2022 ikiz annesi olacaklar

Peki bu hocanın adı nedir . Nerde çalışıyor canım

Evet canım bastırdılar benim karnıma ama bir defa yaptılar. Arada gelip yapmıyorlar yani

Takip için Anadolu Yakasında perinatolog Bülent Kars a gittim hep,doğumumu da yapan Dr. Çok memnun kaldım, çok hastası var ,gittiğinizde sıra beklersiniz mutlaka,ama ne kadar bekleseniz değer. Araştırın netten,yorumları okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Merhaba guzel annelerim malasef epeydir giremedim arada okudum ama cevap yazamadan malum bebisler dogum yapan arkadaslar olmus allahim hayirli etsin tatli yorucu seruvenimize hos geldiniz dogum yapacak arkadaslarim sizlerde haftanizda guzel guzel dogum yapin ins

Bizde ki durumlar malasef iki bebisimde sisdetli reflu oldu simdi lansor ve motillum ile tedavi efiyoruz biraz biraz duzeldiler ama ondan once cok kotuydu hersey surekli aglama surekli uyumsma fiskirarak kusma disari zaten fitilsiz cikamama yani dongumuz tam duzelmedi ama kusmalari azalti ve fitilsiz cok sukur disari cikiyorlar umudum hayirlisiyla bu gunleri atlatmak Bu hengame icinde oglumu sunnet yaptirdik teyzeleri darisi oglusu olanlara

PembeAnkaKusu mama sormussun kuzum ama eminim duzeni oturttun

@Masalim01canim giremedigimden donus yapamadim bebislerin zorlu reflu doneminden geciyorum umudum hepsi duzene girmesi sen nasilsin iyimisim kuzum bebislerin nasil

Çok normal canm loğusasin bende oykeydm hele kuzulari birakip gelmek çok zordu ama şimdi hergun görüyorum cok şükür ödemler de gitti emin ol cok rahatlayacaksın

Bnde çok merak ediyorum iyi haberini alırız inşallah.

Kızlar 2021/13 sayılı Genelge kaldırılmış. Hamile arkadaşlarım umarım idari izninizi verirler yine

Bende çok merak ediyorum. Üstelik ikimizde Diyarbakır'da yaşıyoruz. Doktorunu biliyorum ama arkadaşımızı tanimayinca kime nasıl soracağımı şaşırdım. Allah'ım korusun onuda bebişlerinide inşallah

Bende çok merak ediyrm Kazen sesimiz ol lütfen

Ayyy canlarım benim iyiyim çok şükür bebişlerden akıl mı kalmış artık şimdi bildirim geldi de gördüm sizler nasılsınızz

Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Vakti yoktur dicem de insanın yazacak kadar vakti bir yerde oluyor
Canım iyiyim lohusa depresyonu diyelim psikolojikmen kötüydüm çok yeni toparladım.. onun dışında iyiyim şimdi iyiyiz :)

İyi maşallah çok şükür. Şimdi iyiysen hepsi geride kaldı Allah'ın izniyle.
Evet canım depresyona girdim çok kötüydü hiç hayallerimdeki gibi değildi falan yeni yeni alıştım bebişlere bazı şeyler de yeni yeni oturuyor.. senin bebişler nasıl canım her şey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…