2022 ikiz annesi olacaklar

Selam ikiz annesi adayları
Ben de ikizlere gebeyim Aranızda hiç MTHFR c677T ve MTHFR a1298c geninde heterozigot mutant sonucu çıkan var mı? Doktorum sadece doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğimi söyledi, tam olarak anlayamadım ama internet alemi beni baya ürküttü

2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa canim ikiz mi olacak cok sevindimm hatirladin mi beni

Ben varım canım her gün kan sulandırıcı iğne+coraspin kullanıyorum. Ama benimki homozigot mutasyon yani daha kuvvetli

Ben de kıyafet ufak tefek şeyleri almaya başladım yoksa birden alınca çok üst üste gelir masraf. Dün mesela hepsiburadada bezler de indirim vardı evet ahım şahım bir indirim değil. Ama diğer sitelere göre 30 40tl fark ediyordu ikili alımda, onu bile kar bilip 1 ve 2 numara bez aldım

Korkma iğne sorunu çözüyor, asla ihmal etme, ben doğumdan 3 hafta sonrasına kadar vuruluyorum o iğneyi her gebeligimde

Çok iyi yapmışsın canım bizimkiler doğunca çok küçük oluyormuş 2021 ikiz annelerinde okumuştum en küçük bezlerden de almak lazımmış en küçük 1 mi oluyor sıfır ya da yenidoğan falan mı var bilmiyorum henüz onlara bakmadım

Ben artık birşey olunca internete bakmayı bıraktım acayip stres oluyorum ve kafamda kurmaya başlıyorum o yüzden artık doktor ne derse ona güveniyorum benimde iki genimde heterozigot mutant var kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum

Prematüre bezleri var o lazım olursa hastanenin dibinde avm var eşim hemen alır diye düşündüm

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım Maalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış
büyük olan gayet iyi, herşey yolunda, hareketlenmeye başlamış.
Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Karmakarışığım

Kuzum benim çok üzüldüm inanki zor bir durum ama diğeri en azından çok şükür sağlıklı ve ins onu sağ salim kucağına alacaksın ins kucuk olan demekki gene de sağlıklı değilmiş böyle düşün ve kendini çok üzme olurmu canım benim

Canım sleppin 1 numarası en küçük olan zaten primanin 0 olan en küçük ikiside bu numaradan başlıyormus ve genelde ikiz anneleri seçtiği markaya göre ilk aylarda kullandık dediler ama tabi bizim bebisler ne kadar doğar nasıl olur bende bilemiyorum

Canım çok üzüldüm çok zordur tabii ki insan çok alışıyor hemen allahım sabır versin zor olsa da diğer bebişi düşünüp kendini çok üzmemen gerekiyor çok şükür o sağlıklıymış canım

Mevlam sabır versin. Diğer yavrunu sağlıcakla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…