- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.141
Benim de doktorum öneriyor canım az önce videolar İzledim önermeyen de var kafam allak bullakAmin kuzum hepimizin inşallahhben de o haberlere denk gelip duruyorum doktoruma sordum yaptır tabi dedi öneriyorum ben dedi ben de yaptırdım. Güveniyorum kendisine
İnşallah hayırlısı olur senin için canım karar vermek zor tabiBenim de doktorum öneriyor canım az önce videolar İzledim önermeyen de var kafam allak bullak
Benim doktorumda önermedi. Benimde kafam aynı şekilde yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlüBenim de doktorum öneriyor canım az önce videolar İzledim önermeyen de var kafam allak bullak
Ben yaptirmycamSelam canlar aşı işini ne yaptınız ben gebelik için uğraştığımdan şu ana kadar yaptırmadım şimdi 11 haftalık ikiz hamileyim çok kararsızımdoktorum önerdi ama sonradan bebeklerde sorun çıkmasından korkuyorum resmen stres oldum
Yaaa canim ikiz mi olacak cok sevindimm hatirladin mi beni2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa hatırlamaz mıyımYaaa canim ikiz mi olacak cok sevindimm hatirladin mi beni
Oy masallah cnm emeklerin karşılığı guzel olacak insallahYaaa hatırlamaz mıyım
evet canım ikiz çok şükürsen de büyütmüşsün maşallah sağlıkla gelsinler inşallah
EvetBu serum hamile iken veriliyormu
Ben varım canım her gün kan sulandırıcı iğne+coraspin kullanıyorum. Ama benimki homozigot mutasyon yani daha kuvvetliSelam ikiz annesi adayları
Ben de ikizlere gebeyimAranızda hiç MTHFR c677T ve MTHFR a1298c geninde heterozigot mutant sonucu çıkan var mı? Doktorum sadece doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğimi söyledi, tam olarak anlayamadım ama internet alemi beni baya ürküttü
Ben de kıyafet ufak tefek şeyleri almaya başladım yoksa birden alınca çok üst üste gelir masraf. Dün mesela hepsiburadada bezler de indirim vardı evet ahım şahım bir indirim değil. Ama diğer sitelere göre 30 40tl fark ediyordu ikili alımda, onu bile kar bilip 1 ve 2 numara bez aldımAy süper biri çıksın ben de aldım desin diye bekliyordum kuzumBiz de heyet raporumun son günüydü sabah kimse yokken annem ve kv ile gittik birkaç şey aldık döndük hemen onlar da çok hevesli hoşuma gitti moralim yükseldi inşallah hepimiz o güzel günleri görelim mutlu mutlu giydirelim bebişleri
Kolay gelsin bu arada canım ben de dün başladım artık evden çalış dediler geri çağırmazlarsa böyle evden devam edicem. Aslında raporu devam ettirirdi doktorum da müdürüm aradı rica etti evden çalış rapor alma diye çok iş var çünkü ben de kıyamadım elimden geldiğince çalışıcamSenin işin nasıl yorucu mu?
Korkma iğne sorunu çözüyor, asla ihmal etme, ben doğumdan 3 hafta sonrasına kadar vuruluyorum o iğneyi her gebeligimdeSelam ikiz annesi adayları
Ben de ikizlere gebeyimAranızda hiç MTHFR c677T ve MTHFR a1298c geninde heterozigot mutant sonucu çıkan var mı? Doktorum sadece doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğimi söyledi, tam olarak anlayamadım ama internet alemi beni baya ürküttü
Çok iyi yapmışsın canımBen de kıyafet ufak tefek şeyleri almaya başladım yoksa birden alınca çok üst üste gelir masraf. Dün mesela hepsiburadada bezler de indirim vardı evet ahım şahım bir indirim değil. Ama diğer sitelere göre 30 40tl fark ediyordu ikili alımda, onu bile kar bilip 1 ve 2 numara bez aldım
Ben artık birşey olunca internete bakmayı bıraktım acayip stres oluyorum ve kafamda kurmaya başlıyorum o yüzden artık doktor ne derse ona güveniyorumSelam ikiz annesi adayları
Prematüre bezleri var o lazım olursa hastanenin dibinde avm var eşim hemen alır diye düşündümÇok iyi yapmışsın canımbizimkiler doğunca çok küçük oluyormuş 2021 ikiz annelerinde okumuştum en küçük bezlerden de almak lazımmış en küçük 1 mi oluyor sıfır ya da yenidoğan falan mı var bilmiyorum henüz onlara bakmadım
Kuzum benim çok üzüldüm inanki zor bir durum ama diğeri en azından çok şükür sağlıklı ve ins onu sağ salim kucağına alacaksın ins kucuk olan demekki gene de sağlıklı değilmiş böyle düşün ve kendini çok üzme olurmu canım benimGünaydın kızlar, kontrolden çıktımMaalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış
büyük olan gayet iyi, herşey yolunda, hareketlenmeye başlamış.
Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Karmakarışığım
Canım sleppin 1 numarası en küçük olan zaten primanin 0 olan en küçük ikiside bu numaradan başlıyormus ve genelde ikiz anneleri seçtiği markaya göre ilk aylarda kullandık dediler ama tabi bizim bebisler ne kadar doğar nasıl olur bende bilemiyorumÇok iyi yapmışsın canımbizimkiler doğunca çok küçük oluyormuş 2021 ikiz annelerinde okumuştum en küçük bezlerden de almak lazımmış en küçük 1 mi oluyor sıfır ya da yenidoğan falan mı var bilmiyorum henüz onlara bakmadım
Canım çok üzüldüm çok zordur tabii ki insan çok alışıyor hemen allahım sabır versinGünaydın kızlar, kontrolden çıktımMaalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış
Selam canlar aşı işini ne yaptınız ben gebelik için uğraştığımdan şu ana kadar yaptırmadım şimdi 11 haftalık ikiz hamileyim çok kararsızımdoktorum önerdi ama sonradan bebeklerde sorun çıkmasından korkuyorum resmen stres oldum
Mevlam sabır versin. Diğer yavrunu sağlıcakla al kucağına inşallahGünaydın kızlar, kontrolden çıktımMaalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış