2022 ikiz annesi olacaklar

Aglatmadan guvenli baglanmaya zarar vermeden egitim vermek lazim , sanirim eski hatanin farkindalar ve cogu egitmen aglatmadan verme taraftari artik. Uyku egitiminden anlamak istedigim sabaha kadar kesintisiz uyku , o da mumkun degil heralde, su icmek icin bile olsa uyaniyolarmis ileriki aylarda
gece hic beslemezsen kesintisiz olurmus ama bana doğru gelmiyor o. gece besleme kararını anneye birakiyor danisman. ben suan 2 kere besliyorum bebekler istemeyene kadar veya zayif olanim biraz daha kilo alana kadar teke düşmem. sonra mümkünse bir yaşa kadar en az bir kere de olsa beslerim

Kızlar oglum aşırı mizmiz salyalarimiz artti elleri surekli agzinda dış kasiyici veriyorum dolapta sogutup biraz rahatliyor dış jelide kullanıyorum ablalarina cektilerse 6.ayda disleri çıkacak gibi grupta disi çıkmış bebis var mı?
Merhaba, benimkiler de duzeltilmis 12. Haftaya girdiler sureklk salyalari akıyor. Ama bir sey verdiğimde boyle uzanıp tutamiyorlar. Dis kasiyici verdim hatta zorla tutturdum ama 1 sn sonra bırakıyorlar.
Bebekler ne zaman bir şeylere uzanıp tutmaya basliyor?Kagit poset vs etrafta gördüklerini yakinindaysa kavriyorlar tutuyorlar ama henüz oyuncak, dis kasiyici tutmuyorlar. Yakınında varsa da almiyorlar.

Merhaba, benimkiler de duzeltilmis 12. Haftaya girdiler sureklk salyalari akıyor. Ama bir sey verdiğimde boyle uzanıp tutamiyorlar. Dis kasiyici verdim hatta zorla tutturdum ama 1 sn sonra bırakıyorlar.
Bebekler ne zaman bir şeylere uzanıp tutmaya basliyor?Kagit poset vs etrafta gördüklerini yakinindaysa kavriyorlar tutuyorlar ama henüz oyuncak, dis kasiyici tutmuyorlar. Yakınında varsa da almiyorlar.
5 aylikken daha rahat tutuyorlardi 6. ayda daha da olgunlasti. 6 bucuk aylik simdi tutup atıyorlar tekrar uzanip alamayinca agliyorlar

Merhabalar, danismaninizin soyadi nedir acaba instagramdan iletisime gecmek istiyorum egitmen ile
mesaj attim canim valla reklam yapıyorum diye engelleyecekler hesabimi 😄 siz yine de diger danışmanlarla görüşün icinize sinen hangisi ise onla başlayın. benim büyük cocuktan dolayı 4 senedir takip ettigim birisi o yüzden ona ısındım onla basladim.

Benimde oglum öyle tutuyor ama birakiyor bi süre sonra kızım tutuyor eliyle yüzüme dokunuyor elini gözüme sokuyor yeni favori tutma yerleri ensemde saclar kucagima aldimda hemen eller saclarima gidiyor

Her bebegin gelisimi farkli oglum yüz üstü dönüp surunmeye çalışıyor kızım sadece yana dönüyor
Oglum eline verdigim cingiragi fazla elinde tutmuyor
Kızım tutuyor salliyor 🧿zamanlari var hepsini yapacaklar inş

mesaj attim canim valla reklam yapıyorum diye engelleyecekler hesabimi 😄 siz yine de diger danışmanlarla görüşün icinize sinen hangisi ise onla başlayın. benim büyük cocuktan dolayı 4 senedir takip ettigim birisi o yüzden ona ısındım onla basladim.
Soyadı a ile başlayıp n ile bitiyor olabilir mi? 🙈

Merhaba yapilması gerekenleri yapıyorsunuz zaten bol bol emzirmeniz gerekiyor çoğalması için. Bnm bebeklerde emmek istemiyorlar di bitti şimdi İnş uzun uzun emerler seninkiler çoğalır sütun.
Desteginiz icin cok tesekkurler. Biraz farketti gibi ama bakalim artacak mi. Tekrardan cok tesekkurler 🙏🏻

Selam kızlar. Buradaki herkes doğum yaptı mı acaba? Ben de bugün ikiz annesi olacağımı öğrendim. Aranıza katılabilir miyim?
Selam canım. Bu sayfadaki arkadaşların çoğu doğum yaptı. Aşağıdaki link , daha yeni gebelik sürecinde olanların paylaşım yaptıkları sayfa. İstersen orayı da takip edebilirsin.

Kızlar burası ile alakası yok ama eşi atamaya esas görevlendirmeyle başka şehre giden ve buna istinaden eş durumu tayini isteyen oldu mu hiç?

Merhaba Hanımlar
İkizler 6 haftalık küvez macerasından sonra iki hafta önce yuvalarına geldiler.
Benim onlara onların bana alışması ve birbirimizi tanıma sürecimiz halen devam ediyor.Uykusuz geceler kulübüne ben de dahil oldum. Sanırım en son 20 yıl önce sabahlamışımdır.(çocuk adamı gençleştiriyor dediklerini bu olsa gerek 😱)
43 yaşında İlk hamilelik ve bebek bezi bile değiştirmemiş olan ben zorlanmıyorum dersem yalan olur.Allahım hepimize kuvvet versin.Loğusalık sendromu yaşamadım (40 ın da küvezde geçti)ama depresyona girerim sanırım 🤪😔 zorlanıyorum zaman yetmiyor sütüm sağarken iyiydi şimdi iyice azaldı ve emzirme ye bile vaktim olmuyor mama ile aç kalmıyorlar en azından diyorum ve doyuyorlar . Hiç böyle hayal etmemiştim. Sütün yetmez diyenlere kızıyordum oysa . Herşeyi deneyecek yine de emzirecektim.Eds, kaşık biberon almıştım.Çocuklar çok sabırsız küvezde biberonun alışkanlığına alışmış mememi tutmuyor tutsa bile hemen bırakıyor.Ağlayınca da hemen mama yapıyorum.İyi mi yoksa kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten şimdiden bunaldım hiç bir şeye yetmiyorum ne eve ne bebelere. Herşeyim yarım yamalak...
Çok mu içimi döktüm ne 😔
Herneyse kafamda bir sürü soru var vaktiniz olursa cevaplarsanız sevinirim
Mama olarak Aptamil Pfd kullandık. Artık devam sütü ne başlıcaz.Siz hangi markaları kullandınız?
Biberon ısıtıcısı kullanan var mı memnun musunuz gerek var mı sizce?
Kalan mamayı döküyor musunuz ısıtıp (benmari usulü) tekrar versek olur mu?
Ben emzik almamıştım kullanan var mı yararı zararı nedir hangi markadan memnun kaldınız?
Ara ara böyle sorularla başınızı çok ağrıtıcam gibi geliyor şimdiden teşekkürler iyi hafta sonları

Merhaba Hanımlar
İkizler 6 haftalık küvez macerasından sonra iki hafta önce yuvalarına geldiler.
Benim onlara onların bana alışması ve birbirimizi tanıma sürecimiz halen devam ediyor.Uykusuz geceler kulübüne ben de dahil oldum. Sanırım en son 20 yıl önce sabahlamışımdır.(çocuk adamı gençleştiriyor dediklerini bu olsa gerek 😱)
43 yaşında İlk hamilelik ve bebek bezi bile değiştirmemiş olan ben zorlanmıyorum dersem yalan olur.Allahım hepimize kuvvet versin.Loğusalık sendromu yaşamadım (40 ın da küvezde geçti)ama depresyona girerim sanırım 🤪😔 zorlanıyorum zaman yetmiyor sütüm sağarken iyiydi şimdi iyice azaldı ve emzirme ye bile vaktim olmuyor mama ile aç kalmıyorlar en azından diyorum ve doyuyorlar . Hiç böyle hayal etmemiştim. Sütün yetmez diyenlere kızıyordum oysa . Herşeyi deneyecek yine de emzirecektim.Eds, kaşık biberon almıştım.Çocuklar çok sabırsız küvezde biberonun alışkanlığına alışmış mememi tutmuyor tutsa bile hemen bırakıyor.Ağlayınca da hemen mama yapıyorum.İyi mi yoksa kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama gerçekten şimdiden bunaldım hiç bir şeye yetmiyorum ne eve ne bebelere. Herşeyim yarım yamalak...
Çok mu içimi döktüm ne 😔
Herneyse kafamda bir sürü soru var vaktiniz olursa cevaplarsanız sevinirim
Mama olarak Aptamil Pfd kullandık. Artık devam sütü ne başlıcaz.Siz hangi markaları kullandınız?
Biberon ısıtıcısı kullanan var mı memnun musunuz gerek var mı sizce?
Kalan mamayı döküyor musunuz ısıtıp (benmari usulü) tekrar versek olur mu?
Ben emzik almamıştım kullanan var mı yararı zararı nedir hangi markadan memnun kaldınız?
Ara ara böyle sorularla başınızı çok ağrıtıcam gibi geliyor şimdiden teşekkürler iyi hafta sonları
Oncelikle gozun aydin cnm. Allah bi daha hasret cektirmesin🙏 sorularina sirasiyla tecrubelerimi yazayim.ilk basta şunu soyleyeyim hep boyle kalmayacak.ilk zamanlar cok zorlaniliyor sonra işler bi sekilde yoluna giriyo. Ne istediklerini ne icin agladiklarini biliyosun ona gore davraniyosun.benimde sutum cok azdi bikac ay emzirebildim gerisini hep mamayla besledim. Mama olarak 6 aya kadar aptamil 1 kullandik sonra 2 ye geciyoruz.doktorumuz mamayi yap icmezse 15 dak sonra dök demisti. Kalan mama bidaha verilmiyor.senin gibi yolun basinda olsaydim kesinlikle otomatik mama hazirlayici alirdim.emzik hayat kurtariyor. Biri asla kabul etmedi birine de 3 aydan sonra teklif ettim, ilk baslarda vermek istememistim ama hayat kurtardi cidden.yararini zararini bilmiyorum.bikac cesit aldim denemek icin, kullandigim biberon markasinin emzigini kabul etti. Bir de titresimli anakucaginda cok rahat ettik gazlarini rahat cikariyolardi. Aklima gelenler bunlar canim

Oncelikle gozun aydin cnm. Allah bi daha hasret cektirmesin🙏 sorularina sirasiyla tecrubelerimi yazayim.ilk basta şunu soyleyeyim hep boyle kalmayacak.ilk zamanlar cok zorlaniliyor sonra işler bi sekilde yoluna giriyo. Ne istediklerini ne icin agladiklarini biliyosun ona gore davraniyosun.benimde sutum cok azdi bikac ay emzirebildim gerisini hep mamayla besledim. Mama olarak 6 aya kadar aptamil 1 kullandik sonra 2 ye geciyoruz.doktorumuz mamayi yap icmezse 15 dak sonra dök demisti. Kalan mama bidaha verilmiyor.senin gibi yolun basinda olsaydim kesinlikle otomatik mama hazirlayici alirdim.emzik hayat kurtariyor. Biri asla kabul etmedi birine de 3 aydan sonra teklif ettim, ilk baslarda vermek istememistim ama hayat kurtardi cidden.yararini zararini bilmiyorum.bikac cesit aldim denemek icin, kullandigim biberon markasinin emzigini kabul etti. Bir de titresimli anakucaginda cok rahat ettik gazlarini rahat cikariyolardi. Aklima gelenler bunlar canim
Çok teşekkür ederim gerçekten çok bunaldım.Hep ağlıyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Sallamayı hiç düşünmüyordum ama böyle giderse sallıcam. Emzik markası ne kullandın?

X