• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba sevgili ikiz anneleri bardaki çoğu anne artık hamileliklerinin son haftalarına girdi çok şükür darısı başıma inş benim bebişlerde 13+4 günlük sorum çatlak kremi için ne kullandınız lierac öneriliyor ama başka bişey kullanan var mı ve güneş koruyucu olarak neler kullandınız

N Nurhafsa canım sen doğuma girdin sanirim bayadır girmemişsin inşallah herşey yolundadır. Bizi habersiz birakma lütfen hayırlı haberini bekliyoruz 🤲🌷
Birkaç günüm oldukça kötüydü, o nedenle giremedim. Kasılmalar sıklaştı, çok uzun süre aç bıraktılar her an sezeryana alma ihtimalleri nedeniyle. Açılma hala tolere edilebilecek düzeyde olduğundan ve kasılmalar azaldığından daha doğuma girmedim. Benim kızlar bayağı şakacı sanırım😅
Kizlar aranızda oksapar kullanan var mı? Dogumdan ne kadar sure önce bırakılacak igne?
Benim her an sezeryana girme ihtimalimin olduğu günler kestiler, dün gece tekrar başladılar canım. Çok uzun süre önce bırakılmasına gerek yok galiba, yoksa tekrar başlamazlardı bana diye düşündüm

Merhaba sevgili ikiz anneleri bardaki çoğu anne artık hamileliklerinin son haftalarına girdi çok şükür darısı başıma inş benim bebişlerde 13+4 günlük sorum çatlak kremi için ne kullandınız lierac öneriliyor ama başka bişey kullanan var mı ve güneş koruyucu olarak neler kullandınız
Merhabalar bende 9+2 yim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlak sorunum olmadı ama ikizlerde biraz zor olmaması bio oil ilk zamanlar kullanırım sorma lireac bu arada sadede göbeğe değil basen üst bacağa da mutlaka kullan güneş kremi de kızıma bakıyorum ona aldığımı kullanırım incia mustela badger minoris bildiklerimden içeriği temiz olanlar sağlıcakla kavuşalım inşallah

Merhabalar bende 9+2 yim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlak sorunum olmadı ama ikizlerde biraz zor olmaması bio oil ilk zamanlar kullanırım sorma lireac bu arada sadede göbeğe değil basen üst bacağa da mutlaka kullan güneş kremi de kızıma bakıyorum ona aldığımı kullanırım incia mustela badger minoris bildiklerimden içeriği temiz olanlar sağlıcakla kavuşalım inşallah
Amin inş canım

Bende de ödem problemi vardı. Ciddi anlamda bacaklarım şişmiş artık ne yürüyebiliyor ne yatabiliyordum. İşin kötüsü ödem göz ve kalp etrafına da vurup ciddi hasarlar bırakmış. 1-2 hafta içinde gitti ödemler ama bacaklarımdaki kasları da götürmüş. Çöp insanın bacakları gibi incecik kalmış 😔 Kalp ve gözün iyileşmesi için tedavim devam ediyor. Ödem yüzünden 45kg’dan 70kg’ya çıkmıştım şu anda 43kg’ya indim. Umarım tez zamanda hasarsız bir şekilde atlatırsınız 🙏🏻
Geçmiş olsun
Kalpte ve gözde ne gibi rahatsizlik olduda gittiniz Dr benimde çok sismisti ama şükür gözümde ve kalbimde bi sıkıntı hissetmedim

Arkadaşlar günde 3 nidicard içiyorum içtikten sonra yüzümde şişme oluyor hafif bulanık görüyorum normalmi bunlar sizdede oluyormu, gün geçmiyorki yeni bi yan etkisi çıkmasın😔

Kızlar uyku arkadaşı kullanıp memnun kalan var mı? Budizz baya övülmüş ama bilemedim
Canım ben kullanıyorum memnunum 👍🏻 bebeklerime halaları hediye almış. Farklı ses modları var beyaz gürültü çeşitleri gibi bide pış pış sesi var onlardan birini seçiyorsun 30 dk falan çalıyor sonra kapanıyor kendiliğinden ve bebekler ağladığında otomatik yeniden açılıyor. Ben pış pış modunda kullanıyorum genelde.

Yani canim biberondan az gelince memeyi emmeye mi başladı tekrar ben memeyi biraksin istemiyorum da sizinde mi öyle oldu
Süt ikisine yetiyor mu, belki de az geldigi icin emmiyordur. Bizde emme olayi yok. Sirf biberondan besleniyoruz, cunku sutum yok gibu bisey. Siz sagdiginizds kac cc cikiyor, ordan anlasilir süt az mi cok mu

Kızı olan arkadaşlar genital temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Vajina dudağını araladığım zaman beyaz beyaz şeyler var kakada giriyor oralara resmen sarı sarı oluyor. Arada mendille siliyorum hafif hafif ama korkuyorum da zarar vereceğim diye. Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba
Aynı durum benim kızda da var, ben doktora sormuştum normal dedi silebildiğiniz kadar silin dedi ama zor siliniyor tamamen temizlenmiyor. Ben ılık pamukla biraz biraz almaya çalışıyorum çok da zorlamadan.

selam kizlar benim kanamam durmadigi icin doktora gittim rahim temiz. bazen goremedigimiz enfeksiyonlar olabiliyor diye antibiyotik verdi ve bazen de hormonlar duzene giremiyor diye dogum kontrol hapi basladi. emzirmedigim icin rahatlikla kullanabiliyorum. durum bu

hepinizi okuyorum ama cevaplayamiyorum doğum bekleyenlere Allah kolaylik versin doğum yapanlara hayirli olsun. bebisinden ayri kalanlar bir an önce kavusur insallah. dogumdan sonra da mucadele var benim komik kizlarim cok farklilar. biri miyavlayarak agliyor öbürü son ses hickirarak. beslenme oynatma alt değişme hepsini tek yapabilirim ama uyutma işi cok kötü. elim kolum baglaniyor. geçen misafirlerin biri bu bebekler sana anne demeyecek hep baskalarinin kucaklarindalar dedi korkumu anlamis gibi. 4. ayda uyku egitimi verdikten sonra gündüz bakicisi haric herkesi evine yolayacagim insallah. insallah egitim bekledigim gibi olur

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bebeklerimin üçüde çok saglıklı çok şükür
Ama içinde tek bebek olan kesede ayrılma varmış kalkmıycaksın hep yatıcaksın dedi şizce bu ayrılma zamanla kapanabilirmi öyle bir sans varmı

hepinizi okuyorum ama cevaplayamiyorum doğum bekleyenlere Allah kolaylik versin doğum yapanlara hayirli olsun. bebisinden ayri kalanlar bir an önce kavusur insallah. dogumdan sonra da mucadele var benim komik kizlarim cok farklilar. biri miyavlayarak agliyor öbürü son ses hickirarak. beslenme oynatma alt değişme hepsini tek yapabilirim ama uyutma işi cok kötü. elim kolum baglaniyor. geçen misafirlerin biri bu bebekler sana anne demeyecek hep baskalarinin kucaklarindalar dedi korkumu anlamis gibi. 4. ayda uyku egitimi verdikten sonra gündüz bakicisi haric herkesi evine yolayacagim insallah. insallah egitim bekledigim gibi olur
Uyku eğitimi verdikten sonra bakıcıya da ihtiyacın kalmaz dediğin gibi en büyük sorun uyutmak

Canım ben kullanıyorum memnunum 👍🏻 bebeklerime halaları hediye almış. Farklı ses modları var beyaz gürültü çeşitleri gibi bide pış pış sesi var onlardan birini seçiyorsun 30 dk falan çalıyor sonra kapanıyor kendiliğinden ve bebekler ağladığında otomatik yeniden açılıyor. Ben pış pış modunda kullanıyorum genelde.
Bende biraz önce sipariş verdim kuzum bende pıs pıs yaparak uyutuyorum umarım ise yarar biraz. Yoksa çatlayacağım ben

kızlar selam dün gece 23:30 da doğum yaptım minnoşlarım küvezw girmedi çokşükür 🙏ameliyat yerim çok ağrıyor çok kötüydüm bugün Rabbim hepimizin yardımcısı olsun😏şuanlık tek problemimiz bebekler çok uzun süre uyuyorlar ve ben kaldıramıyorum ne yapmam gerekiyor 😞
Ayy hadi gözün aydın canım 🥰🥰 çok sevindim ya allah analı babalı büyütsün inşallah. Biraz anlatsana minnaklar mı tekil bebeklere göre 😀 hastaneden ne zaman çıkıyorsun 🤗

Back