2022 ikiz annesi olacaklar

Yumurta iyi pisecek. Ceyrek sari, ceyrek sari ve yarim sari seklinde ilerledim. Ezmek icin bazen 1 cay kasigi yogurt bazen zeytinyagi koyuyorum. Artik gun asiri veriyorum
Avakado haftasonu baslayacagim, yogrtla ezerim, zaten yagli oldugu icin z.yagi eklemem.
Kayisiyi mevsim olarak kacirdik, kurusunu haslayip ezip muhalebiye tatlandirici olarak koyabilirim.
Semizotu nasil veriliyor pure oluyor mu kolayca?
Buharda pişirip çatalla ezdim sonra zeytinyağı ile karıştırdim gayet güzel yediler çok şükür 🙏 ama ben hiç sap koymadım yaprakları sadece saplar belki ezilmezdi. Yarım sarı yeterli mi yumurta ben tam sarı verdim birkaç gün annem çok gelir dedi yarıma düştüm ama acaba az mı veriyorum diye huzursuz olmadım değil

E bebekten 3 kademeli joie marka aldım canım ben küçükler dik duramazlar diye şuan dik oturuyorlar kademeye gerek kalmadı ama işe yaradı tavsiye ederim kolayca katlanıp açılıyor da.bende yere yorgan seriyorum etraflarına yastık koyuyorum genelde yanlarında biri oluyor tek çok kısa duruyorlar sıkılıyorlar çit alayım dedim ama ona da kızarlar geçemediler diye hem pahalı boşa para vermeyeyim dedim kıza bir süre için kızım emeklemeye başladı sayılır tutana aşk olsun🧿🧿 oğlum da başlarsa evi turlarlar😁
Bakayım canım joie markaya 🙏🏻Oy maşallah kuzulara hareketleri her geçen gün artıyor ya

Verdim ben yumurta sarısı yoğurt mayaladim peynir yaptım avakado verdim bayağı bayağı gıda veriyorum mama sayısı günde ikiye düştü taze fasulye denedim ama sanki erken denedim o gün kusup hep cikardilar daha da vermedim 😔 bugün tatlı patates verdim çok sevdiler avakadoyu ilk gün tek verdim yediler sonra ki gün yemediler bende armut ile karıştırıp verdim 😁 çok yorucu ama diymi ek gıda bana mı öyle geliyor bilmiyorum sürekli birşey yedirme telaşı mama meme en rahatı gerçekten 😁
Ay evet her gün ne pişirsem ne yedirsem telaşı başladı bide mamaların fiyatı da aldı yürüdü bizimkilere bir kutu mama neredeyse 1,5 gün ancak yetiyor emmeyi de bıraktılar kesinlikle emmiyor benimkiler sağarak da baş edemiyorum artık zaten sütüm de azaldı onlar emmeyince 🤷🏻‍♀️

Pompaniz ciftli olsun ilk kural bu.
Her iki markaya da sahibim, yillardir kullaniyorum. İkizde lansinoh ile tum kuvoz surecini atlattik, isinizi gorecektir. Velakin bu kez Medela'nin ev tipi cantali hastane pompasini satin alip kullandim, bu gune kadar sut sagmamisim, sut yok diye bosa uzulmusum diyebilirim. Bu turde birseye dolaptan bakabilir (sevilmutlu'nun dolabinda 2-3 tane var-instasi minikkurt idi sanirim bizim gibi bir ikiz annesi) ya da spectra kiralayabilirsiniz bu da nacizane onerimdir.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Hemen dediğiniz markalara ve kişiye de bakıyorum. Bebekleriniz küvezde çok kaldılar mı?
Ben babybjörn’den çok memnunum. Biraz pahalı ama sonuna kadar parasını hakeden bir ürün 1. Aydan itibaren kullanmaya başladık, 4,5 aylık gibi kendi kendilerini sallamaya başladılar şimdi 6 aylık oldular hala her yere bizimle geliyor. Tatile bile götürdük hatta 😂😂
Doğumdan itibaren kullanılabilen bişey yok değil mi? Belli bir aydan sonra kullanılıyolar galiba. Maşallah kuzulara, darısı başımıza o aylarını görmeye🥰

Ay evet her gün ne pişirsem ne yedirsem telaşı başladı bide mamaların fiyatı da aldı yürüdü bizimkilere bir kutu mama neredeyse 1,5 gün ancak yetiyor emmeyi de bıraktılar kesinlikle emmiyor benimkiler sağarak da baş edemiyorum artık zaten sütüm de azaldı onlar emmeyince 🤷🏻‍♀️
Benim de sütüm azaldı uykuya geçerken emiyorlar daha çok ek gıda başlayınca emme de azaldı haliyle tok oluyorlar sanırım istemiyorlar ☺️ mama sayısı da azaldı bayağı kızım su içiyor da oğlum sevmedi içmiyor az sıvı alacak diye korkuyorum 😔

Selam kızlar. Ben 36+4 doğum yapmıştım. Rop muayenesi için yönlendirdi çocuk doktoru. Yaptıran arkadaşlar kaç haftalık doğum yapmıştınız? Bir de İstanbul da devlet hastanesi olarak nerede yaptırabilirim? Özel hastaneler çok pahalı yaa

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Hemen dediğiniz markalara ve kişiye de bakıyorum. Bebekleriniz küvezde çok kaldılar mı?
Doğumdan itibaren kullanılabilen bişey yok değil mi? Belli bir aydan sonra kullanılıyolar galiba. Maşallah kuzulara, darısı başımıza o aylarını görmeye🥰
26 uzuuun gun gecirdiler, 4 gun de uyum odasi ile tsm 1 ayi hastanede gecirdik

Selam kızlar. Ben 36+4 doğum yapmıştım. Rop muayenesi için yönlendirdi çocuk doktoru. Yaptıran arkadaşlar kaç haftalık doğum yapmıştınız? Bir de İstanbul da devlet hastanesi olarak nerede yaptırabilirim? Özel hastaneler çok pahalı yaa
Merhaba. 36+4 de rop muayenesi neden istenmis sasirdim , daha kucuk haftalarda doganlarda isteniyor diye biliyorum

Doğum yaptığım hastane kanuni Sultan Süleyman hastanesini önerdi biz randevu almadan sabah erken gittik ilk muayeneden geçtik 6.ayda göz Dr goturcem önlem amaclı istemislerdir belki 37haftadan önce dogan her bebeğe erken doğum diyorlar doktorlar
Bende 35+1 doğum yaptım

Kızlar bizde ek gidaya gectik hiç kilo almamışlar 4.ayda 7kiloydular 5.aydada 7 kilolar boyları 66cm ikisininde boy kilo baş cevresi aynı
Devam sütünü 90cc zorla iciyorlar Dr ek gıda yaninda kasık mamalarınida deneyebilirsiniz dedi
3 gün patetes havuç denedik sira kabakta
Kasık mamasinida sevmediler...
Yemeyen çocuk ne zor ya rabbim 😞yinede tattiriyorum pes etmiyorum

Merhaba. 36+4 de rop muayenesi neden istenmis sasirdim , daha kucuk haftalarda doganlarda isteniyor diye biliyorum
Doğumdan sonra ikizler yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı yüzünden. Biri 6.gün taburcu oldu, diğeri enfeksiyon kaptığı için 27 gün daha kaldı yoğun bakımda. Doktorum da yoğun bakımda kalan bebeklerden rop istendiğini söyledi

Doğum yaptığım hastane kanuni Sultan Süleyman hastanesini önerdi biz randevu almadan sabah erken gittik ilk muayeneden geçtik 6.ayda göz Dr goturcem önlem amaclı istemislerdir belki 37haftadan önce dogan her bebeğe erken doğum diyorlar doktorlar
Bende 35+1 doğum yaptım
Anladım çok teşekkür ederim

Aynen canım artık hiç tek kalmıyorlar hep birini istiyorlar oğlum çığlık atıyor oyun haline getirdi seninkilerde varmı öyle bişey 😍
Evet benim de kız çığlık atıyor ya bide tükürük atıyor oyun yaptı sanırım kendi kendine ben de güldükçe de devam ediyor 😂 işin kötüsü mama içerken falan da yapıp her yere ağzındakileri püskürtüyor

Bence zaten doğar doğmaz ana kucağı benzeri şeylere pek gerek yok sürekli emip ya da mama içip uyuyorlar hatta ben mama ya da meme için uyandırmaya çalışıyordum ayaklarını falan ıslatıyordum, büyümeye başladıkça uykular azalıyor o zaman oyalama ve uykuya geçişi kolaylaştırmak için iyi oluyor bu aletler. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri zaman çok çabuk geçiyor 🙏🏻

Benim de sütüm azaldı uykuya geçerken emiyorlar daha çok ek gıda başlayınca emme de azaldı haliyle tok oluyorlar sanırım istemiyorlar ☺️ mama sayısı da azaldı bayağı kızım su içiyor da oğlum sevmedi içmiyor az sıvı alacak diye korkuyorum 😔
Suyu ne kadar içiyorlar? ben pek fazla vermiyorum günde 1 kere falan ancak

Aynen canım artık hiç tek kalmıyorlar hep birini istiyorlar oğlum çığlık atıyor oyun haline getirdi seninkilerde varmı öyle bişey 😍
Benimkiler simdiden oyle. Giderek daha da zorlaşıyor sanki her sey. Kizlarimdan biri üstüne üstlük beslenme reddi yasiyor. Kesinlikle uyanıkken hic bir şekilde mama veremiyoruz. Cok cok ac ise yetecek kadar mama qliyor devamını almiyor. Bu nedenle artik onu uykuda besliyorum.
Ayyy ne zormuş ikiz annesi olmak tuvalete gitmeye bile zamanim yok.

Canim ben zeynep kamile yaptirdim. Randevu almıyorsunuz. Gun icerisinde gidiyorsunuz onlar muayene yapip size bir sonraki ay icin tekrar randevu ve saat veriyorlar. Sip sak bitiyor muayene. Muayene oncesi bebekleri beslemeyin, cok fena kusuyorlar. Sorun görmezler ise 2 rop muayenesinden sonra 1 yil sonraya gun veriyorlar. Bizde surec boyle islemisti.

Canim ben zeynep kamile yaptirdim. Randevu almıyorsunuz. Gun icerisinde gidiyorsunuz onlar muayene yapip size bir sonraki ay icin tekrar randevu ve saat veriyorlar. Sip sak bitiyor muayene. Muayene oncesi bebekleri beslemeyin, cok fena kusuyorlar. Sorun görmezler ise 2 rop muayenesinden sonra 1 yil sonraya gun veriyorlar. Bizde surec

Canim ben zeynep kamile yaptirdim. Randevu almıyorsunuz. Gun icerisinde gidiyorsunuz onlar muayene yapip size bir sonraki ay icin tekrar randevu ve saat veriyorlar. Sip sak bitiyor muayene. Muayene oncesi bebekleri beslemeyin, cok fena kusuyorlar. Sorun görmezler ise 2 rop muayenesinden sonra 1 yil sonraya gun veriyorlar. Bizde surec boyle islemisti.
Çok teşekkür ederim. Konuştum zeynep kamil ile. Yoldayız gidiyoruz. Çok sağ olun 🌹

Kızlar beni hatırladınız mı? İkizlerim 7 buçuk aylık oldular gayet iyiler. Ikizler tüp bebek olmasına rağmen ben kendiliğimden hamile kalmışım 🥺 şoktayim eşimin sperm hareketi sıfırdı 2 milyondu 6 7 yıldır korunmamamiza rağmen olmuyordu tüp bebekle ikizlerimi dünyaya getirmiştim. Şuan ne yapacagimi bilmiyorum 6 buçuk haftalık hamileymişim. Kafayı yemek üzereyim düşünmekten beynim çıkacak.

X