- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.861
Benim de öyle oluyor canım normalde yaptığımın çok daha azını yapsam bile yoruluyorum ağrı giriyor. Oturmak bile yoruyor sanki ayak uzatmak gerekiyor ille. İkiz gebelikten bence ben bu ara patlayacak gibiyim karnım gergin ve kocaman oldu sarkamıyor da kaslarımdan sanırım nasıl sığacak bu bebekler aklım almıyor. Yemek yiyince su içince bile sıkışıyorlar sanki. Keşke dediğin gibi ışınlansak o haftalaraselam kizlar bugün azcik zorladim kendimi alt taraflara ince ince agrilar vurdu aklim çıktıdaha çok var doguma bu psikoloji ile nasil gececek 16 hafta bilmiyorum. zorladigim dedigim de duş aldım, oğlanı otomobil ile doktora götürdük, ordan yine pek yürümeden kırılan dişime gecici dolgu yaptirdim. ordan yine yürümeden bir lokantaya gidip karnimizi doyurduk. önceden hareket ettigimin 10da biri bile degil bugün yaptıklarım. simdi yine oglanin ateşi için nöbet tutuyorum.
şöyle hoooop 35. haftalara ışınlansak ne iyi olurdu
selam kizlar bugün azcik zorladim kendimi alt taraflara ince ince agrilar vurdu aklim çıktıdaha çok var doguma bu psikoloji ile nasil gececek 16 hafta bilmiyorum. zorladigim dedigim de duş aldım, oğlanı otomobil ile doktora götürdük, ordan yine pek yürümeden kırılan dişime gecici dolgu yaptirdim. ordan yine yürümeden bir lokantaya gidip karnimizi doyurduk. önceden hareket ettigimin 10da biri bile degil bugün yaptıklarım. simdi yine oglanin ateşi için nöbet tutuyorum.
şöyle hoooop 35. haftalara ışınlansak ne iyi olurdu
Sadece ben mi böyleyim diyordum ama yalnız değilmişim garip ama mesajlarınızı görünce mutlu oldum kızlar kendim mi abartıyorum herkes hamile diyip kızıyordum ama sanırım ikiz bebek taşımak böyle birsey hayirlisiyla sağ sağlim son haftalara gelip doğum günlerimizi beklediğimiz zamanlar gelir insBenim de öyle oluyor canım normalde yaptığımın çok daha azını yapsam bile yoruluyorum ağrı giriyor. Oturmak bile yoruyor sanki ayak uzatmak gerekiyor ille. İkiz gebelikten bence ben bu ara patlayacak gibiyim karnım gergin ve kocaman oldu sarkamıyor da kaslarımdan sanırım nasıl sığacak bu bebekler aklım almıyor. Yemek yiyince su içince bile sıkışıyorlar sanki. Keşke dediğin gibi ışınlansak o haftalara
Yok yok abartmıyorsun canım bazen öyle gergin oluyor ki cidden patlayacak sanıyorumSadece ben mi böyleyim diyordum ama yalnız değilmişim garip ama mesajlarınızı görünce mutlu oldum kızlar kendim mi abartıyorum herkes hamile diyip kızıyordum ama sanırım ikiz bebek taşımak böyle birsey hayirlisiyla sağ sağlim son haftalara gelip doğum günlerimizi beklediğimiz zamanlar gelir ins
Amin canım, çok teşekkür ederimGeçecektir kuzum merak etme biraz zaman alıyor ve yorucu oluyor biliyorum ama haftalar ilerledikçe böyle olmuyorsun şuan bende çok şükür azaldı diyecek durumdayim sizde hayirlisiyla olursunuz ins
Çok teşekkür ederim canım. Zaten panaroma test yetkilisi tekrar yaptırın testi deseydi hemen yaptıracaktım ama onlar da içime su serpti yine de güvenebilirsiniz diyerek.Kuzum yazdıklarını okudum da bir dr Helenistik ikize bakan bir dr nift ve panorama test arasındaki farkı anlamamasi yönlendirmemesi ne kadar garip bende ankaradayim yaptırdım ama sen şuan üzülme hiç tam net sonuç olmasada genede bilgi verendir çok şükür temiz cikmis ins digerininde cinsiyetini öğrenirsiniz gözünüz aydın olsun canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim ikisini de tadacaksınkızlar biliyorsunuz kan testi sonucu bebeklerin birinin cinsiyeti net olarak belliydi. erkek çıkmıştı :) ben bugün doktora gittim ve diğer bebeğimin de kız olacağını öğrendim. :):)
çok sağol canım, evet öğrendim çok şükür :) o kadar üzülüp ağladığıma değmedi :) bebişlerim bugün beni çok mutlu etti, erkek olan hemen gösteriyor zaten çok belirgin, kız için baya uğraştık ama sonunda gördük.Hayırlı olsun canım çok sevindim ikisini de tadacaksıniyi hemen öğrenmişsin en azından test sonucunda çıkmadı diye üzülmüştün
Benim oğlan da pek meraklı göstermeye yaçok sağol canım, evet öğrendim çok şükür :) o kadar üzülüp ağladığıma değmedi :) bebişlerim bugün beni çok mutlu etti, erkek olan hemen gösteriyor zaten çok belirgin, kız için baya uğraştık ama sonunda gördük.
hahahah çok komik gerçekten öyle :)Benim oğlan da pek meraklı göstermeye yakızlar daha nazlı oluyor
Şuan yaşadıklarımın abartılı olmamasına öyle sevindim ki kuzum çünkü yavaştan üst kaburgalarımın ağrıdığı bile hissediyorumYok yok abartmıyorsun canım bazen öyle gergin oluyor ki cidden patlayacak sanıyorumarkadaşlarımı ablamı falan tekil gebelik yaşayanları düşünüyorum yok böyle değildi kesinlikle. Bu ara 25 cm olmuşlar bide iki tane 25 cm var doğunca bunlar 45-50 cm falan olmuyor muydu zaten Millet bizim şu halimizle doğuruyor ay şöyle zor böyle zor diyor biz napalım
Aynen canım benim yoksa sırf para için tekrar yaptır derlerdi üstelik de muayanede dr görürdü birseyler gözün aydın çok sevindim bunaÇok teşekkür ederim canım. Zaten panaroma test yetkilisi tekrar yaptırın testi deseydi hemen yaptıracaktım ama onlar da içime su serpti yine de güvenebilirsiniz diyerek.
Yaa benim de yukarda kız var neresini soktu bilmiyorum ama bir haftadır kaburgamın orda olduğuna eminim sağ taraf acıyorŞuan yaşadıklarımın abartılı olmamasına öyle sevindim ki kuzum çünkü yavaştan üst kaburgalarımın ağrıdığı bile hissediyorumbende tek bebekle etrafındakilere kiyasliyordum hep ama şuan içim çok rahat beni sizler anlarsınız sadece ins canım hayirlisiyla dogurunca o kadar minik kuzularimiz da artık millet ne derse desin diyelim
Benimde ikisi solda kuzum altli üstlu o yüzden sol taraf benimde öyle ağrıyor ama aynen çok şükür allahima herkese nasip etsin inşYaa benim de yukarda kız var neresini soktu bilmiyorum ama bir haftadır kaburgamın orda olduğuna eminim sağ taraf acıyorAma bu bile güzel mi gelir insana bebişlerimiz sağlıklı olsun da göbeğim büyümese daha çok takardım eminim zaten artık net bir şekilde hareket de hissediyorum hatta dün ilk defa eşim bile yakaladı ıçkırık tuttu sanırım bebişleri hemen çağırdım
çok teşekkür ederiz kuzum. bu kızlar bi alemAynen canım benim yoksa sırf para için tekrar yaptır derlerdi üstelik de muayanede dr görürdü birseyler gözün aydın çok sevindim bunadiğerinde kızmış ne güzel benim de öyle ve kızım hiç göstermiyor oglanda altta gözükmüyor halada öyle biz testi yaptirmasaydik öğrenemezdik birbirlerini hep gizliyorlar çünkü
ya ne güzel. bu arada ben de 14+4'üm yani 15. haftanın içindeyim 1,1,5 ay kaldı o zaman hareketlerini hissetmeme.Yaa benim de yukarda kız var neresini soktu bilmiyorum ama bir haftadır kaburgamın orda olduğuna eminim sağ taraf acıyorAma bu bile güzel mi gelir insana bebişlerimiz sağlıklı olsun da göbeğim büyümese daha çok takardım eminim zaten artık net bir şekilde hareket de hissediyorum hatta dün ilk defa eşim bile yakaladı ıçkırık tuttu sanırım bebişleri hemen çağırdım
Yaa yerim onları minnoşlarBenimde ikisi solda kuzum altli üstlu o yüzden sol taraf benimde öyle ağrıyor ama aynen çok şükür allahima herkese nasip etsin inşbenim de göbis büyüdü bakıp bakıp gülüyorum kendime bende birseyler hissetmeye başladım ama kim yapıyor ayırt edemiyorum sen ayırt edebiliyorsunuz canım benim
Aynen gerçi kişiden kişiye değişiyormuş ama bir haftadır net hissediyorum benya ne güzel. bu arada ben de 14+4'üm yani 15. haftanın içindeyim 1,1,5 ay kaldı o zaman hareketlerini hissetmeme.