- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.681
Peki bu hocanın adı nedir . Nerde çalışıyor canımCanim ben takip için baskent universitesi hastanesine gidiyordum. Zahmet edip de muayene de rahim agzini ölcmediler. 21. Haftada recep has'in detayli ultrasonunda rahim agzi yetmezliği ölçüldü. Bana bu ameliyati yapacak capadan bir hoca önerdi. Acil ertesi gün ameliyat oldum. Simdi takiplerimi de dogumumu da ameliyati yapan hoca yapacak.
Baskent uni. Hastanesine kalsam hic bir sorun yok her sey yolundaydi..meger 21. Haftada bebeklerimi kaybedecekmisim.
Evet canım bastırdılar benim karnıma ama bir defa yaptılar. Arada gelip yapmıyorlar yaniKizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
Dogum yapan anneler sizlere de yapildu mu?
Takip için Anadolu Yakasında perinatolog Bülent Kars a gittim hep,doğumumu da yapan Dr. Çok memnun kaldım, çok hastası var ,gittiğinizde sıra beklersiniz mutlaka,ama ne kadar bekleseniz değer. Araştırın netten,yorumları okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ya arkadaşlar şu doğum yapıp memnun olduğunuz yada olmadığınız hastane ve doktor adlarını sordum . Bir iki kişi yazdı sağolsun ama onlarda da hastane adı ve doktor adı yok . Niye kimse paylaşmak istemiyor anlamıyorum . Doktor ve hastane bulmakta bu sürecin önemli bir parçası değil mi sizce . Rica ediyorum paylaşın isimlerini benimle belki benim baktıklarım arasında olan vardır . İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Çok normal canm loğusasin bende oykeydm hele kuzulari birakip gelmek çok zordu ama şimdi hergun görüyorum cok şükür ödemler de gitti emin ol cok rahatlayacaksınUfak çaplı bi aglama krizikimse anlamıyor beni agrilarim odemlerim geçmiyor ☹annem anca telefondan iyisin sen bakarsın deyip duruyor destek sıfır pazar günü geldi 3saat durdu gitti aglamamak için günlerdir tutuyorum kendimi bosaldim iyi geldi birazdan antibiyotik ve ağrı kesici igne için çıkacağız evden Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sma canm ama bu kutu bitince hipp deneyeceğim.Mama hangi marka can
Bnde çok merak ediyorum iyi haberini alırız inşallah.Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . AcabaKazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?
Bende çok merak ediyorum. Üstelik ikimizde Diyarbakır'da yaşıyoruz. Doktorunu biliyorum ama arkadaşımızı tanimayinca kime nasıl soracağımı şaşırdım. Allah'ım korusun onuda bebişlerinide inşallahKızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . AcabaKazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?
Bende çok merak ediyrmKızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . AcabaKazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?
Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . AcabaKazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?
Ayyy canlarım benim iyiyim çok şükür bebişlerden akıl mı kalmış artık şimdi bildirim geldi de gördüm sizler nasılsınızzKızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . AcabaKazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?
Canım benim sağ ol iyiyiz iyi :)Bende çok merak ediyorum. Üstelik ikimizde Diyarbakır'da yaşıyoruz. Doktorunu biliyorum ama arkadaşımızı tanimayinca kime nasıl soracağımı şaşırdım. Allah'ım korusun onuda bebişlerinide inşallah
Çok şükür canım çok sevindimCanım benim sağ ol iyiyiz iyi :)
Canım iyiyim lohusa depresyonu diyelim psikolojikmen kötüydüm çok yeni toparladım.. onun dışında iyiyim şimdi iyiyiz :)Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Vakti yoktur dicem de insanın yazacak kadar vakti bir yerde oluyor
1 ay oldu canım 36. Haftada bebişlrr 3 er kilo doğdu :) kimseyi korkutmak istemem sezeryan çok zordu benim için çok acı çektimÇok şükür canım çok sevindimbebişler nasıl ne zaman doğum yaptın bir gittin pir gittin
İyi maşallah çok şükür. Şimdi iyiysen hepsi geride kaldı Allah'ın izniyle.1 ay oldu canım 36. Haftada bebişlrr 3 er kilo doğdu :) kimseyi korkutmak istemem sezeryan çok zordu benim için çok acı çektim
Korkuttun hepimiziAyyy canlarım benim iyiyim çok şükür bebişlerden akıl mı kalmış artık şimdi bildirim geldi de gördüm sizler nasılsınızz
Evet canım depresyona girdim çok kötüydü hiç hayallerimdeki gibi değildi falan yeni yeni alıştım bebişlere bazı şeyler de yeni yeni oturuyor.. senin bebişler nasıl canım her şey yolundadır inşallahİyi maşallah çok şükür. Şimdi iyiysen hepsi geride kaldı Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?