2022 ikiz annesi olacaklar

Hatırladım canım seni, hayırlı olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim şaşırdım ben de olabiliyor ama böyle şeyler hep duyuyoruz. Ben de nasıl olsa hamile kalamıyorum diye hiç dikkat etmiyorum ama dikkat etmek lazım demek ki

Allah yardim etsin cok zor bir durum. benim de 7 senede hic tedavisiz hamileligim olmadi fakat tüpleri baglattim yine de. hala daha geciksem aklim çıkıyor

Valla ben de öyle yaptım başıma gelene bak. Dikkat et canım şuraya bak ya ne olacağı hiç belli değil

Canım hakkında hayırlısı olsun,en doğru kararı verirsin inşallah. Ben de uzun tedavilerden sonra hamile kaldım...kendiğinden olmuyor diye de dikkat etmedim. Ve hala da regl olmadım

Canım hakkında hayırlısı olsun,en doğru kararı verirsin inşallah. Ben de uzun tedavilerden sonra hamile kaldım...kendiğinden olmuyor diye de dikkat etmedim. Ve hala da regl olmadım
Napicam bilmiyorum. Hiç ihtimal vermedim bir kez regl oldum ondan sonra gün falan tutmadım ikiz büyütürken zaten kendimi dinlemiyorum bile hastayım sandım doktora gidecektim bir test yapayım önce dedim ihtimal vermeden ama belirtiler bağırıyor ben inişlerde böyle bulantı baş dönmesi yaşamadım. Herkes aldırmamı istiyor ama bu bir mucize nasıl kıyarım bilmiyorum çok kötü durumdayım psikolojik olarak

Ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnşallah senin için en hayırlısı olsun...alacağın karar doğru karardır. Acaba birileriyle mi görüşsen . Dur sana özelden bişeyler yazıcam belki yasaktır burda.

Aldırmanızı isteyenler günahınızı da alacaklar mı acaba? Herkesin sınavı farklıdır. Bu da sizin sınavınız. Sakın bir cana kıyıp da günaha girmeyin

Benim doktor da tam bunu kastetti demek ki, tedavi sonrasi yumurtaliklar asiri uyarilmis oluyormus.
Yapacak birsey yok, siz uçuz anasi oldunuz oyle varsayin. Allah mucize yollamis, sezeryan ile ilgili sorun beklenmiyorsa devam edecek hayirlisi olsun.

Ahh ya resmen oyun yapıyorlar bir de gülmemek gerekirmiş aslında hoşumuza gitti diye hep yaparlarmış ama ne mümkün

Suyu ne kadar içiyorlar? ben pek fazla vermiyorum günde 1 kere falan ancak
Bende ek gıdadan sonra teklif ediyorum küçük cam biberon olabilen suluk almıştım biberon ucu ile veriyorum 30 cc falan galiba toplamı kızım onu bitiriyor ama oğlum ne kadar içiyor ölçemiyorum ona kaşıkla veriyorum bir kaç kaşık içiyor

Kilo alımları nasıl peki canım her bebeğin mide kapasitesi aynı olmuyor uykuda besleme en rahatı bende gece öyle yapıyorum. gerçekten çok zor ikiz annesi olmak büyüdükçe zorlaşıyor canları sağolsun tabiki sağlık problemleri olmasın herşeye katlanıyor insan. İkiz annesi bir arkadaşım derdi tek çocuğa serçe parmakla bakarım ben hakikatten öyle

O kadar çok duyuyorum ki tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanları beni de çok uyarıyorlar. Ne diyeceğimi bilemedim çok güzel bir haber aslında bu ama bebeklerin iki tane olduğu ve çok küçük oldukları için bu habere sevinemiyorsun bile belki de herşeyin hayırlısı canım o bebeğin yaşayacak günü var ki düştü senin rahmine sağlıkla ilerlesin inşallah herşey

Doktora goturduk kilo alımı gayet iyiymis. Bu dönemde bu tarz seyler normal dedi. Bu bebek icin de gelisimi ayının ilerisinde dedi. Cok alert bir bebek dedi. Gayet normal dedi. Bir kac gun surer normale döner dedi. Bugun daha iyiydi.
Gecen gün ikizleri olan arkadaşlarımla gorustum. Giderek isler daha da zorlaşacak dedi. Gozum korktu biraz. Ben de düşünüyorum da gercekten tek bebege bakmakta ne var ki ya. Kendine bi zaman kalir. Benim wc ye gitmeye zamanim yok.

Canim seni hatırladım. Bu tarz şeyleri cok duydum. Hatta doktorum korunun dogum sonrasi ve tup bebek tedavileri sonrasi hamilelik hikayesi cok duyuyoruz demisti bana. 2 bebegin yaninda Bu bebekte gelince ucuz gibi büyürler sanirim. Aralarında 1 yas gibi bir sey olacak galiba. Umarim sana bakim konusunda destek olacak birileri vardır.

Çok şükür canım kilo alımı iyiyse doktorun dediği gibi dönemseldir. Hiç gözünü korkutma her çocuk aynı değil belki seninkiler büyüdükçe rahatlasacak herşey bu günleri atlattiysak ilerdeki günler de geçecek Allah bize güç kuvvet sağlık versin ki çocuklarımıza güzelce bakabilelim

Amin canim. Gercekten kendimize dikkat edelim saglikli olalım da bebeklerimize guzel bakabilelim.

Merhaba arkadaşlar, ikizlerimden biri gece mama içerken çok hırçınlaşıyor asla içmek istemiyor ben bunu daha önce de yaşadım ama sanki bu başka çünkü çocuk kollarını çırpıyor çığlık atar gibi ağlıyor. 3-4 gündür böyle, özellikle geceleri acıkıp uyanıyor bir heves koşturup mamasını hazırlıyorum yok kendi bi cc belirlemiş sanki o kadar içiyor ve bırakıyor. Bir kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa doktorumuza gideyim mi kafam allak bullak, aç kalıyor diye düşünmekten sinirlerim çok bozuk. Her gece aynı stresi yaşamaktan yoruldum. Allah için akıl verin bana 6 gün sonra 4. Ay bitecek, düzeltilmiş 3. Ay.

Bizim birinde de basladi. Mama reddediyo iciremiyoruz, uyurken icirmek tek care. Uykudan uyanip aglarsa yine icmiyor tek care o uyanmadan mamayi hazirlayip vermek. Bu aralar gece uykusu diye bisey kalmadi bende. 2.5 saatte bir mama veriyorum.o yesinde varsin uykusuz kalayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…