2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hic sıkma canını doktor biraz garantiye oynamış benim doktorum rahat biri yolk sac yok oluşur daha küçük dedi bekleyelim dedi 10 gün sonra görüşürüz demişti biliyorum zor bir süreç ama biraz sabır ihtiyacımız var
sağlıklı olsunlar da beklerim 🙏 bekleriz❤️

Canım öncelikle inşallah hayırlı olsun,inşallah hayırlı sonuç almak nasip olsun..senin sat ne bilmiyorum ama benim.27 ocak sat takvime göre 7+4 hamileyim ve betam 10 martt 2058 çıktı..ultrason muayenemde dr keseyi görürüz dedi gördük cuma biraz lekem olduğu için hastaneye yatış verdi cumartesi ultrason muayenesinde tekrar baktı kese güzel dedi..haftaya göre çoktan duyulması gerekir kalp atışının yani okuduklarimiz öyle ama.daha bende de embriyo izlenmedi dedi..bos gebelik mi dedim hayır öyle bisey söylemek içim erken bekleyeceğiz dedi yani senin daha 5.hafta da nasil boyle birseye karar verebilir drun...sakın üzülme dr değiştir biraz bekle..inşallah sonucun hayırlı olur Rabbimin hazinesi bol bizi de boş çevirmez kapisindan
Amin canım aminnn 🙏 benim sat 30 Ocak 17-22 şubatta hamile kaldım çünkü sadece o aralıkta değerlendirdik. Geç döllenme yani. 15 Martta HCG 770 di bugün 9000 küsür çıktı. Cuma tekrar gidip bakacağım ultrason yaptırıp. Allah bebeklerimizi korusun hayırlı şekilde bizlere nasip etsin inşallah

İyide 5. Haftada bebek görünmeyebiliyor. Nasıl direk bu kadar net ve acımasız konuşmuş anlamadım. Başka bir doktora gidin bence. Çünkü benimde 5. Haftamda sadece kese ve yolk görünmüştü bebiş öyle hemen görünmüyor.
kaçıncı haftada bebişim gördünüz peki? yok kuzım zaten bir daha da gitmem o doktora

Geçen salı günü 7,9 mm di canim doktor banada 10 gün sonra dedide ben yarin dayanamayip gidecegim en azindan kese büyümüş mü diye öğrenmek istiyorum. Ilk gebeligim kese büyümediği icin düsükle sonuclandı
anladım canım inşallah gitmişken kalp atışını da duyarsın toplu sevinç olur. :))) insan çok merak ediyor gerçekten ben çarşambayı iple çekiyorum :))

Muhteşemmm bi haber :nazar::KK68:Cuma bende duyarım dimi,6 + 2 olacak cuma benimkide

Yaa bende randevumu 6+2 ye aldım insallah ben de duyarımmm🐣❤️
Kızlar duyarsınız inşallah 10 gün önce kese çok küçüktü karindan bile görünmedi bana doktor duyamayabiliriz gelişimini görürüz demişti bugün için çağırırken ama çok şükür duyduk 🙏
Kızlar çok yorgunum😢 özel muayenehane ye gidiyorum doktor oksapar vermişti devletten yazdır pahalı demişti bugün sabah 7 de devlet hastanesine gittik doktor 10 da teşrif etti ve iğneyi yazar mısınız dediğimde başka doktorun reçetesini yazmam sorumluluk almam diye azarladı beni😢 gebeliği zor elde ettik gebelik süresince kullanmam gerekiyormuş yardımcı olun dediysem de yazmadı.. gerçekten gebelere devletimiz sahip çıkıyor😏 benim şimdiye kadar maaşım hep bebek tedavisine gitti 1 yıldır şimdi bebeğim yolda artık ona yatırım yapmak istiyorum ve ben çalışan bir kadınım çalışmayanlar ne yapsın Allah hepimize yardım etsin başka hamimiz yok anladım
Kuzum ben de özele gidiyorum oksapar kullaniyordum sabah aile hekimine tahlil için gittim yazar misiniz bile demedim kendi ilaç kullanıyor musun diye sordu hemen 2 kutu oksapar 2 kutu da progestan yazdı bitince bir daha yazarız dedi 90 tl civarı bir şey ödedim hepsine eczanede reçetesiz almaya kalksak heralde 1000 tl falan öderdik çünkü 10 gün önce 395 ödemiştim preogestan hariç mutlaka aile hekimine git bence ben de 9 ay kullanacakmisim bas edemezdim
Merhaba bende aranıza bugün itibari ile katıldım 😊 SAT 17.02.2022 gece rüyamda gördüm teslim pozitifti uyanır uyanmaz test yaptım gercekten pozitifi gördüm ve hemen kan verdim 179 beta ile öğrendim yumurtlamam 5 martti.
Simdi sizlerin bilgilerine ihtiyacım var multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Folitasit olarakda folidoce verdi doktorum. Kullanan var mı nasıldır?
Hayırlı olsun canım ben de öğrenmeden önce çok rüyalar görüyordum çok sevindim seni topiklerden hatırlıyorum 🌸
Ben folik asit olarak diofol kullaniyordum bitince doktorum elenatal 1 başlattı daha yeni. Ama folidoce da kullanmıştım gebelikten önce 400 mcg folik asit yeterli diyorlar zaten 😊

Benimde 13 martta değerim 438 geldi iki gün sonra baktırdım 1046 çıktı 26 marta randevu aldım. Günler geçmek bilmiyor. Dediğiniz gibi kafamda kuruyorum. Bugün yine kan vericem en azından 5 gün kafam rahat gezerim.
Çok güzel ilerlemiş değerin maşallah😊 ben de valla artık cumartesi en azından gidip baktırayım diyorum. Belki vitamin vs verir ekstradan belki keseyi görürüm bakalım😊

Çok güzel ilerlemiş değerin maşallah😊 ben de valla artık cumartesi en azından gidip baktırayım diyorum. Belki vitamin vs verir ekstradan belki keseyi görürüm bakalım😊
9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşelim. :)

Kese yazmiyor yani canim. Ama kötü birsey yok canim emin olabilirsin ki senin gec dollenme olmustu yolk saci bile gormussun bence gayet normal ilerliyor. Cumaya bebegide gorursun insallah
inşallah inşallah çok dua ediyorum 🙏 kese ve kalp atışı duyma süreci de çok gergin geçiyor insan meraktan duramıyor 🙈 kalp atışı duyma aleti varmış elimden gelse onu alıp 9 ay dinleyerek geçireceğim 😂

Merhaba bende aranıza bugün itibari ile katıldım 😊 SAT 17.02.2022 gece rüyamda gördüm teslim pozitifti uyanır uyanmaz test yaptım gercekten pozitifi gördüm ve hemen kan verdim 179 beta ile öğrendim yumurtlamam 5 martti.
Simdi sizlerin bilgilerine ihtiyacım var multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Folitasit olarakda folidoce verdi doktorum. Kullanan var mı nasıldır?
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunn 😊

9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşelim. :)
Benim de başlangıç değerim 52ydi 😊 inşallah cumartesi günü ikimizde güzel haberler alırız canım 🥰

inşallah inşallah çok dua ediyorum 🙏 kese ve kalp atışı duyma süreci de çok gergin geçiyor insan meraktan duramıyor 🙈 kalp atışı duyma aleti varmış elimden gelse onu alıp 9 ay dinleyerek geçireceğim 😂
Cok sıkıntılı gerçekten şu süreç inan günleri saatleri sayiyorum surekli bi kalp atislarini duysakta rahatlasak arastirmak lazim şu aletide🤣🤣

Cok sıkıntılı gerçekten şu süreç inan günleri saatleri sayiyorum surekli bi kalp atislarini duysakta rahatlasak arastirmak lazim şu aletide🤣🤣
ayy Allah seni güldürdün beni 😂😂 kız valla çok stresli 😕 neyse Allahın izniyle bı günleri geride bırakmaya çok az kaldı

D
9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşel
Benim de başlangıç değerim 52ydi 😊 inşallah cumartesi günü ikimizde güzel haberler alırız canım 🥰
Kızlar son adet tarihiniz neydi sizlerin

X