2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Merhaba bende aranıza bugün itibari ile katıldım SAT 17.02.2022 gece rüyamda gördüm teslim pozitifti uyanır uyanmaz test yaptım gercekten pozitifi gördüm ve hemen kan verdim 179 beta ile öğrendim yumurtlamam 5 martti.
Simdi sizlerin bilgilerine ihtiyacım var multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Folitasit olarakda folidoce verdi doktorum. Kullanan var mı nasıldır?

canım bende oskapar kullanacağım özel hastane rapor çıkaracak şimdi doktorun rapor çıkaramıyor mu acaba ?
Anladim canim normalde kese 20 mm olunca bebek gozukuyor diyorlarda onun oncesinde gozukuyor mu yarin gozukur mu bilemedim o yüzden sordum
doktor bana bugün kese 7 mm dedi gün de 1 mm büyüyor 10 gün sonra kalp atışını duyarız gel dedi canım belki fikir olur :) senin ilk kese göründügünde kaç mm idi.

Kızlar size uzmanlık sorusu. Ramazan geldi çattı. Oruç tutacak mısınız? Ya da konuyla ilgili doktor tavsiyesi alan var mıdır?

bilmiyorum canım onu sormadım o an beynim durmuştu

Geçen salı günü 7,9 mm di canim doktor banada 10 gün sonra dedide ben yarin dayanamayip gidecegim en azindan kese büyümüş mü diye öğrenmek istiyorum. Ilk gebeligim kese büyümediği icin düsükle sonuclandı

Benim de bat 15 şubatta C.tesi kan değerim 1619 çıktı kesem görünmedi 1 nisanda tekrar geldi. Ama ben yarın da başka bi doktora gideceğim
Maşallah sizin değeriniz iyi , benimki biraz az çıkmış .Daha önce 2 kere kaybım var .Çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…