-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.961
İnşallah kuzum yaa esim 185 ben 172 bizde yapıliz ama zayıfım ben iste İnşallah findiklarim tombul tombul dogarlarKuzum benim seninde gayet iyi maşallah bide genetik faktörler önemli ailecek yapılı kemikliyiz biz mesala bunlarida göz önüne al o yüzden için ferah olsun bazende bazı bebekler bazı aylarda alır bazen almaz yeterki sağlıkları iyi olsun canım benim
Ben varım ama sen zaten biliyorsun canımİyi aksamlar kızlar, bulantısı olmayan var mı acaba benden baska, 5 6 gün ara ara su ıcınce bulantım oldu, bir kere çok siddetliydı, onun haricinde cok ıyıyım çok şükür, yarın kantrolum var inşallah hersey yolundadır
Ins kuzum benim tombis doğarlar sen hiç merak etme hayirlisiyla sağlıklıdır olur insİnşallah kuzum yaa esim 185 ben 172 bizde yapıliz ama zayıfım ben iste İnşallah findiklarim tombul tombul dogarlar
Çok şükür benım de iştahım yerinde, ne bılım herkes bulantı ıyıdır falan diyince tedirgin oldum, ac karna su ıcınce mahvediyor, gece ıcınce de oyle.. Ama yemeklerde Hıc tıksınme yokBen varım ama sen zaten biliyorsun canımSadece içten içe oldu kusacak kadar değil ama sevdiğim herşeyi yiyebiliyordum aç kalmadığım sürece midem bulanmıyordu salatalık yiyordum tuzlu tuzlu ya da meyve O da 2-3 haftada geçti bu arada
pekmez sekerli oldugu icin uzak duruyorum ama tahin iyidir mesela bazen birlikte tüketiyorum. bir de benim suyum fazlaydi ilk gebelikte sekerli seyler tuketince yine fazla olur diye korkuyorumKizlar pekmez içiyor musunuz içiyorsanız ne kadar ve ne pekmezi içiyorsunuz? Benim doktorum bana ne kan tahlili ne idrar bise istemiyor açıkçası bende hiç sormadım lazım minyapalim mi falan diyedemir ilacı ve decavit kullanıyorum sizler neler alıyorsunuz nasilsinjz mesela 17. Haftada bebekler kac gramdi
3 hafta nasil durdun bana fenaliklsr geliyor endiseler basiyor iki hafta sonraYarın doktor kontrolumuz var 3 hafta aradan sonra en son 650 gr di ikisi de. Çok merak ediyorum ne yapıyorlar ne oldular nasıllar diye
son adete göre hesapla canim benim de asilama adetin 10. günü yapıldı ama onun onemi yok. geri kalma ileri gitme bunlar belli olmaz aşırı olmadığı sürece yine onemi yok saglik gostergesi degil yapı meselesi. oglum 28lere kadat ilerideydi sonra başı ileride gitti karni geri dusmeye başladı 3 hafta geri kaldi zayif doğdu ama kilolu dogan bir cok bebeye göre daha az hasta oluyor misal. 4 kilo doganlar sarıliktan hastanede yatarken bizde kan uyusmazligi oldugu halde sarilik olmadi hic uyku hali yaşamadı. bütün genellemeleri sil kafandanSelam kızlar yazdıklarınızı okudum mutlu oldum yaa aynı duyguları yaşıyoruz ya kalbimle hissediyorum mutluluğunuzubenim son adete göre 15 haftalık ama doktora göre 9 gün önde yani 16 haftalığı geçtik herkes ilerde son adete göre oluyor diyor cidden öyle mi hesaplamamı nasıl yapayım. Benim adet 10. Gün aşılama yapılmıştı ben erken döllenme geri kalmaz diyorum ama herkes yok diyor kalacakk
Benim suyum gunde 3 lt içiyorum daha ayran cay falan hariç anca yetiyir kuzum artik böbreklerim isyan edeceklerpekmez sekerli oldugu icin uzak duruyorum ama tahin iyidir mesela bazen birlikte tüketiyorum. bir de benim suyum fazlaydi ilk gebelikte sekerli seyler tuketince yine fazla olur diye korkuyorum
bebegin suyundan bahsediyoruum yani kese icinde su var onun icinde de bebek yüzüyor ya. o su karbonhidrat cok tuketildiginde veya gebelik sekeri oldugunda bazen de bilinmeyen sebeplerden çok olabiliyor. sorun oluşturuyor cok olmasi.Benim suyum gunde 3 lt içiyorum daha ayran cay falan hariç anca yetiyir kuzum artik böbreklerim isyan edecekler
Bulantisiz hamilelik geçirmek Allah'ın bir lütfu. O kadar rahat ki. Benim bütün hamileliğim boyunca hiç bulantim olmadı. Bebeklerim sağlıklı doğdu çok şükür. Insan ister istemez merak ediyor her sey yolunda mi diye. Ikiz olunca iki katı bulanır diyorlar o da yalan. Her hamilelik farklı ama bulantı yoksa bence çok da dillendirme nazara gelirsinÇok şükür benım de iştahım yerinde, ne bılım herkes bulantı ıyıdır falan diyince tedirgin oldum, ac karna su ıcınce mahvediyor, gece ıcınce de oyle.. Ama yemeklerde Hıc tıksınme yok
Zaten ilk gebelik sıkıntılı olunca ikinci gebelik zehir oluyor seni anlıyorum, ben KIZIMA gebeyken hiç keyifli Bi gebelik geciremedim, sürekli evham korku stres, buna da bir şey olur mu endişesi, ama bunlarda daha rahatım çok şükür3 hafta nasil durdun bana fenaliklsr geliyor endiseler basiyor iki hafta sonraaslinda bebeklerin gelisimiyle ilgili degil de acilma olur farketmem diye ilk gebelikten hatiralar...
Arkadaşımın da suyu azalma yapmıştı havuç suyu icti düzeldi tekrar yaa ben cok kafaya takıyorum galiba bu olayları Rabbim sağlıkla hayirla bir dohuraydikbebegin suyundan bahsediyoruum yani kese icinde su var onun icinde de bebek yüzüyor ya. o su karbonhidrat cok tuketildiginde veya gebelik sekeri oldugunda bazen de bilinmeyen sebeplerden çok olabiliyor. sorun oluşturuyor cok olmasi.
Bugun doktora da sordum cok fazla bulantım yok, ıstahım cok yerinde, arada bir su ıcınce yokluyor dedım, çok sanslısın dedı o daBulantisiz hamilelik geçirmek Allah'ın bir lütfu. O kadar rahat ki. Benim bütün hamileliğim boyunca hiç bulantim olmadı. Bebeklerim sağlıklı doğdu çok şükür. Insan ister istemez merak ediyor her sey yolunda mi diye. Ikiz olunca iki katı bulanır diyorlar o da yalan. Her hamilelik farklı ama bulantı yoksa bence çok da dillendirme nazara gelirsin
Suyu açken içersen kusma olabilir onun dışında gez toz keyfine bak. 25.haftadan sonra salondan mutfağa giderken on kere dinlenme ihtiyacı duyacaksın çünküBugun doktora da sordum cok fazla bulantım yok, ıstahım cok yerinde, arada bir su ıcınce yokluyor dedım, çok sanslısın dedı o da
Valla daha 8.haftada nefes nefese kalıyorum bişey yaparken, 24. Hafta dolana kadar calıscam Allah izin verirseSuyu açken içersen kusma olabilir onun dışında gez toz keyfine bak. 25.haftadan sonra salondan mutfağa giderken on kere dinlenme ihtiyacı duyacaksın çünkü
Ya bu su meselesine ben de 1haftadir takıldım. Haftaya muayenede suya baktirmak istiyorum, çünkü daha önce ölçülmedi ve bazi günlersu gibi 1-2 saniyelik bir anda geliyor ve tamamen renksiz,kokusuz. Baya ıslanıyor günlük ped ya da çamaşır.Arkadaşımın da suyu azalma yapmıştı havuç suyu icti düzeldi tekrar yaa ben cok kafaya takıyorum galiba bu olayları Rabbim sağlıkla hayirla bir dohuraydik
Canım nasılsınValla daha 8.haftada nefes nefese kalıyorum bişey yaparken, 24. Hafta dolana kadar calıscam Allah izin verirsesizin bebişler nasıllar dogum ne zaman yaptınız?
Cok sukur canım, su ıcınce gelen bulantı oluyor arada o da, bı kac gun rahatsız etti o kadar, doktorum da dedı şanslısın diyeCanım nasılsınMaşallah bulantıların yokmuş çok sevindim. Ben perişanım 2.5 kilo kaybetmişim doktor serum takviyesi Alman gerekiyor dedi. İki gündür serum alıyorum bir tık iyi geldi. Bence çok şanslısın canım nazar değmesin sana bebişlerin nasıl bugün müydü muayenen