2022 ikiz annesi olacaklar

günaydın not aldım canım onuda alınacak kitaplar arasına ekleyeyim. diğer alacaklarım da bir tanesi mutluluğun iki katı diğeri ikizlerle yaşam takip ettiğim bir ikiz annesi önermişti. doktorun ismi de klinikpsikologanne çok güzel paylaşımları var takip et beğeneceksin.

Günaydın Çok teşekkürler canım hemen takibe aldım kitapları da favoriledim

PembeAnkaKusu ben de önerilerinizi hemen takibe alıyorum kızlar. :) teşekkürler

Bu arada hanımlar yazmıştım daha önce ağrılarımi dr bahsettim idrar tahlili ver dedi sonucum çıktı iltihaplanma varmış bir tane monurol iç dedi bir hafta sonra tekrar tahlil ver dedi dün gece aldim agrimda henüz değişiklik olmadı ama bilemedim hemen etki ediyormu diye bakalim umarım geçer ins

Iste dikkat ediyor muyum bilmiyorum ki kuzum yani bakıyorum millet wvakado salatası iste cevizli salata falan yiyor ben oyoe şeyler yiyemiyorum avakado dan zaten tiksindim

Ben almak istedim eşim de senin dediğinin aynısını dedi, 3 çocukla nereye gtcen kışın soğugunda dedi havalar ısınınca alırız dedi o yüzden ben de almadım beklemedeyim. 2 tane pusetim var idare edicem. Zaten dediğin gibi Bi hastaneye giderim herhalde

2 3 güne düzelirsin kuzum hemen aynı gün gecmiyor

Yok canim ikisi de erkek benm ama cok korkuyorum acaba besleniyorlar mi nasıllar diye bir de sabahları göz kararması bayılma olur oldu simdi son 1 haftadır yatağımın yanına yiyecek ve tuzlu su koyuyorum mecburen

Monurol baya etkili canim biraz bekle gecer inşallah

Yok canim ikisi de erkek benm ama cok korkuyorum acaba besleniyorlar mi nasıllar diye bir de sabahları göz kararması bayılma olur oldu simdi son 1 haftadır yatağımın yanına yiyecek ve tuzlu su koyuyorum mecburen
Bunlar hep stresten canım senin biraz sakin olman lazım. Kim yiyormuş her gün avokadolar falan ya ben hiç sevmem bikere türk damak tadına uygun değil eskiden avokado mu vardı güzelim elmaya mandalinaya muza portakala ne oldu herkes şovda sen başkalarına bakma. Arada bir ağzına ceviz badem at vitaminlerini iç az meyve ye onun dışında normal yemek ye bazen sebze bazen etli veya balıklı canın ne çekiyorsa tamamdır. Ben saymıyorum öyle haftada şundan iki kere bundan üç kere diye. Küçücük bebekler birsürü vitamin alıyoruz zaten beslenirler elbet. Kendimizi şişirmenin manası yok. Sabah tansiyonun şekerin falan düşüyor heralde çok uzun mu uyuyorsun? Yanına birşeyler koyman iyi olmuş ağzına atarsın biraz uzanır sonra kalkarsın. Kendine haksızlık edip başkalarıyla kıyaslamayı bırak lütfen… Aradaki fark da kapanır kapanmazsa da biri daha geç döllenmiştir ya da iki kardeş bir olmaz ki zaten benim ablam uzundur mesela ben kısayım. Milimetreyle ölçüm yapıyorlar sonuçta. Arada 3 hafta yok ki geçer gider

Haklisin canim cok stresliyim esim yok ya 3 ay yalnızım evde onlar beni çok etkiliyor meyve çok yiyorum zaten severim meyveyi ama iste millete bakınca diyorum bende mi sorun var acaba diye aslında çok uyumuyorum 5 saatte 1 kere uyanırım bu wc ye falan o sıralarda zaten oluyor olan

Eşinin olmaması da stresli bir durum gerçekten allah kolaylık versin ama sen sürekli kendinde bir şey arıyorsun. Boşver milleti çok abartılı şeyler var. Bu bayılmaları ciddiye almak lazım ama. Aniden kalkmamaya çalış tansiyon aletin var mı onu da yanına koyup öyle kötü olunca bi ölç bakalım ne çıkacak. Doktorun ne diyor peki bunun için? Benim aklıma tansiyon ya da şeker düşüklüğü geliyor sadece ama doktor değiliz onlar daha iyi bilir

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer

Aynısını dedinoda canim seker de düşüyor olabilir dedi tansiyon aleti aldim yatağımın ucunda o hep olcuyorum ay ne biliym yaa biraz korku stres falan Fabbim sağlıkla zamanında doğum nasip etsin bana da hepimize de

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…