2022 ikiz annesi olacaklar

Mrb bendede aynı şikayet var 20 gün önce atıldı serklaj batma oluyor aniden geçtimi sizin doktora gittiniz mi

Sağol canım. Yavrum tedaviye cevap veriyor şu anlık düne göre durumu daha iyiymiş ama kritik süreç henüz geçmedi. Karnında şişlik var bağırsaklarda sıkıntı. Eğer süreç olumlu devam etmezse ameliyat olması gerekebilir. Ama şimdilik ameliyata gerek yok.yavrum inşallah direnecek bu enfeksiyona. Hastanemiz iyi durumda ama ameliyat gerekirse sevk gerekebilir. inşallah bizde sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci

İnşallah güzel haberler vereceksin bize. Anneme de söyledim şimdi o da dua edecek oğlunuz ve sizin için Lütfen siz de sakin kalmaya çalışıp, pozitif enerjinizi iletmeye çalışın oğlunuza
Allah razı olsun sizden ve annenizden. Tedaviye cevap vermiş oğlum dune göre durumu daha iyiymiş inşallah böyle devam eder kritik süreç devam ediyor inşallah daha güzel haberler vermek nasip olur

Gözümüz aydın inşallah daha iyi olacaktır .amaliyat sız bir an önce kutulur kucağınıza alırsınız inşallah

Canim hastane iyiyse endise etme, zaten iyiye de gidiyormus. Umarim en kısa zamanda toparlar bebisko

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar
Doğum yapmayan arkadaşlar Rabbim evlatlarımızı bağışlasın sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip etsin doğumunuzu kolaylaştırsın doğum yapan annelerimizde sağlıkla büyütsün insallah
Küvezdeki bebeklerim için dua edermisiniz bu güzel gecede rica etsem

Gözün aydın canım Küvezde benim kızlardan biri de çok uykuya düşkündü, emmek yerine uyurdu, diğer kızım da evde sarılık olmuştu. İkisini de zar zor uyandırıp besliyorduk. Küvezfe hemşireler emeceği zaman uyuyorsa burnunu sıkıyordu uyansın diye. Onda da geri uyursa ayağının altına vuruyordu hafifçe. Vuruyordu derken hani baş parmağınız ve orta parmağınızla miskete vurursunuz ya öyle bir hareketle, adı ne bunun bilmiyorum ayağını kaşıyor gibi yapınca da rahatsız olup uyanıyorlardı.

Yine gobekten mi vuruyorsunuz. Ben hep gobekten yapiyorum igneyi. Sezrryan sonrasida gobekten mi yapulacak acaba
Bende göbekten yaptım son güne kadar. Sonrasında doktor istediğin yerden yapabilirsin dedi ama göbeğim aşırı sarkık saçma durumda olduğu için onu görmek istemedim bir de ben ameliyatta atoniye girince cok bastirdilar her yeri mosmordu aviyordu ki hala tam gecmedi o yuzden eşim kolumdan yapıyor.

Ben de hep gobekten yapiyorum. Gobegin sarkık olmasina uzulme zamanla sporla vs toparlanır bence. Ikizlerde en büyük risk atoni diye doktor soyledi. O yuzden de bende 36+1 de bebekleri alacakmis. Gerci ben o güne kadar nasil giderim bilmiyorum. Su an bile inanilmaz zorlanıyorum. Bugun itibarıyla 33+0 oldum.

Gözünüz aydın olsun canım Rabbım analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…