2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar benim kuzulardan oğlum güzel emiyor Ama kızım Küvezdyken çok güzel çekiyordu Eve gelince d ilk günler iyiydi Sonra yavaş yavaş emmeyi bıraktı biberonla mama veriyoruz bazen emmediği için sağıp biberonla süt veriyorum aslında iyi çekiyordu ama birkaç gündür iyice bıraktı çok zorlanıyorum başınıza gelen var mı Ne yaptınız bunun için sanırım biberondan hızlı aktığı icin kolayına geliyor

Ben varim, sifir sut urunu tuketilecek bizim icin kalsiyum destegi alinmasi gerekiyor osteocare×2
Buna ek olarak besin intoleransinda kesin sebep bulununcaya dehin susam-tahin kuruyemisler, kakao ve cikolata, cilek domates de tuketmemem onerildi.
Bu diyetle yalniz sut alabiliyorsa kurtariyorsunuz, yetmiyor mama var ise keci sutlu mamaya geciyor ve deniyoruz. Hala kesilmezse raporlu alerji mamasi aliyoruz.
2 yila kadar gecmesi gerekiyor, gecmezse alerji kalici demekmis.
Sizde ne belirtiler var?

Son düzenleme:
Benimde 36+2 de doğdular. Bebekler 3 kiloyu geçmişti iri olunca rahim toparlayamadı kendini. 37 beklesek nolurmusum bilmiyorum. Bende zorlaniyordum ama geçiyor inan. Benim sancılarım 29.haftada başladı ki az değildi hastanede yattım. 32 göreyim başka bisey istemem diyordum. 7 hafta bekledim ilaçlarla. Korkma yani durrlurlar allahin izniyle

Benim ogullarimdan biri öyleydi kaç tane biberin degistirdim en son dr. Browns aldım onda çare bulabildim. Avent, nuk falan çok hızlı akiyor

Ayak tabanina fiske ile vur, korkma acimaz ❤
Bir de cene altina dokunabilirsin

Pembe Lotus canım ödemlerin için neler yaptın benimde doğum gerçekleşti ve ellerim ayaklarım tanınmayacak halde şişti
Gözun aydin canım Allah analı babalı büyütsün
Doktorum yeşil çay icebilirsin 2 fincan dedi kiraz saplı çay bide katkisiz olandan hareketsiz kalma daha fazla şişiyor benim 10gunde indi odemlerim ama bacaklarımda derin çatlaklar olustu karnim gibi mosmor oldu
Ayaklarim karardi inş seninde iner en kısa zamanda
Doguma 110 kiloyla girdim şuan 80 kiloyum

Canım ilk günler kizimda oyleydi herkes yazmış topuguna vur ben daha da uyanmazsa altını açıp öyle mamasini yediriyordum şimdi 3 haftalik olduk mama saatleri yaklasinca kendileri uyanip çığlığı basiyorlar
Merhaba guzel anneler
Ben 19 haftalik hamileyim ve ikiz
Sorum suki agrilarim oluyor bu normalmi sizce ?
Gözün aydın canım hamile oldugunu biliyordum ama ikiz olduğunu bilmiyordum çok sevindim senin adına
Nasıl agrilar kasiklarda gerilme gibi mi? Dr sordun mu ne diyor
genelde normal diyordu benim Dr

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Doktor normal dedi ama bazi arkadaslar ikinci trimestirda daha rahat olmasi gerekiyor diyorlar
Ayni anda seyi merak ediyorum
Ikiz gebeliklerde agri daha mi cok oluyor bir gebelige gore
Cok yorulunca bel ve kasik agrisi oluyor gerilme de oluyor

Evet canım benim oyleydi az ayakta kalsam agrim oluyordu yorulmamaya çalış dinlenerek yap evin içinde islerini
İkiz gebelik 2kat riskli oluyor

Evet canım benim oyleydi az ayakta kalsam agrim oluyordu yorulmamaya çalış dinlenerek yap evin içinde islerini
İkiz gebelik 2kat riskli oluyor
Off oyle seyler hemen korkutuyor beni
Daha tekmeleme olmadigi icin nasillar diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum
Risk dedikce stres artiyor bende

Ohh maşallah Allah analı babalı büyütsün. Güzel sağlıklı ömürleri olsun

Pembe Lotus canım ödemlerin için neler yaptın benimde doğum gerçekleşti ve ellerim ayaklarım tanınmayacak halde şişti
Bende de ödem problemi vardı. Ciddi anlamda bacaklarım şişmiş artık ne yürüyebiliyor ne yatabiliyordum. İşin kötüsü ödem göz ve kalp etrafına da vurup ciddi hasarlar bırakmış. 1-2 hafta içinde gitti ödemler ama bacaklarımdaki kasları da götürmüş. Çöp insanın bacakları gibi incecik kalmış Kalp ve gözün iyileşmesi için tedavim devam ediyor. Ödem yüzünden 45kg’dan 70kg’ya çıkmıştım şu anda 43kg’ya indim. Umarım tez zamanda hasarsız bir şekilde atlatırsınız

Bebeklerinize aldığınız dönenceler var mı tavsiye edebileceğiniz? Biz o tarz şeyler hiç almamıştık, artık 20günlükler ve sanki ihtiyaç duyuyorlar. Biz konuşurken şarkı söylerken dinliyorlar, göz teması kuruyorlar yavaştan.

Benim ogullarimdan biri öyleydi kaç tane biberin degistirdim en son dr. Browns aldım onda çare bulabildim. Avent, nuk falan çok hızlı akiyor
Yani canim biberondan az gelince memeyi emmeye mi başladı tekrar ben memeyi biraksin istemiyorum da sizinde mi öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…