- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 39
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.181
28 de ciğer geliştiricileri vurdurdum..ara ara sancı ğeliyorgiderek artıyor doğum yaklaşıyor galiba 2 hafta daha dursa süperolurgecmis olsun bunu anlamanin tek yolu nstye girmenama cok şükür 34 gayet iyi biraz daha dayansalar mukemmel olur. yine de doktorunun görmesi lazim
danismanlikla ilerlicem kendi basima degil o da bebege göre bir yontem belirliyormusTutarlı olursanız ise yarayacaktır muhakkak
Ama seçtiğiniz yöntemi dayanamayıp sürekli değiştirirseniz ise yaramaz
Hangi yöntemi kullanacaksınız?
Tracy hogg yöntemi uygularsiniz muhtemelendanismanlikla ilerlicem kendi basima degil o da bebege göre bir yontem belirliyormus
Yakında bnde başlayacağım uyku eğitime danışman tutmayacağım siz nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz hangi yöntemle ilerlediniz.Tracy hogg yöntemi uygularsiniz muhtemelen
Bolca sabır diliyorum
Bn 4 aylıkken yaptırdım oğlum sünnetten 2 gün sonra dönmeye başladı bnm zor geçti sunnet Ne kadar erken olursa iyi olur şuan tam zamanı bence sizin için büyüdükçe zorlaşıyorErkek bebeği olanlar sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz. Bugün çocuk cerrahisinde gittik hemanjiom nedeniyle,sünneti sordum tam zamanı dedi..daha fazla büyümeden yaptırın dedi. Bir başka çocuk cerrahı da 2 yaşına kadar yolu var ,acele etmeyin dedi. Sizler neler yaptınız sünnet konusunda?
Elimde 2 oglanla dusunmedeyim...Erkek bebeği olanlar sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz. Bugün çocuk cerrahisinde gittik hemanjiom nedeniyle,sünneti sordum tam zamanı dedi..daha fazla büyümeden yaptırın dedi. Bir başka çocuk cerrahı da 2 yaşına kadar yolu var ,acele etmeyin dedi. Sizler neler yaptınız sünnet konusunda?
Tracy hogg'un EASY yontemindeki Y kismina bizde sira hic gelmiyor "your time" ....Tracy hogg yöntemi uygularsiniz muhtemelen
Bolca sabır diliyorum
Guzel haberi vereyim Y 9.aydan sonra geliyor bi 5-10 dakikaTracy hogg'un EASY yontemindeki Y kismina bizde sira hic gelmiyor "your time" ....
EAES diye gidiyoruz biz... Grupta herkeslerin bebesi doysun gazsiz sancisiz kolayca uyusun amin
Ben çiçek ailemden akademi eğitimi almıştım çok uygun bi fiyataYakında bnde başlayacağım uyku eğitime danışman tutmayacağım siz nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz hangi yöntemle ilerlediniz.
Sancılarınız oluyor mu peki..ben mesela yan yatınca bebekler sıkışınca taş gibi oluyor sonra bi nefes darlığı oluyor..ateş basıyor ve bi kaç dakika sonra geçiyor..günde 4 kere falan oluyor..bende34+0Merhabalar, 35+2 deyim ve bugun inanilmaz uyudum kafami uykudan kaldıramıyorum resmen, seker tuz ekmek tüketmedim yiyip ictiklerimden olamaz tansiyonum da normal cikiyor, bunlari yazarken bile icim geciyor resmen..basina böyle bir durum gelen oldu mu, dr haber vermek gerekir mi acaba
Sancim yok, sanci olsa kosa kosa acile giderdimSancılarınız oluyor mu peki..ben mesela yan yatınca bebekler sıkışınca taş gibi oluyor sonra bi nefes darlığı oluyor..ateş basıyor ve bi kaç dakika sonra geçiyor..günde 4 kere falan oluyor..bende34+0
Siz gittiniz mi hastaneye dr ne dediMerhaba kızlar yarın 34+0 olacağız..ve benim bayağı geçmeyen sancım var iki üç saattirkarın sertliğim çok fazla kaç saattir yatıyorum geçmiyor . Korkuyorum..doğum olursa Erkan değil mi ilk defa böyle oldum adet sancısı gibi..
Ben bi bakayım ozmn teşekkür ederim inş bizde sizin gibi başara biliriz.Ben çiçek ailemden akademi eğitimi almıştım çok uygun bi fiyata
Danışmanın istediğinin onda biri gibi bir şeydi o zaman
Programda videolar var hepsini izliyorsunuz her şey çok detaylı anlatılmış
Bütün yöntemleri size siraliyorlar ayrıntılarıyla hepsinin uygulaması anlatılıyor
Siz kendinize göre en uygun olabi seçip uyguluyorsunuz
Ben esnetilmis ferber seçmiştim, yatağa bırakıp çıkıyorsunuz ağlamanın en erken 5.dakikasinda girip kontrol ediyorsunuz
Odaya girmeme bile gerek kalmadan sakinlesip uyudular ilk gün
Tabi o 5 dakikalık ağlama size o an yıllar gibi geliyor
Kendimi çok kötü hissetmiştim ama şimdi iyi ki diyorum
Gece kesintisiz uyuyabiliyorum dolayısıyla hem daha sabırlı hem enerjik oluyorum
Gündüz uykuları sırasında evimin işlerini halledip kendime zaman ayirabiliyorum
Bebekler uykularını aldıkları için kesinlikle eskisi gibi huysuz ağlak değiller
Yine uykuyla beraber beslenmelerini de saatli duzene soktum program sayesinde ek gıda da gayet iyi gidiyor
Çok şükür maşallah diyeyim yemek seçme reddetme gibi bir durum da yaşamadık
Ahh canm ya olsun maşallah sutolsunda canm peki nasıl yapıyorsun sagimyaptiriyo mu? Mama kaç kez kaç cc veriyorsunYansin bu atak haftalari.. duzeltilmis 8.haftadan bildiriyorum; emzirme egitimi bi iyi geldi sormayinbebenin biri mamayi reddediyor, yalnizca emiyor. Kanguru ile yapisik ikiz gibiyiz.
Oburu zaten emmesi zayif olan velet... onunla ilerleme yavas, emerek tam doymuyor, hem mama hem meme modunda... onumu kapatamiyorum
Ahh canm ya olsun maşallah sutolsunda canm peki nasıl yapıyorsun sagimyaptiriyo mu? Mama kaç kez kaç cc veriyorsunYansin bu atak haftalari.. duzeltilmis 8.haftadan bildiriyorum; emzirme egitimi bi iyi geldi sormayinbebenin biri mamayi reddediyor, yalnizca emiyor. Kanguru ile yapisik ikiz gibiyiz.
Oburu zaten emmesi zayif olan velet... onunla ilerleme yavas, emerek tam doymuyor, hem mama hem meme modunda... onumu kapatamiyorum
Ayy ne güzel yazmışsınız tsk ederiz darısı başımıza insBen çiçek ailemden akademi eğitimi almıştım çok uygun bi fiyata
Danışmanın istediğinin onda biri gibi bir şeydi o zaman
Programda videolar var hepsini izliyorsunuz her şey çok detaylı anlatılmış
Bütün yöntemleri size siraliyorlar ayrıntılarıyla hepsinin uygulaması anlatılıyor
Siz kendinize göre en uygun olabi seçip uyguluyorsunuz
Ben esnetilmis ferber seçmiştim, yatağa bırakıp çıkıyorsunuz ağlamanın en erken 5.dakikasinda girip kontrol ediyorsunuz
Odaya girmeme bile gerek kalmadan sakinlesip uyudular ilk gün
Tabi o 5 dakikalık ağlama size o an yıllar gibi geliyor
Kendimi çok kötü hissetmiştim ama şimdi iyi ki diyorum
Gece kesintisiz uyuyabiliyorum dolayısıyla hem daha sabırlı hem enerjik oluyorum
Gündüz uykuları sırasında evimin işlerini halledip kendime zaman ayirabiliyorum
Bebekler uykularını aldıkları için kesinlikle eskisi gibi huysuz ağlak değiller
Yine uykuyla beraber beslenmelerini de saatli duzene soktum program sayesinde ek gıda da gayet iyi gidiyor
Çok şükür maşallah diyeyim yemek seçme reddetme gibi bir durum da yaşamadık