Merhaba Hanımlar
İkizler 6 haftalık küvez macerasından sonra iki hafta önce yuvalarına geldiler.
Benim onlara onların bana alışması ve birbirimizi tanıma sürecimiz halen devam ediyor.Uykusuz geceler kulübüne ben de dahil oldum. Sanırım en son 20 yıl önce sabahlamışımdır.(çocuk adamı gençleştiriyor dediklerini bu olsa gerek
)
43 yaşında İlk hamilelik ve bebek bezi bile değiştirmemiş olan ben zorlanmıyorum dersem yalan olur.Allahım hepimize kuvvet versin.Loğusalık sendromu yaşamadım (40 ın da küvezde geçti)ama depresyona girerim sanırım
zorlanıyorum zaman yetmiyor sütüm sağarken iyiydi şimdi iyice azaldı ve emzirme ye bile vaktim olmuyor mama ile aç kalmıyorlar en azından diyorum ve doyuyorlar . Hiç böyle hayal etmemiştim. Sütün yetmez diyenlere kızıyordum oysa . Herşeyi deneyecek yine de emzirecektim.Eds, kaşık biberon almıştım.Çocuklar çok sabırsız küvezde biberonun alışkanlığına alışmış mememi tutmuyor tutsa bile hemen bırakıyor.Ağlayınca da hemen mama yapıyorum.İyi mi yoksa kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten şimdiden bunaldım hiç bir şeye yetmiyorum ne eve ne bebelere. Herşeyim yarım yamalak...
Çok mu içimi döktüm ne
Herneyse kafamda bir sürü soru var vaktiniz olursa cevaplarsanız sevinirim
Mama olarak Aptamil Pfd kullandık. Artık devam sütü ne başlıcaz.Siz hangi markaları kullandınız?
Biberon ısıtıcısı kullanan var mı memnun musunuz gerek var mı sizce?
Kalan mamayı döküyor musunuz ısıtıp (benmari usulü) tekrar versek olur mu?
Ben emzik almamıştım kullanan var mı yararı zararı nedir hangi markadan memnun kaldınız?
Ara ara böyle sorularla başınızı çok ağrıtıcam gibi geliyor şimdiden teşekkürler iyi hafta sonları