cuma gidebilecegim kese gormeye ilk defa, belki kalp atisini da duyarlar diye umuyorum. Insallah tatli haberlerinizi aliriz :)

Merhabalar , benimde son adet tarihim 17.02.2022 .Bugün kan testi verdim ilk defa 202 çıktı .

Ben de esim musait olamadigi icin ancak bu Cuma gidebilecegim kese gormeye ilk defa, belki kalp atisini da duyarlar diye umuyorum. Insallah tatli haberlerinizi aliriz :)
İnşallah Allahım minicik birşey ya yerim ben onu

Sizin 15 şubat beklenen adet tarihiniz mi yoksa son adet tarihinizmiydi
Ben 15 şubatta reglimin ilk günüydü. 15 martta olmam gerekiyordu olmadım 13-15-17 martta evde kaset test yaptım belirgin pozitifi gördüm 17 martta doktora gittim keseyi görmedi kan değerim 1619 çıktı. 1 nisanda gel tekrarla bakalım hayrlı olsun dedi. Yarın farklı bi doktora gideceğim değerlerimi yazarım.

Canım benim şöyle; son adet tarihim 17 şubat aynı senin gibi. 16 martta lan verdim battan bi gün önce 52 çıktı değerim 18 martta bi daha verdim 230 çıktı 20 martta da 438 çıktı. Ben de tahmini olarak 4+4 üm sanırım. Ama herkesin beta değeri farklı oluyor düşük diye düşünme sakın

Gözünüz aydın Kaç haftaydı bugun tam olarak
6+1 diye biliyordum bugün ama aralık ta kimyasal geçirmiştim ocak ve şubat adetim düzenli değildi yanlış hesaplama olmuş orda ben tam kanama zamanjnı tutmuştum lekelenmeden saydı doktor 6+3 diye sayacakmışım
MaşALLAH sağlıkla gelsin bebiş
Amin teşekkürler bide yukardaki cevabı verirken aklıma geldi bi ara sat tarihimi 4 şubat yapatir mısınız

Karından mı baktı sadece alttan muayene ile göremedi mi

6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben

Kızlar size birşey danışacağım şimdi benim düşük tehlike fln yok sabahta canım kuru hurma çok istedi 5-6 yedi sonra zararı vermı diye araştırdım düşük tehlikesi olanlar yemesin fln yazmış ama yinede korktum normalde ilk aydan itibaren yenebilirde yazıyordu ama birşey olurmu sizce

Kızlar merhaba benim 5+1 oldu bugün, keseyi gördük çok şükür içinde nokta gibi görünüyordu bebek de, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için
Aminn hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…