- 11 Mart 2022
- 121
- 153
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım kaçıncı günde gördünMerhabalar arkadaşlar kaç gündür giremedim herkes iyidir herşy yolundadır inşallh biz bugün kesemizi gördük şükür darısı görmeyenlere
Teşekkür ederim canm hamilelik takvimine göre 5+0 yazıyorGözün aydın canım kaçıncı günde gördün
2 hamilelik canım1 aldım 2 mı almam lazımdı acaba
Yaa bende hergün kullanıyorum bi zaearı olmasın bide bebeğime ya of çok şüphelendim şuanFolibolu haftada iki kez kullan dedi doktor bana
Kan değerin kaçtı pekiTeşekkür ederim canm hamilelik takvimine göre 5+0 yazıyor
Olmaz Allah'ın izniyle bir eczaneye danışın veya doktorunuzu arayın istersenizYaa bende hergün kullanıyorum bi zaearı olmasın bide bebeğime ya of çok şüphelendim şuan
Kan tahlili sadece bi defa yaptım adet tarihime 4 gün kalmıştı 139 çıkmıştı adet günüm de idrar testi yapınca ve koyu çıkınca doktr kan tahlili vermemi istemdiKan değerin kaçtı peki
Daha bir keseyi göremedik olabilir mi acabaikiz mi acaba betanız çok iyi maşallah
Merhabalar arkadaşlar kaç gündür giremedim herkes iyidir herşy yolundadır inşallh biz bugün kesemizi gördük şükür darısı görmeyenlere
Hayırlı olsun kese nin boyutu kaç mm?Merhabalar arkadaşlar kaç gündür giremedim herkes iyidir herşy yolundadır inşallh biz bugün kesemizi gördük şükür darısı görmeyenlere
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallahKan tahlili sadece bi defa yaptım adet tarihime 4 gün kalmıştı 139 çıkmıştı adet günüm de idrar testi yapınca ve koyu çıkınca doktr kan tahlili vermemi istemdi
Yarın gideyim olmadı ya çok tırstım göğüs kafesimin altında bi acı hissediyodum 2 gündür ilaçtan olabilirmi acabaOlmaz Allah'ın izniyle bir eczaneye danışın veya doktorunuzu arayın isterseniz
Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah
Teşekkür ederim ölçtü mü bilmiyorum bişey söylemedi banaHayırlı olsun kese nin boyutu kaç mm?
Allah korusun stres yapmayın lütfen pişman oldum söylediğime sizi strese sokmak istememiştim kusura bakmayın lütfenYarın gideyim olmadı ya çok tırstım göğüs kafesimin altında bi acı hissediyodum 2 gündür ilaçtan olabilirmi acaba
Fitil dışında hiç akıntı olmadıKızlar herkes akıntıdan bahsediyor da, akıntısı olmayan varmı ben gibi? Hiç akıntım olmadı en baştan beri. Hatta aksine kuruluk oldu gebelikten sonra Normal mi ki bu
Doktorun kesee için normal mı dedi acaba5. Haftada görülen kese nin boyutları kaç olmalı. Benim 3x6mm çıktı. Dr haftaya gel kese büyümüş mü diye bakalım dedi.
Bende stres yapmıştım kesem 5+3 te 6.7 mm di küçük gelmişti bana doktor uyumlu demişti her kişiden kişiye değişiyor hiç canınızı sıkmayınDoktorun kesee için normal mı dedi acaba