2022 ikiz annesi olacaklar

Çok teşekkür ederim gerçekten çok bunaldım.Hep ağlıyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Sallamayı hiç düşünmüyordum ama böyle giderse sallıcam. Emzik markası ne kullandın?
Kuzum aglamalari sizlanmalari açlik veya gazdandir.gaz icin damla ve antikolik biberon almistik. Dr browns antikolik biberon kullandigimiz icin dr browns un emzigini rahat aldi. Avent emzik sevmedi. Ama prematureyken e bebekteki damakli premature emzikle baslamistik.emme refleksleri gelissin diye. Emzige alismasinlar diye cok vermedim. 3. Ayda anladim hatami kabul edecekleri emzik arayisina girdim. Biri hic almadi digeri aldi. Ikiz olduklari icin emzigin faydasini gordum, ayni anda agladiklarinda birine emzik verip digerini besleyebildim.

İyi pazarlar arkadaşlar

Yavaş yavaş doğum izni dönüş hazırlıkları başlamışken sizlere birkaç sorum olacak. Özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznim Temmuz sonunda bitti. 2 aydır ücretsiz izin kullanıyorum. İnsan Kaynakları izin sıralamasının şöyle olduğunu söyledi; Doğum izni - Ücretsiz izin (kullanılacaksa) - Yıllık izin (kullanılacaksa) - Süt izni. Ücretsiz izin sonrası 45gün yıllık iznim var kullanacağım. Sonrasında da eğer doğru hesaplıyorsam 19gün süt izni (eğer Ekim itibariyle ücretsiz izni iptal edersem). Böyle olunca 25 Aralık gibi işe dönmem gerekiyor. Çoğu zaman evden çalışacağım ama işim çok stresli ve yoğun. Evden de çalışsam bebeklerle ilgilenemem. Bu nedenle mümkün mertebe süreyi uzatmak istiyorum. Ancak iş yerinden de en geç Şubat gibi dönmem bekleniliyor, bu nedenle ücretsiz izni fazla uzatamıyorum. Kısa bir özet geçtikten sonra sorularıma geleyim. Heyet raporunu almak kolay mı, toplu bir şekilde alabiliyor muyuz ve max ne kadar sürelik alabiliyoruz? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler

Gözün aydın, başka ayrılık olmasın inşallah

Bize de PDF mama önermişlerdi ama ilk başlarda süt olduğu için 3 kiloya yaklaştıklarında hipp combiotic ile devam ettik. Şimdi 6 ayı geçtiğimiz için hipp organik 2’den devam ediyoruz.

Biberon ısıtmak için ben almıştım USB girişli bir şey ama bence çok gereksizmiş. Başlarda biraz kullanmaya çalıştım ama pek de işimi görmedi.

Hazırladığın mamanın 1 saat süresi var, kutunun üstünde de yazıyor. Ben ona göre kaldıysa 1 saat dolmadan döküyorum.

Emzik vermeyecektim ama bir gün çok ağladıklarında dayanamadım verdim. Avent ultra air almıştım hamileyken, ikisi de tuttu. Tek bebekte bilmiyorum ama ikizlerde emzik baya destek oluyor anneye.

Öncelikle hayırlı olsun canim. Ilk süreçler gercekten cok zor ve yogun geciyor. Ben biberon ısıtıcı alip ilk denemede beğenmeyip iade etmiştim. Simdi migrostan aldigim termosu kullaniyorum. Isıyı ayarlıyorum. Mamayi o termostaki suyla yapiyorum azaldıkça da sıcak su ekliyorum. Cunku zaman geçtikçe ısısı da düşmeye basliyor.
Emzik olarak ilk kullanmak istemedim. Ama sonra baktim dayanılarak gibi degil kullanmak zorunda kaldım. İkizlerin her şeyini ayni anda yapiyorum. Ayni zamanda uyutuyorum, ayni zamanda yemek yediriyorum ayni zamanda banyo yaptiriyorum. Boylelikle bana da dinlenmek için vakit kaliyor. Mamayi acikciginda ağlar zaten diyor doktorumuz o zaman verirsiniz diyor, fakat ben bunu beklemiyorum. 3 saatte bir veriyorum. Az yerse 2 saatte bjr veriyorum.
Gece uykuları duzenli. Aglatmqdigimdan gece 2 de son beslenmeleri yapiyorum. Sonrasinda sabah 7 de esim kalkıp diger beslenmeleri yapiyor. Her beslenmeden once altlarini değiştiriyorum. Mama olarak aptamil prosyneo kullaniyorum. Ilk 3 ay cok ciddi gaz problemleri oldugundan cok ağlıyorlar. Gaz giderici ilaclar kullandık. Her markayı denedik bizde mummys bless iyi gelmisti.

Mujdeler olsun
iste anne sutu sagip birakacagim icin biberon isiticim var, mamada sicakligi ayarlayamazsam da kullaniyorum. Yaptigim corbayi isitiyorum, bazen tam yaptigimda uyuyorlar gerekiyor memnunum Tommie tippee anticolic biberon ve mama isiticim var, hic meme reddi yapmadi, toplam 4 biberonumuz var sık yikayinca yetti. migrostan aldigim 750cclik termos var kaynar suyu koyuyorum o biraz soguttukca işime geliyor, uzun yola cikarken yanima aliyorum.
Memede israrci olun.
Lohusalik sendromu mu, premature annesi bilmez oyle sey Bu ara eve yetmeseniz de olur sadece vitamin almayi unutmayin, bir de yumurta, et sulu birseyler yiyebilirsiniz insallah, ayakta kalacaksiniz. Ilk 30 gun zor sonra birdaha oyle olmuyor korkuturlarsa aldirmayin.
3kg sonrasi hipp combiotic.
Emzik biri asla almadi, bu aralar uyumak icin parmagini kullaniyor. Tommie tippee night vardi kocaman geldi premature olunca chicconun 0-1 mini emzigini sonra 1-6 emzigini aldim. Lakin devam etmedim. Aylardir emziksiz idate ediyorum.Kullanilmamis birsuru emzigi dolapta satacagim artik.

Benden toplu rapor, grup sessiz herkes ise guce dagildi herhalde;
  • Pazartesi yatili kadin basliyor hadi hayirlisi bakalim.
  • Minik adam 2 dis birden cikardi, 2 gun sonra da emekledi. Buyuk olanin da dis icin eli kulaginda, agir abimiz emeklemez henuz. Carsamba kucuk beyimiz icin 2. ve son sunnetimiz var.
  • 6.5 kronolojik-4,5duzeltilmis 7700gr ve 7200gr olmuslar evde tarttim. Iyidir herhalde...
  • Dis icin Osanit toplar iyiydi, ates icin fitili sectim 2 gun ates oldu toplam 3 adet kullandim.
  • Kendinden corapli altlara gectik malum emekleme provalari...
  • Thermo uyku tulumunun boyu bir garip uzundu geri yolladim. Simdilik 2 tane fermuarli ince uyku tulumu var, kis icin de abladan kalan 2 tane disi polar ici penye uyku tulum var bol pembe cicekli, beyler biraz da pembe takilacaklar.
  • E-bebekte indirim vardi atlet vb aldim, ihtiyac varsa bakin.
  • Ek gida listemizin guncel hali sudur; kabak-havuc-patates-elma-seftali-murdum erigi-muz-yogurt-yumurta-irmikli sebze corbasi-tarhana(nefret ettiler,ben de ederim ama israr edecegim) sirada armut-ispanak,avokado ve bal kabagi var
  • Ablanin okul acildi, babanin tayini cikti(il icinde), calisacagim gunler belli oldu, arabama bakim yaptirdim lastik alacagim. Her sey ates pahasi stop

Merhaba, diğer ikiz grubundan geliyorum bizde herkes henüz hamile olduğu için deneyimlerinize ihtiyacım var Elektrikli göğüs pompası ne aldınız? Avent ve lansinoh arasında kaldım. Lansinohun yorumları daha iyi, ona daha yakın gibiyim gerçi.

Bir de yoyko otomatik sallanan anakucağı alan kullanan var mı? Veya bu ürünle ilgili bilgisi olan? Ana kucağı için otomatik mi yoksa bebeğin hareket ettirdiği bişeyi mi tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Pompaniz ciftli olsun ilk kural bu.
Her iki markaya da sahibim, yillardir kullaniyorum. İkizde lansinoh ile tum kuvoz surecini atlattik, isinizi gorecektir. Velakin bu kez Medela'nin ev tipi cantali hastane pompasini satin alip kullandim, bu gune kadar sut sagmamisim, sut yok diye bosa uzulmusum diyebilirim. Bu turde birseye dolaptan bakabilir (sevilmutlu'nun dolabinda 2-3 tane var-instasi minikkurt idi sanirim bizim gibi bir ikiz annesi) ya da spectra kiralayabilirsiniz bu da nacizane onerimdir.

Ben babybjörn’den çok memnunum. Biraz pahalı ama sonuna kadar parasını hakeden bir ürün 1. Aydan itibaren kullanmaya başladık, 4,5 aylık gibi kendi kendilerini sallamaya başladılar şimdi 6 aylık oldular hala her yere bizimle geliyor. Tatile bile götürdük hatta

Nasılsınız ikiz anneleri uzun zamandır giremiyordum biz de 5. Aydan itibaren doktorumuzun önerisiyle ek gıdalara başladık. Bu zamana kadar sebze olarak kabak, havuç, patates, taze fasülye ve semiz otu tattılar
Meyvelerden de kayısı, şeftali, elma, armut, anjelik erik, kürdüm eriği verdim. Yoğurt mayalamaya da başladım. Şimdilik iyi gidiyor.
Yumurta sarısı ve avokadoya geçmeyi düşünüyorum veren oldu mu acaba?

mama sandalyesi önerisine de ihtiyacım var. Bide oyun çiti ve halısı kullanan var mı acaba? Yere yorgan serdim üstünde tepinip, dönüp oynuyorlar ama hareketli oldukları için kafalarını parkeye, büfeye falan çarpma ihtimali var gibi bana mantıklı geldi ama boşa yatırım mı bilemedim

Yumurta iyi pisecek. Ceyrek sari, ceyrek sari ve yarim sari seklinde ilerledim. Ezmek icin bazen 1 cay kasigi yogurt bazen zeytinyagi koyuyorum. Artik gun asiri veriyorum
Avakado haftasonu baslayacagim, yogrtla ezerim, zaten yagli oldugu icin z.yagi eklemem.
Kayisiyi mevsim olarak kacirdik, kurusunu haslayip ezip muhalebiye tatlandirici olarak koyabilirim.
Semizotu nasil veriliyor pure oluyor mu kolayca?

Semizotunu buharda haşlayıp iyice çatalla ezdim püre gibi içine biraz zeytinyağı koydum yoğurtla yedirdim tabi biraz pütürcükler kaldı ama yediler yine de

E bebekten 3 kademeli joie marka aldım canım ben küçükler dik duramazlar diye şuan dik oturuyorlar kademeye gerek kalmadı ama işe yaradı tavsiye ederim kolayca katlanıp açılıyor da.bende yere yorgan seriyorum etraflarına yastık koyuyorum genelde yanlarında biri oluyor tek çok kısa duruyorlar sıkılıyorlar çit alayım dedim ama ona da kızarlar geçemediler diye hem pahalı boşa para vermeyeyim dedim kıza bir süre için kızım emeklemeye başladı sayılır tutana aşk olsun oğlum da başlarsa evi turlarlar

Verdim ben yumurta sarısı yoğurt mayaladim peynir yaptım avakado verdim bayağı bayağı gıda veriyorum mama sayısı günde ikiye düştü taze fasulye denedim ama sanki erken denedim o gün kusup hep cikardilar daha da vermedim bugün tatlı patates verdim çok sevdiler avakadoyu ilk gün tek verdim yediler sonra ki gün yemediler bende armut ile karıştırıp verdim çok yorucu ama diymi ek gıda bana mı öyle geliyor bilmiyorum sürekli birşey yedirme telaşı mama meme en rahatı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…