2022 ikiz annesi olacaklar

Selam canlar aşı işini ne yaptınız ben gebelik için uğraştığımdan şu ana kadar yaptırmadım şimdi 11 haftalık ikiz hamileyim çok kararsızım :KK43: doktorum önerdi ama sonradan bebeklerde sorun çıkmasından korkuyorum resmen stres oldum :KK43:
Canım ben 20. Haftada oldum çok şükür bir sıkıntım yok. Bir kaç doktorla görüştüm hepsi tavsiye etti. Aile hekimim yakın bir tarihte 8 aylık gebeyi kaybettik deyince kötü oldum geciktirmeden vurdurdum. 2 gün önce de detaylı vardı her şey yolunda çok şükür

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım 😔 Maalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış 😔
büyük olan gayet iyi, herşey yolunda, hareketlenmeye başlamış.
Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Karmakarışığım🥺
ahhh canım çok üzüldüm karmakarışık olman gayet normal allah büyük olan bebeğine sağlık versin inşallah onu sağlıkla al kucağına kalbi duran sağlıklı değildi demekki öyle düşün allah sabır versin inşallah :dua:

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım 😔 Maalesef küçük olan bebeğimin geçtiğimiz hafta kalbi durmuş, küçülmeye bile başlamış 😔
Çok üzüldüm senin adına ama en azından bir bebeğin iyi ve sağlıklı böyle düşünmeye çalış lütfen. Demek ki sağlıklı değilmiş diye düşün. Inşallah rabbim bu bebeğine uzun ömürler versin 🤲🏻🤲🏻

cok üzüldüm canım. benzer şey ilk hamileligimde benim de başıma geldi ama kalbi atan yavrum saglikli doğdu cok şükür. her şeyde bir hayır vardir

Kuzum benim çok üzüldüm inanki zor bir durum ama diğeri en azından çok şükür sağlıklı ve ins onu sağ salim kucağına alacaksın ins kucuk olan demekki gene de sağlıklı değilmiş böyle düşün ve kendini çok üzme olurmu canım benim

Canım çok üzüldüm çok zordur tabii ki insan çok alışıyor hemen allahım sabır versin 🙁 zor olsa da diğer bebişi düşünüp kendini çok üzmemen gerekiyor çok şükür o sağlıklıymış canım 🙏🏻

Mevlam sabır versin. Diğer yavrunu sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏🏻

ahhh canım çok üzüldüm karmakarışık olman gayet normal allah büyük olan bebeğine sağlık versin inşallah onu sağlıkla al kucağına kalbi duran sağlıklı değildi demekki öyle düşün allah sabır versin inşallah :dua:

Çok üzüldüm senin adına ama en azından bir bebeğin iyi ve sağlıklı böyle düşünmeye çalış lütfen. Demek ki sağlıklı değilmiş diye düşün. Inşallah rabbim bu bebeğine uzun ömürler versin 🤲🏻🤲🏻

cok üzüldüm canım. benzer şey ilk hamileligimde benim de başıma geldi ama kalbi atan yavrum saglikli doğdu cok şükür. her şeyde bir hayır vardir

Kızlar çok sağolun hepiniz 🙏
2 hafta öncesine kadar hep bekliyordum zaten biliyorsunuz. Kalp atışı düzenli gelmiyordu kulağa, gelişimi yavaştı, ne bilim 5 günde 2 gün büyüyordu. Hep hazırlıklı gittim. Biraz da doktoruma tepkiliyim aslında. Hep normal dedi, kalp atışı niye diğeri gibi değil diyordum arkada kalıyor o yüzden, niye az gelişiyor milimetrik ölçüm bunlar normal sıkma canını. Hep normal normal normal dedi. İlk defa içim rahat gittim. 2 hafta boyunca geriliğini düşünmedim. O yüzden biraz sarsıldım. Şimdi bana diyorki sağlıksızmış demekki zaten kalbi düzenli atmıyordu, zaten gelişim geriliği vardı, zaten zaten zaten. E adam haftalardır nerdeydin. Ya tamam direk söyleme yine ama hazırla alttan alttan insanı iyice umutlandırmak yerine. De ki evet normal değil ama toparlayacak inşallah de. Amaaan öyle işte. Ne desem neye kızsam boş artık. Olacağı varmış. İnşallah diğer bebeğim sağlıkla gelişimine devam eder. Sağlıkla alırım kucağıma. Rabbim birini bana bağışladı yine öyle diyorum 🙏🥺

2 hafta öncesine kadar hep bekliyordum zaten biliyorsunuz. Kalp atışı düzenli gelmiyordu kulağa, gelişimi yavaştı, ne bilim 5 günde 2 gün büyüyordu. Hep hazırlıklı gittim. Biraz da doktoruma tepkiliyim aslında. Hep normal dedi, kalp atışı niye diğeri gibi değil diyordum arkada kalıyor o yüzden, niye az gelişiyor milimetrik ölçüm bunlar normal sıkma canını. Hep normal normal normal dedi. İlk defa içim rahat gittim. 2 hafta boyunca geriliğini düşünmedim. O yüzden biraz sarsıldım. Şimdi bana diyorki sağlıksızmış demekki zaten kalbi düzenli atmıyordu, zaten gelişim geriliği vardı, zaten zaten zaten. E adam haftalardır nerdeydin. Ya tamam direk söyleme yine ama hazırla alttan alttan insanı iyice umutlandırmak yerine. De ki evet normal değil ama toparlayacak inşallah de. Amaaan öyle işte. Ne desem neye kızsam boş artık. Olacağı varmış. İnşallah diğer bebeğim sağlıkla gelişimine devam eder. Sağlıkla alırım kucağıma. Rabbim birini bana bağışladı yine öyle diyorum 🙏🥺
Kesinlikle öyle rabbim birini sana bağışladı sağlıkla al kucağına inşallah :dua: ben senin ilk günlerini de hatırlıyorum sıkıntılı günler geçirdin tuttu mu tutmadı mı değerler falan derken yine bugüne çok şükür ne diyelim. bir işlem gerektirecekmi peki kalbi duran bebiş kalacak mı orda?

Kesinlikle öyle rabbim birini sana bağışladı sağlıkla al kucağına inşallah :dua: ben senin ilk günlerini de hatırlıyorum sıkıntılı günler geçirdin tuttu mu tutmadı mı değerler falan derken yine bugüne çok şükür ne diyelim. bir işlem gerektirecekmi peki kalbi duran bebiş kalacak mı orda?
Aynen canım yine buna şükür diyorum. Ama işte o ilk günlerdeki düzensiz hcg nin yansıması diyorum hala buna 😔
Bir işlem gerekmiyormuş. Zaten küçülmeye başlamış bile. Bu şekilde emiyormuş rahim. Kalan olursa doğumla gidiyormuş. Kanama falan yaşar mıyım diye sordum. Genelde beklemeyiz vücuttan atılmayacağı için dedi. Hayırlısı bakalım 😔

Prematüre bezleri var o lazım olursa hastanenin dibinde avm var eşim hemen alır diye düşündüm 🙈

Canım sleppin 1 numarası en küçük olan zaten primanin 0 olan en küçük ikiside bu numaradan başlıyormus ve genelde ikiz anneleri seçtiği markaya göre ilk aylarda kullandık dediler ama tabi bizim bebisler ne kadar doğar nasıl olur bende bilemiyorum 🤔😁
Kızlar siz diyince baktım hepsiburadada güzel kampanya var sleepy bio naturalde 2.paket 1 tl kampanyası var. Ben de 1 numaradan 2 paket aldım. Bir pakette 192 tane varmış. Teb visa kart varsa 50 tl daha indirim oluyormuş onu da kullandım. Yani 150 tl’ye 384 tane almış oldum. 😂 Bu arada sleepy nin ayrıca 0 numara prematüre için de bezi varmış onda kampanya yok dediğiniz gibi gerekirse hastanenin ordan alınır. Çünkü 1 numara 2-5 kg arası 0 numara 0-3 kg arası zaten 😊

Kızlar siz diyince baktım hepsiburadada güzel kampanya var sleepy bio naturalde 2.paket 1 tl kampanyası var. Ben de 1 numaradan 2 paket aldım. Bir pakette 192 tane varmış. Teb visa kart varsa 50 tl daha indirim oluyormuş onu da kullandım. Yani 150 tl’ye 384 tane almış oldum. 😂 Bu arada sleepy nin ayrıca 0 numara prematüre için de bezi varmış onda kampanya yok dediğiniz gibi gerekirse hastanenin ordan alınır. Çünkü 1 numara 2-5 kg arası 0 numara 0-3 kg arası zaten 😊
güzelmiş uygunada gelmiş canım benim güle güle kirletsinler 😂 inş en az 2 kilo dogarlarda gerek kalmaz canım...

güzelmiş uygunada gelmiş canım benim güle güle girletsinler 😂 inş en az 2 kilo dogarlarda gerek kalmaz canım...
Zaten kirlenecek atılacak sık sık değiştiririm diye düşünüyorum uyguna gelmesi iyi oldu kıyafet falan olsa neyse de bunlara gidince üzülür insan 😂 bakalım inşallah iyi gelir minnak popişleri rahatsız etmez kuzum 😅

Aynen canım yine buna şükür diyorum. Ama işte o ilk günlerdeki düzensiz hcg nin yansıması diyorum hala buna 😔
Bir işlem gerekmiyormuş. Zaten küçülmeye başlamış bile. Bu şekilde emiyormuş rahim. Kalan olursa doğumla gidiyormuş. Kanama falan yaşar mıyım diye sordum. Genelde beklemeyiz vücuttan atılmayacağı için dedi. Hayırlısı bakalım 😔
anladım canım inşallah kanama falan olmadan bitirirsin hamileliği sağlıkla :dua:

Hadi hayırlı olsun bezler ❤️ ben 2 numara da sipariş verdim malum altın gibi kıymetli bezler 😂

benim de aynen öyle oldu canim hic kanama olmadi kasik agrisi olmadi hicbisey olmadi kendi kendine küçüldü. zaten artık görmez olduk sonraki ultrasonlarda. öteki bebegim de gayet güzel gelişti

Ben artık birşey olunca internete bakmayı bıraktım acayip stres oluyorum ve kafamda kurmaya başlıyorum o yüzden artık doktor ne derse ona güveniyorum 😊 benimde iki genimde heterozigot mutant var kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum
O kadar haklısınız ki tehlikeli olduğunu bile bile bakıyorum ben de dayanamayıp her şeyi araştırıyorum. Artık bakmamaya çalışacağım.

benim de aynen öyle oldu canim hic kanama olmadi kasik agrisi olmadi hicbisey olmadi kendi kendine küçüldü. zaten artık görmez olduk sonraki ultrasonlarda. öteki bebegim de gayet güzel gelişti
Darısı bana inşallah canım valla ister istemez diğeri için de endişeleniyor insan 😔 yine şükrediyorum buna da daha iyiyim şuan 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah ikimizin de🙏

Ben varım canım her gün kan sulandırıcı iğne+coraspin kullanıyorum. Ama benimki homozigot mutasyon yani daha kuvvetli
Çok geçmiş olsun. Bende şiddetli pcos var. Genetik test sonuçları çıkınca aslında bu rahatsızlığın da mutasyonlara bağlı olabileceğini düşündüm. İlaçları kullanmaktan başka da yapılabilecek bir şey yok sanırım.

Canım benim ben yeni gördüm çok üzüldüm allah sana sabır versin 🙏🏻 Ben de bazı doktorları hiç anlamıyorum inanki bir insana boş yere umut vermenin vebali çok büyük bence. Diğer bebeğin seninle çok şükür, onu sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻

Canım benim ben yeni gördüm çok üzüldüm allah sana sabır versin 🙏🏻 Ben de bazı doktorları hiç anlamıyorum inanki bir insana boş yere umut vermenin vebali çok büyük bence. Diğer bebeğin seninle çok şükür, onu sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
Amin canım çok sağol 🙏 daha iyiyim çok şükür. Şimdi diğer bebek için iyi dedi, bu durum onu etkilemez dedi ama gel gör artık güvenemiyorum adama. Ya birşey varsa yine söylemiyorsa diyorum. Küçük yerdeyim. Tek özel hastane. Başka bir doktora gitsem bundan sonra bilecek görecek. Tüp bebek doktorum aynı zamanda emeği de çok kaç aydır. O yüzden eşimle haftaya gittiğimizde konuşma kararı aldık. Bundan sonra açık olmanızı iyi kötü tüm ihtimalleri bizimle de paylaşmanızı istiyoruz bunu bilirsek en azından herşey yolunda dediğinizde acaba demeyeceğiz diyeceğiz 🤷‍♀️

X