2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
sağlıklı olsunlar da beklerim bekleriz

Amin canım aminnn benim sat 30 Ocak 17-22 şubatta hamile kaldım çünkü sadece o aralıkta değerlendirdik. Geç döllenme yani. 15 Martta HCG 770 di bugün 9000 küsür çıktı. Cuma tekrar gidip bakacağım ultrason yaptırıp. Allah bebeklerimizi korusun hayırlı şekilde bizlere nasip etsin inşallah

kaçıncı haftada bebişim gördünüz peki? yok kuzım zaten bir daha da gitmem o doktora

anladım canım inşallah gitmişken kalp atışını da duyarsın toplu sevinç olur. :))) insan çok merak ediyor gerçekten ben çarşambayı iple çekiyorum :))

Muhteşemmm bi haber Cuma bende duyarım dimi,6 + 2 olacak cuma benimkide

Yaa bende randevumu 6+2 ye aldım insallah ben de duyarımmm
Kızlar duyarsınız inşallah 10 gün önce kese çok küçüktü karindan bile görünmedi bana doktor duyamayabiliriz gelişimini görürüz demişti bugün için çağırırken ama çok şükür duyduk
Kuzum ben de özele gidiyorum oksapar kullaniyordum sabah aile hekimine tahlil için gittim yazar misiniz bile demedim kendi ilaç kullanıyor musun diye sordu hemen 2 kutu oksapar 2 kutu da progestan yazdı bitince bir daha yazarız dedi 90 tl civarı bir şey ödedim hepsine eczanede reçetesiz almaya kalksak heralde 1000 tl falan öderdik çünkü 10 gün önce 395 ödemiştim preogestan hariç mutlaka aile hekimine git bence ben de 9 ay kullanacakmisim bas edemezdim
Hayırlı olsun canım ben de öğrenmeden önce çok rüyalar görüyordum çok sevindim seni topiklerden hatırlıyorum
Ben folik asit olarak diofol kullaniyordum bitince doktorum elenatal 1 başlattı daha yeni. Ama folidoce da kullanmıştım gebelikten önce 400 mcg folik asit yeterli diyorlar zaten

Çok güzel ilerlemiş değerin maşallah ben de valla artık cumartesi en azından gidip baktırayım diyorum. Belki vitamin vs verir ekstradan belki keseyi görürüm bakalım

Çok güzel ilerlemiş değerin maşallah ben de valla artık cumartesi en azından gidip baktırayım diyorum. Belki vitamin vs verir ekstradan belki keseyi görürüm bakalım
9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşelim. :)

Kese yazmiyor yani canim. Ama kötü birsey yok canim emin olabilirsin ki senin gec dollenme olmustu yolk saci bile gormussun bence gayet normal ilerliyor. Cumaya bebegide gorursun insallah
inşallah inşallah çok dua ediyorum kese ve kalp atışı duyma süreci de çok gergin geçiyor insan meraktan duramıyor kalp atışı duyma aleti varmış elimden gelse onu alıp 9 ay dinleyerek geçireceğim

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunn

9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşelim. :)
Benim de başlangıç değerim 52ydi inşallah cumartesi günü ikimizde güzel haberler alırız canım

Cok sıkıntılı gerçekten şu süreç inan günleri saatleri sayiyorum surekli bi kalp atislarini duysakta rahatlasak arastirmak lazim şu aletide

Cok sıkıntılı gerçekten şu süreç inan günleri saatleri sayiyorum surekli bi kalp atislarini duysakta rahatlasak arastirmak lazim şu aletide
ayy Allah seni güldürdün beni kız valla çok stresli neyse Allahın izniyle bı günleri geride bırakmaya çok az kaldı

D
9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşel
Benim de başlangıç değerim 52ydi inşallah cumartesi günü ikimizde güzel haberler alırız canım
Kızlar son adet tarihiniz neydi sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…