- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.881
Aynen benim kız ya yüzünü yada poposunu dönüyorçok teşekkür ederiz kuzum. bu kızlar bi alembir de büyüdükçe daha çok karışacak dedi doktor hangisi hangisiydi diye. ve bazen yer değiştirebiliyorlarmış.
Ben 19+3 üm 1 haftadır net hissediyorum ondan önce de farklı şeyler hissediyordum ama böyle değildi. Herkeste farklı oluyormuş kafana takma hissedersin yakındaSelam kızlar herkese hareketleri kaçıncı hafta itibari ile hissetmeye başladınız. Benim 17. Hafta hala en ufak birşey yok bende mi bir gariplik var benim kızlar mı tembel anlayamadım
Sana bişey anlatayım da gül, tekil gebeligimde son 1 ay giyinmek için lcwden hamile eşofman altı almıştım, bunlarda da son ay giyerim diye hiç yanasmadim. Bugün altıma giyecek bir şeyim kalmamış mecbur aklıma o geldi dedim neyse bol olsa da çıplak kalmaktan iyidir, bi giydim ki göbeğimi sıkıyor, taş çatlasa 2 hafta daha zorla giyerim sonra olmaz. Şok oldum. Yani kızımda doğuma bile bu eşofmanla gitmiştim ki 39 haftalık doğum yapmıştım. 10 hafta sonraki halimi düşünemiyorum anlicaginBenim de öyle oluyor canım normalde yaptığımın çok daha azını yapsam bile yoruluyorum ağrı giriyor. Oturmak bile yoruyor sanki ayak uzatmak gerekiyor ille. İkiz gebelikten bence ben bu ara patlayacak gibiyim karnım gergin ve kocaman oldu sarkamıyor da kaslarımdan sanırım nasıl sığacak bu bebekler aklım almıyor. Yemek yiyince su içince bile sıkışıyorlar sanki. Keşke dediğin gibi ışınlansak o haftalara
Aman iyi bari ben ikiz diye daha erken olur diye düşünüyordum kendimceBen 19+3 üm 1 haftadır net hissediyorum ondan önce de farklı şeyler hissediyordum ama böyle değildi. Herkeste farklı oluyormuş kafana takma hissedersin yakında
Ben tek gebelik yaşayan bir arkadaşım var hatta benden iki hafta önde benim göbeğim şuan onun üç katı son aylarda patlamazsak iyiSana bişey anlatayım da gül, tekil gebeligimde son 1 ay giyinmek için lcwden hamile eşofman altı almıştım, bunlarda da son ay giyerim diye hiç yanasmadim. Bugün altıma giyecek bir şeyim kalmamış mecbur aklıma o geldi dedim neyse bol olsa da çıplak kalmaktan iyidir, bi giydim ki göbeğimi sıkıyor, taş çatlasa 2 hafta daha zorla giyerim sonra olmaz. Şok oldum. Yani kızımda doğuma bile bu eşofmanla gitmiştim ki 39 haftalık doğum yapmıştım. 10 hafta sonraki halimi düşünemiyorum anlicagin
Oyyy hem güldüm hem korktumSana bişey anlatayım da gül, tekil gebeligimde son 1 ay giyinmek için lcwden hamile eşofman altı almıştım, bunlarda da son ay giyerim diye hiç yanasmadim. Bugün altıma giyecek bir şeyim kalmamış mecbur aklıma o geldi dedim neyse bol olsa da çıplak kalmaktan iyidir, bi giydim ki göbeğimi sıkıyor, taş çatlasa 2 hafta daha zorla giyerim sonra olmaz. Şok oldum. Yani kızımda doğuma bile bu eşofmanla gitmiştim ki 39 haftalık doğum yapmıştım. 10 hafta sonraki halimi düşünemiyorum anlicagin
Dogumda giydigim dantelli pijamayi simdilerde giyiyorum. Kiloluyum biliyorum ama dogumda giymistim anca simdi olur. ben de merak ediyorum sonumu :))Sana bişey anlatayım da gül, tekil gebeligimde son 1 ay giyinmek için lcwden hamile eşofman altı almıştım, bunlarda da son ay giyerim diye hiç yanasmadim. Bugün altıma giyecek bir şeyim kalmamış mecbur aklıma o geldi dedim neyse bol olsa da çıplak kalmaktan iyidir, bi giydim ki göbeğimi sıkıyor, taş çatlasa 2 hafta daha zorla giyerim sonra olmaz. Şok oldum. Yani kızımda doğuma bile bu eşofmanla gitmiştim ki 39 haftalık doğum yapmıştım. 10 hafta sonraki halimi düşünemiyorum anlicagin
Hazir olmaya fikren hazirim, sectim herseyi de, 22-24 haftayi gormeden almaya korkuyorumAman iyi bari ben ikiz diye daha erken olur diye düşünüyordum kendimcebu arada hazırlıklara başladınız mı ya iki gündür beşik bebek arabası falan araştırıyorum en azından almasam bile belirleyeyim diye
Ayyy ne güzel bende kıyafetlerden başladım ama büyük parçalar benide korkutuyorHazir olmaya fikren hazirim, sectim herseyi de, 22-24 haftayi gormeden almaya korkuyorum
Yakında başlar bence kendini dinlemekle de alakalı sanırım ben dinliyorum hepAman iyi bari ben ikiz diye daha erken olur diye düşünüyordum kendimcebu arada hazırlıklara başladınız mı ya iki gündür beşik bebek arabası falan araştırıyorum en azından almasam bile belirleyeyim diye
Bir iki haftaya hissederim öyleyse bugün biraz uzanıp dikkat edeyim bakayımYakında başlar bence kendini dinlemekle de alakalı sanırım ben dinliyorum hepAlacağımız bebek arabaları belli daha önce de bahsetmiştim maclaren atom modeli alıcaz 2 tane ona uyumlu da iki puset alıcaz. Beşik olayı da yeğenim için alınan beşik vardı onu verdiler ya aynısından bir tane daha alıcam ya da başlarda birkaç ay ikisini bir koyucam sonra odalarına alıcam ona karar veremedim. Odalarına montessori iki tane yatak dolap ve şifoniyer yaptırmayı düşünüyorum çok uzun süre odamızda tutmayız gibi geliyor. Fikri olan bu konuda fikir verirse sevinirim Bir de şu otomatik sallanan ana kucakları var bir tane ikinci el falan ondan mı alsam diyorum biri ağlarken yada altını değiştirirken diğerini oyalamak için onlar da max 6 ay kullanılıyor 6 ay için almak mantıklı mı bilemedim kimisi de sevmiyormuş hiç durmuyormuş kumar gibi
Bence ben patlicam, yani özellikle akşamları yediklerim birikince mahvoluyorumBen tek gebelik yaşayan bir arkadaşım var hatta benden iki hafta önde benim göbeğim şuan onun üç katı son aylarda patlamazsak iyi
Ben de tek çıkaramam diye düşündüm ama sonra zaten kaç kere tek çıkıcam dedim bir de bu benim alacağım arabalar çok hafif 5küsür kg katlanınca kabin boy oluyor ikiz arabaları ağır bagaja kaldır indir yapamam gibi geldi. Kanguru da denicem zaten inşallah en azından biri severBir iki haftaya hissederim öyleyse bugün biraz uzanıp dikkat edeyim bakayım
İki ayrı bebek arabası bende düşündüm ama o şekilde tek başıma çıkamam diye vazgeçtim. Beşikte karat verdim gibi ilk önce şu ahşap parmaklıklı modellerden alacağım ve şifonyer sonra seninde dediğin gibi montessori yatak ve dolap alıp oda yaparım diye düşünüyorum. Ama kucağını bende ikinci el alacağım etrafımda ki herkes aman önce tek al dururlarsa ikinciyi alırsın bazı çocuk kesinlikle yatmıyor dediler. Aynen kumar gibi ben deneyeceğim eğer dururlarsa çok kolaylık olur 5-6 ay çevresi ile ilgilenmeye başlayana kadar oyalanırlar sonrada oyun halısı vs. Yeni yöntemler deneriz.
Vala dayanamadım kızımdaki gebelik fotolarima baktım son hafta boyleymisimOyyy hem güldüm hem korktumbeni kaç hafta önce gördüklerinde böyle doğuran gördüm ben dediler yüzüme yaa yandık vallahi özellikle hapşırınca öksürünce göbeğim cidden patlamaya çalışıyor çok fena
Ayy kıyamam canım ya o da çok zordur kesinVala dayanamadım kızımdaki gebelik fotolarima baktım son hafta boyleymisimve şunu belirtim, kaburgalarima vurmalarina vajina tarafına vurmalarina tercih ederim, geçen gece ağladım ağrıdan sanki bıçak kesiyordu alt kismimi,
Yalnız patlayamazsın birlikte patlayacağızBence ben patlicam, yani özellikle akşamları yediklerim birikince mahvoluyorum
Sonumuz yaşDogumda giydigim dantelli pijamayi simdilerde giyiyorum. Kiloluyum biliyorum ama dogumda giymistim anca simdi olur. ben de merak ediyorum sonumu :))
7 kilo almışım, şimdilik, galiba en az Bi 7 daha alırım, sonra yerimden de kalkamam, necedir halimYalnız patlayamazsın birlikte patlayacağız
Yaa işte bende araştırıyorum. Yan yana olanları kimse önermiyor zaten hiçbiryerden sığmıyor diye altlı üstlü olanlarda prego falan çok yakın birbirine e bebekte satış danışmanı bebekler büyüyünce arkadaki problem yaratıyor genellikle dedi. Tek kafama ve mantığıma yatan abc desing olan oldu ama gidip canlısını iyice bir incelemem lazım. Bu arada sanırım chicco markasının o şekilde ayrılan takılan bir ikiz arabası var aklında olsun. Beşik aynen senin dediğinden yan tarafı iniyor anne yanı oluyor tahminimce 1-1,5 yaşına kadar götürür. Bu arada ana kucağını alırsan aklında olsun sadece öne arkaya sallananları çoğu bebek sevmiyormuş yana doğru sallanan modellerde durma ihtimali daha yüksek dediler.Ben de tek çıkaramam diye düşündüm ama sonra zaten kaç kere tek çıkıcam dedim bir de bu benim alacağım arabalar çok hafif 5küsür kg katlanınca kabin boy oluyor ikiz arabaları ağır bagaja kaldır indir yapamam gibi geldi. Kanguru da denicem zaten inşallah en azından biri severBir de iki arabayı birlikte kullanmak için bi aparat gibi bir şey yapmayı planlıyorum. Çok hafif zaten direklerini birbirine tuttursam yan yana da kolay gider. Mühendisiz o kadar da bir şey uydururuz dedik Pelin akili takip ediyorum ikizlerim olmadan önceden beri o demişti ikiz arabası aldık ama hiç kullanışlı olmadı ayrı ayrı tekrar aldık öyle kullanıyoruz diye ondan etkilendim biraz da benim beşik de ahşap böyle bi tarafı inenler var ya ondan büyük gibi sığarlar inşallah bakalım