- Konu Sahibi Inquisitive
Kırmızı ama çok yoğun değil çok şükür, bakalım proluton depot yaptılar aGeçmiş olsun canım hemen durdururlar inşallah ağrın var mı kanaman nasıl rengi yoğunluğu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı ama çok yoğun değil çok şükür, bakalım proluton depot yaptılar aGeçmiş olsun canım hemen durdururlar inşallah ağrın var mı kanaman nasıl rengi yoğunluğu?
İyi iyi çok şükür az olması da iyi ağrın falan yoksa başka biyerde kanama alanı oluşmuştur belki iğneler geçirir. Senin keseler de yan yana mı acaba? İkizlerde kanama daha sık görülüyor sanırım bir süre diken üstünde olucaz mecburKırmızı ama çok yoğun değil çok şükür, bakalım proluton depot yaptılar a
Beta hcg çok yüksekti benim ama o tek başına yeterli değil diyorlar keseleri görünce 5+2de öğrendim benHanımlar merak ediyorum ilk nasıl anladınız ikiz olduğunu kan değerleri mi yoksa
Geçmiş olsun insallah düzelir. benim 5 gün önce pıhtıli ağır kanamam oldu ama proluton igne kanamayi kahverengi lekeye çevirdi. hala daha geliyor.Kırmızı ama çok yoğun değil çok şükür, bakalım proluton depot yaptılar a
ne güzel gelisiyorlar canim benimkilerin arasinda da bir gün var bu sorun değil diye biliyorumCanım ben döndüm doktordan dün de kanama olunca çok umutsuz gitmiştim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önceki kaybımda da böyle demişti yavaş atıyordu o zaman ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız sabah akşam yaparız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olsunlar Sende durumlar nasıl randevu kaçta?
Yok yok sorun değil canım bir gün arayla çatladı muhtemelen benim yumoşlar biri daha büyüktü o yüzdendir maşşallah bebişlerimiz sağlıkla doğar inşallahne güzel gelisiyorlar canim benimkilerin arasinda da bir gün var bu sorun değil diye biliyorum
Evet canım keseler yan yanaİyi iyi çok şükür az olması da iyi ağrın falan yoksa başka biyerde kanama alanı oluşmuştur belki iğneler geçirir. Senin keseler de yan yana mı acaba? İkizlerde kanama daha sık görülüyor sanırım bir süre diken üstünde olucaz mecbur
İnşallah bende de kesilirGeçmiş olsun insallah düzelir. benim 5 gün önce pıhtıli ağır kanamam oldu ama proluton igne kanamayi kahverengi lekeye çevirdi. hala daha geliyor.
Benim de öyle acaba ondan mı dedim yanyana büyümeye çalışıyorlar tabi tamamen tahminEvet canım keseler yan yana
Allahtan ümit kesilmez canım sen yine de içini ferah tut inşallah ikiside sağlıkla büyücekler hepimiz birbirimize dua ediyoruz güzel şeyler okudukça bana da umut oluyor seviniyorum inşallah bir dahaki bayram bizler için çifte bayram olcak evlatlarımızlaSelam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım inşallah
Hayırlısı olsun kuzum umudunu yitirme inşallah o bebişin güçlü çıksın kardeşine yetişsin sağlıkla gelsin ikisi de allahım mucizesini göstersin sanaSelam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım inşallah
insallah öbürü de yakalar hala kalbi atiyor sonucta bu çok önemli. 12. haftana da bisey kalmamisSelam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım inşallah
Benim ilk gebeligimde de öyle olmuştu. İkiz gebeydim biri sonra gelişimini yavaşlatti. Sadece kızım doğdu. İnşallah sağlıkla ikisini de Allah sana bağışlasın. Allahin mucizeleri sizi de bulsun inşallahSelam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım inşallah
İnsallah canimAllahtan ümit kesilmez canım sen yine de içini ferah tut inşallah ikiside sağlıkla büyücekler hepimiz birbirimize dua ediyoruz güzel şeyler okudukça bana da umut oluyor seviniyorum inşallah bir dahaki bayram bizler için çifte bayram olcak evlatlarımızla
İnsallah kuzumHayırlısı olsun kuzum umudunu yitirme inşallah o bebişin güçlü çıksın kardeşine yetişsin sağlıkla gelsin ikisi de allahım mucizesini göstersin sana
Biri sağlıkla gelişiyo en az onada şükür diyoruminsallah öbürü de yakalar hala kalbi atiyor sonucta bu çok önemli. 12. haftana da bisey kalmamis
Benimde muhtemelen öyle olacak çünkü kan sulandırıcı yeterli geliyomş 2si içinBenim ilk gebeligimde de öyle olmuştu. İkiz gebeydim biri sonra gelişimini yavaşlatti. Sadece kızım doğdu. İnşallah sağlıkla ikisini de Allah sana bağışlasın. Allahin mucizeleri sizi de bulsun inşallah
Canım o kahverengi leke bende 2 hafta önce anca bitti. Kahverengiden korkmaiyi bayramlar herkese. bugun kanamanin 8. günü ikinci defa proluton igne vurundum ama hala bol bol kahverengi leke gelmeye devam ediyor ikinci igne ile bu da durur diye çok ümit etmiştim. üzgünüm. moralim bozuk. genel halsizlik bulanti ayrica yoruyor ama bu durum çok daha kötü etkiliyor beni. cumartesi randevum var iple cekiyorum
gecmis olsun endişe verici bir durum. kahve leke dediğim her gün en az iki parmak boyunda kulodum islaniyor işte. ilk başta yaşadığım pıhtıli kanamadan sonra az tabii de bir cok hamileye göre çok. sizin bebeklerde sorun yok değil miCanım o kahverengi leke bende 2 hafta önce anca bitti. Kahverengiden korkma
Yok çok şükür iyiler. Endişe verici evet ama geçiyor ferah tut içinigecmis olsun endişe verici bir durum. kahve leke dediğim her gün en az iki parmak boyunda kulodum islaniyor işte. ilk başta yaşadığım pıhtıli kanamadan sonra az tabii de bir cok hamileye göre çok. sizin bebeklerde sorun yok değil mi