- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.201
o hangisiydi annenin odadan ciktigi yontem mi? bizim uygulayacagimizda odadan cikma yokmus ama yöntem adi da soylemiyorlarTracy hogg yöntemi uygularsiniz muhtemelen
Bolca sabır diliyorum
Seker olcumu aldiniz mi hic aclik tokluk?Merhabalar, 35+2 deyim ve bugun inanilmaz uyudum kafami uykudan kaldıramıyorum resmen, seker tuz ekmek tüketmedim yiyip ictiklerimden olamaz tansiyonum da normal cikiyor, bunlari yazarken bile icim geciyor resmen..basina böyle bir durum gelen oldu mu, dr haber vermek gerekir mi acaba
Gece hic vermiyorum, sabah ilk beslenme ve aksam mamalari var (biri ikisini de almiyor) 110ccAhh canm ya olsun maşallah sutolsunda canm peki nasıl yapıyorsun sagimyaptiriyo mu? Mama kaç kez kaç cc veriyorsun
Bizimkilerde mamayi azalttı gibiler sanırım anne sütü ile doyuyorlar kilolarida iyi çok şükür
haftalik kilo takibi ile anlarsin sanirim ama aglamiyorlarsa doyuyorlardir benceGünaydın kızlar biz bu gece hiç mama almadan tamamladık acaba Doğru yolda mıyım bilmiyorum emip uyuyorlar O yüzden mama vermiyorum ben doyduklarını düşünüyorum aç olsa da Durmazlar diye düşünüyorum özellikle oğlum açken hiç duramıyor sizin böyle oldu mu sizce doğru yolda mıyım yoksa yine de mama vermeli miyim uyandırıp
Ben gece mama isini birakali 1 aydan fazla olmustur, seninle ayni fikirdeyim. Sut az olursa da sık uyaniyorlar onu da anliyorsun, o gece su icip sık uyanip atlatiyorsun. Cok sıkisirsam diye termosta su ve temiz biberonum da hazir...Günaydın kızlar biz bu gece hiç mama almadan tamamladık acaba Doğru yolda mıyım bilmiyorum emip uyuyorlar O yüzden mama vermiyorum ben doyduklarını düşünüyorum aç olsa da Durmazlar diye düşünüyorum özellikle oğlum açken hiç duramıyor sizin böyle oldu mu sizce doğru yolda mıyım yoksa yine de mama vermeli miyim uyandırıp
çiçek ailemi ben de tavsiye ederim büyük cocugumda almistim. uyku egitimini tam basaramasam da sadece soyledikleri saat ve kurallara dikkat ederek cok rahatlamistimBen bi bakayım ozmn teşekkür ederim inş bizde sizin gibi başara biliriz.
sozlesme olunca yine sgk primi odeniyor degil mi? asgari + sgk zaten neredeyse memur maasi demek. duz maasa çalışan insanlar nasıl verecek bu paralariBakici icin duyurulari yaptim bakalim ne olur... asgari+sgk verecegim plan bu, 2 tam 1 yarim gun ben de yanindayim, temizlik vb de istemiyorum. Aylik 2000-2500 de yakit masrafim var daha kuruş fazla veremem dogrusu...
Ucretsiz izin de alsam sonucta 2 yasa kadar ise dondugum an bu para odenecek, sonra ayni parayi krese verecegim yani degisen birsey olmayacak... Bari maasimi alayim da eve bir katkim olsun, kariyerim kesilmesin vb vb..
Arkadaslar ne yapin edin sgksiz calistirmayin en yakin arkadasim 90bin civari sgk cezasi odedi, isten ayrilip sikayet ediyor, catir catir oduyorsun.
6111 sayili destekten faydalanin, en kotu 11 aylik sureli is sozlesmesi ile calistirin, yazin 1 ay ayrilin, sonra yeni sozlesme yapin vb. kidem masrafi olmaz hic olmazsa.. o isleri de iyi inceleyin olur mu bir bilenden...
Tsk ederm canm aslında sağlık ocağına götürüp takip edebilirim eve bebek için baskül almadmhaftalik kilo takibi ile anlarsin sanirim ama aglamiyorlarsa doyuyorlardir bence
Bugün öğlengideceğim..ben zaten progestan fitil ve proluton iğneli her hagta oliyorum bu kasılma ve sertlik hep başından beri vardı bendeSiz gittiniz mi hastaneye dr ne dedi
Ben ferrum kullanıyorum canım. Hergün kullanıyorum mesela 5 kiloysa 5 damla. Kilosuna göre dedi artık.Kızlar demir damlası ne kullanıyorsunuz
Bebek bakicilarinda 6111 sayili devlet tesvigi var ondan faydalanirsaniz prim epey duse. Hatta yarim gun ise kismi calisma ile 75 saat alti prim devreye girer, ihmal edilebilir bir maliyet olur.sozlesme olunca yine sgk primi odeniyor degil mi? asgari + sgk zaten neredeyse memur maasi demek. duz maasa çalışan insanlar nasıl verecek bu paralariben de asgari veriyordum an itibariyle yollari ayirdik. yarim gun baslamak istiyorum tekrardan ama yarim gun kazanacağım para ile buyugun kresi + bakici maasi anca denk gelir e ben bedavaya mi gidip gelicem ise diyorum
Yeni nesil Parabensiz demir damlasi kullaniyoruz biz Fermix. Sabah 5, aksam 5 damla. Ferrum etkili olmadigi icin buna gecmistik, hemogram sonuclarindan da severek icmelerinden de cok memnunuzKızlar demir damlası ne kullanıyorsunuz
Benim durumum buna çok benzerdi. Hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu ama 1,5-2 cm açılmam vardı. Yatış yapıldı, doğum 2 gün sonra olmuştu. Açılmadan sonra doğumun daha geç başladığı hastalar da duydum. Senin haftan benimkinden güzel, ben 33ü bile göremedim. bebeklerinin kilosu hele maşallah benimkilerden baya iyi benim büyük olan bile 2den azdı. İçini ferah tut, doğum olsa bile maşallah durumun iyi görünüyor. Allah yardımcın olsunKızlar 34+0..bebekler 2430ğr 2420 Gr..nstde sancı çıkmadı iyi çıktı..fakatbebeğin birinin başıaşağıda..alttanmuayene etti 1.5 cm açılma varmış ..hemen hatırlatıcı 1 doz ciğer geliştirici vurdurdu..benim gibi olan varmı? Hemen doğum xaşlarmı yoksa 2 hafta daha durur mu
Canım benim açılmam 31+5 te başladı. Aynı senin gibi hiç sancım yoktu rahim ağzım kısalmıştı. Bebekleri 34+4 kadar tuttuk. Bebeklerimin bir tanesi 2460 diğeri 2160 doğdu. Ciğer geliştirici olmuştum iki doz küvoze girmeden taburcu olduk. Bebeklerin kilosu ve haftan çok iyi hiç korkma. Sadece olabildiğince kalkmadan yat dinlen.Kızlar 34+0..bebekler 2430ğr 2420 Gr..nstde sancı çıkmadı iyi çıktı..fakatbebeğin birinin başıaşağıda..alttanmuayene etti 1.5 cm açılma varmış ..hemen hatırlatıcı 1 doz ciğer geliştirici vurdurdu..benim gibi olan varmı? Hemen doğum xaşlarmı yoksa 2 hafta daha durur mu
Ayy inşaallah açılma durur ya..evet duranlarda varmış bol bol yatacam galiba..Benim durumum buna çok benzerdi. Hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu ama 1,5-2 cm açılmam vardı. Yatış yapıldı, doğum 2 gün sonra olmuştu. Açılmadan sonra doğumun daha geç başladığı hastalar da duydum. Senin haftan benimkinden güzel, ben 33ü bile göremedim. bebeklerinin kilosu hele maşallah benimkilerden baya iyi benim büyük olan bile 2den azdı. İçini ferah tut, doğum olsa bile maşallah durumun iyi görünüyor. Allah yardımcın olsun
Ayy valla çokiyi geldi mesajınız..peki açılma varken doktorunuz ilaç verdi mi?Canım benim açılmam 31+5 te başladı. Aynı senin gibi hiç sancım yoktu rahim ağzım kısalmıştı. Bebekleri 34+4 kadar tuttuk. Bebeklerimin bir tanesi 2460 diğeri 2160 doğdu. Ciğer geliştirici olmuştum iki doz küvoze girmeden taburcu olduk. Bebeklerin kilosu ve haftan çok iyi hiç korkma. Sadece olabildiğince kalkmadan yat dinlen.
Ben iki hafta hastanede bir hafta evde yattım. Ama öyle aman aman bir ilaç tedavisi uygulanmadı. Hastanede yatarken Antibiyotik tedavisi uygulandı o benim vücudumdaki enfeksiyon ile ilgiliydi. Progestanı bırakmıştık ona başlattı tekrar o kadar bol bol yattım. Ha birde üç gün boyunca makattan fitil aldım ama ismini unuttum.Ayy valla çokiyi geldi mesajınız..peki açılma varken doktorunuz ilaç verdi mi?