2022 ikiz annesi olacaklar

Günaydın kızlar biz bu gece hiç mama almadan tamamladık acaba Doğru yolda mıyım bilmiyorum emip uyuyorlar O yüzden mama vermiyorum ben doyduklarını düşünüyorum aç olsa da Durmazlar diye düşünüyorum özellikle oğlum açken hiç duramıyor sizin böyle oldu mu sizce doğru yolda mıyım yoksa yine de mama vermeli miyim uyandırıp

Tracy hogg yöntemi uygularsiniz muhtemelen
Bolca sabır diliyorum
o hangisiydi annenin odadan ciktigi yontem mi? bizim uygulayacagimizda odadan cikma yokmus ama yöntem adi da soylemiyorlar
şimdi baktım kucak yontemi tracy hog iki bebege uygulanabilir mi ki... buyuk cocuguma denemistim kendim başarılı olamamistim tabii

Son düzenleme:
Seker olcumu aldiniz mi hic aclik tokluk?

Gece hic vermiyorum, sabah ilk beslenme ve aksam mamalari var (biri ikisini de almiyor) 110cc
Sagim yapacak vakit yok pek ama sagmamami istedi gerekmedikce. Meme terbiyesi ile pompaya sut gelmez moralin bozulur dedi-egitime ilk basladigimda hesap kitap isindeydim cok...
Bakalim bugun kontrol var kilo alimi nasil, gorecegiz...

haftalik kilo takibi ile anlarsin sanirim ama aglamiyorlarsa doyuyorlardir bence

Ben gece mama isini birakali 1 aydan fazla olmustur, seninle ayni fikirdeyim. Sut az olursa da sık uyaniyorlar onu da anliyorsun, o gece su icip sık uyanip atlatiyorsun. Cok sıkisirsam diye termosta su ve temiz biberonum da hazir...

sozlesme olunca yine sgk primi odeniyor degil mi? asgari + sgk zaten neredeyse memur maasi demek. duz maasa çalışan insanlar nasıl verecek bu paralari ben de asgari veriyordum an itibariyle yollari ayirdik. yarim gun baslamak istiyorum tekrardan ama yarim gun kazanacağım para ile buyugun kresi + bakici maasi anca denk gelir e ben bedavaya mi gidip gelicem ise diyorum

Bebek bakicilarinda 6111 sayili devlet tesvigi var ondan faydalanirsaniz prim epey duse. Hatta yarim gun ise kismi calisma ile 75 saat alti prim devreye girer, ihmal edilebilir bir maliyet olur.
Birilerini bulayim adim adim, kurus kurus paylasirim

Kızlar 34+0..bebekler 2430ğr 2420 Gr..nstde sancı çıkmadı iyi çıktı..fakatbebeğin birinin başıaşağıda..alttanmuayene etti 1.5 cm açılma varmış ..hemen hatırlatıcı 1 doz ciğer geliştirici vurdurdu..benim gibi olan varmı? Hemen doğum xaşlarmı yoksa 2 hafta daha durur mu

Benim durumum buna çok benzerdi. Hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu ama 1,5-2 cm açılmam vardı. Yatış yapıldı, doğum 2 gün sonra olmuştu. Açılmadan sonra doğumun daha geç başladığı hastalar da duydum. Senin haftan benimkinden güzel, ben 33ü bile göremedim. bebeklerinin kilosu hele maşallah benimkilerden baya iyi benim büyük olan bile 2den azdı. İçini ferah tut, doğum olsa bile maşallah durumun iyi görünüyor. Allah yardımcın olsun

Canım benim açılmam 31+5 te başladı. Aynı senin gibi hiç sancım yoktu rahim ağzım kısalmıştı. Bebekleri 34+4 kadar tuttuk. Bebeklerimin bir tanesi 2460 diğeri 2160 doğdu. Ciğer geliştirici olmuştum iki doz küvoze girmeden taburcu olduk. Bebeklerin kilosu ve haftan çok iyi hiç korkma. Sadece olabildiğince kalkmadan yat dinlen.

Ayy inşaallah açılma durur ya..evet duranlarda varmış bol bol yatacam galiba..

Ayy valla çokiyi geldi mesajınız..peki açılma varken doktorunuz ilaç verdi mi?

Ayy valla çokiyi geldi mesajınız..peki açılma varken doktorunuz ilaç verdi mi?
Ben iki hafta hastanede bir hafta evde yattım. Ama öyle aman aman bir ilaç tedavisi uygulanmadı. Hastanede yatarken Antibiyotik tedavisi uygulandı o benim vücudumdaki enfeksiyon ile ilgiliydi. Progestanı bırakmıştık ona başlattı tekrar o kadar bol bol yattım. Ha birde üç gün boyunca makattan fitil aldım ama ismini unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…