- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.261
Evet bir etkek bir kizBi iki haftaya hissedersin bebislerini
Cinsiyetleri belli oldumu?
Insallah ya boyle oldukca anksiyetem artiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir etkek bir kizBi iki haftaya hissedersin bebislerini
Cinsiyetleri belli oldumu?
Birkaç günüm oldukça kötüydü, o nedenle giremedim. Kasılmalar sıklaştı, çok uzun süre aç bıraktılar her an sezeryana alma ihtimalleri nedeniyle. Açılma hala tolere edilebilecek düzeyde olduğundan ve kasılmalar azaldığından daha doğuma girmedim. Benim kızlar bayağı şakacı sanırım
Benim her an sezeryana girme ihtimalimin olduğu günler kestiler, dün gece tekrar başladılar canım. Çok uzun süre önce bırakılmasına gerek yok galiba, yoksa tekrar başlamazlardı bana diye düşündümKizlar aranızda oksapar kullanan var mı? Dogumdan ne kadar sure önce bırakılacak igne?
Merhabalar bende 9+2 yim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlak sorunum olmadı ama ikizlerde biraz zor olmaması bio oil ilk zamanlar kullanırım sorma lireac bu arada sadede göbeğe değil basen üst bacağa da mutlaka kullan güneş kremi de kızıma bakıyorum ona aldığımı kullanırım incia mustela badger minoris bildiklerimden içeriği temiz olanlar sağlıcakla kavuşalım inşallahMerhaba sevgili ikiz anneleri bardaki çoğu anne artık hamileliklerinin son haftalarına girdi çok şükür darısı başıma inş benim bebişlerde 13+4 günlük sorum çatlak kremi için ne kullandınız lierac öneriliyor ama başka bişey kullanan var mı ve güneş koruyucu olarak neler kullandınız
Amin inş canımMerhabalar bende 9+2 yim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlak sorunum olmadı ama ikizlerde biraz zor olmaması bio oil ilk zamanlar kullanırım sorma lireac bu arada sadede göbeğe değil basen üst bacağa da mutlaka kullan güneş kremi de kızıma bakıyorum ona aldığımı kullanırım incia mustela badger minoris bildiklerimden içeriği temiz olanlar sağlıcakla kavuşalım inşallah
Geçmiş olsunBende de ödem problemi vardı. Ciddi anlamda bacaklarım şişmiş artık ne yürüyebiliyor ne yatabiliyordum. İşin kötüsü ödem göz ve kalp etrafına da vurup ciddi hasarlar bırakmış. 1-2 hafta içinde gitti ödemler ama bacaklarımdaki kasları da götürmüş. Çöp insanın bacakları gibi incecik kalmış Kalp ve gözün iyileşmesi için tedavim devam ediyor. Ödem yüzünden 45kg’dan 70kg’ya çıkmıştım şu anda 43kg’ya indim. Umarım tez zamanda hasarsız bir şekilde atlatırsınız
Canım ben kullanıyorum memnunum bebeklerime halaları hediye almış. Farklı ses modları var beyaz gürültü çeşitleri gibi bide pış pış sesi var onlardan birini seçiyorsun 30 dk falan çalıyor sonra kapanıyor kendiliğinden ve bebekler ağladığında otomatik yeniden açılıyor. Ben pış pış modunda kullanıyorum genelde.Kızlar uyku arkadaşı kullanıp memnun kalan var mı? Budizz baya övülmüş ama bilemedim
Canım ben çok net ikisinin hareketlerini ayırt ediyordumKizlar bir sey sorcam. Siz iki bebegin hareketlerini ayri ayri hissediyor musunuz?
Süt ikisine yetiyor mu, belki de az geldigi icin emmiyordur. Bizde emme olayi yok. Sirf biberondan besleniyoruz, cunku sutum yok gibu bisey. Siz sagdiginizds kac cc cikiyor, ordan anlasilir süt az mi cok muYani canim biberondan az gelince memeyi emmeye mi başladı tekrar ben memeyi biraksin istemiyorum da sizinde mi öyle oldu
Aynı durum benim kızda da var, ben doktora sormuştum normal dedi silebildiğiniz kadar silin dedi ama zor siliniyor tamamen temizlenmiyor. Ben ılık pamukla biraz biraz almaya çalışıyorum çok da zorlamadan.Kızı olan arkadaşlar genital temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Vajina dudağını araladığım zaman beyaz beyaz şeyler var kakada giriyor oralara resmen sarı sarı oluyor. Arada mendille siliyorum hafif hafif ama korkuyorum da zarar vereceğim diye. Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba
Evet kuzum emmeye döndük yine çok şükür. Ben iki kere emziriyoeum sonrasında mama veriyorum biberonla bir sorun olmuyor aliyor memeyi deYani canim biberondan az gelince memeyi emmeye mi başladı tekrar ben memeyi biraksin istemiyorum da sizinde mi öyle oldu
Uyku eğitimi verdikten sonra bakıcıya da ihtiyacın kalmaz dediğin gibi en büyük sorun uyutmakhepinizi okuyorum ama cevaplayamiyorum doğum bekleyenlere Allah kolaylik versin doğum yapanlara hayirli olsun. bebisinden ayri kalanlar bir an önce kavusur insallah. dogumdan sonra da mucadele var benim komik kizlarim cok farklilar. biri miyavlayarak agliyor öbürü son ses hickirarak. beslenme oynatma alt değişme hepsini tek yapabilirim ama uyutma işi cok kötü. elim kolum baglaniyor. geçen misafirlerin biri bu bebekler sana anne demeyecek hep baskalarinin kucaklarindalar dedi korkumu anlamis gibi. 4. ayda uyku egitimi verdikten sonra gündüz bakicisi haric herkesi evine yolayacagim insallah. insallah egitim bekledigim gibi olur
Ben hala hangisi hangisi çözemiyorum. Ayni bebege mi ait farkli mi bilmiyorum.Canım ben çok net ikisinin hareketlerini ayırt edediyordum.
Bende biraz önce sipariş verdim kuzum bende pıs pıs yaparak uyutuyorum umarım ise yarar biraz. Yoksa çatlayacağım benCanım ben kullanıyorum memnunum bebeklerime halaları hediye almış. Farklı ses modları var beyaz gürültü çeşitleri gibi bide pış pış sesi var onlardan birini seçiyorsun 30 dk falan çalıyor sonra kapanıyor kendiliğinden ve bebekler ağladığında otomatik yeniden açılıyor. Ben pış pış modunda kullanıyorum genelde.
Ben aylarca o yuzden bulanik gordum cok kotuydu. Dogumdan sonra gecti sukur kiArkadaşlar günde 3 nidicard içiyorum içtikten sonra yüzümde şişme oluyor hafif bulanık görüyorum normalmi bunlar sizdede oluyormu, gün geçmiyorki yeni bi yan etkisi çıkmasın
Ayy hadi gözün aydın canım çok sevindim ya allah analı babalı büyütsün inşallah. Biraz anlatsana minnaklar mı tekil bebeklere göre hastaneden ne zaman çıkıyorsunkızlar selam dün gece 23:30 da doğum yaptım minnoşlarım küvezw girmedi çokşükür ameliyat yerim çok ağrıyor çok kötüydüm bugün Rabbim hepimizin yardımcısı olsunşuanlık tek problemimiz bebekler çok uzun süre uyuyorlar ve ben kaldıramıyorum ne yapmam gerekiyor