- 8 Mart 2020
- 5.439
- 27.030
- 498
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.661
Benim ilk dogumda yapmışlardı bunda ameliyathanede yapıldı hissetmedim anestezi etkisiyle onların konusmasiyla anladim karnima bastirdiklariniKizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
Dogum yapan anneler sizlere de yapildu mu?
sterilizator tavsiye ederim weewellin büyük sterilizatorunu ikinci el aldim cokk isime yarafi her gun calisiyorYaa bende ikiz ya işimizi kolaylaştırır gibi gelmişti
ayarlayip bilegime döküyorum azcik sicak olacak ama yakmayacakSıcaklığı nasil ayarliyorsunuz? Göz kararı mi derece sistemi mi var?
her iki sezaryenimde de yapıldı evet kötü bisey ama birkac saniye geciyor sonraKizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
gecmis olsunEvet tek bakıyorum oglum çıkmadı daha
Benim karnım bacak ve ayaklarımda aşırı ödem var
Spinal anestezi bağlı sirtim başım ağrıyor agri kesici igne oluyorum 2tane enfeksiyon olmayayim diye günlük vurundugum antibiyotik igne var bide gunde bi tane genta adinda bi ignem var ağrı kesici ile toplam 4 igne oluyorum günlük
Akşam oturduğum yerde kan boşaldı ben normal diye düşündüm pedime baktim kanama vajinal degil Dr bugün sezeryan dikisinin uzerindeki bantı cikarmisti kanama ordandi acilen doğum yaptığım hastaneye gittik pansuman yapıp steril bez koyup boydan boya bantlandi
Sabah dr muayenesine gideceğiz
Sağol canım bakan hemsire dikiş açılmış olsa daha fazla kanama olurdu dedi yarın Dr bakacakgecmis olsunnasil kan bosalir dikilmis bir yerden sorun yoktur inşallah. yaninda kimse kalmıyor mu? ben size annemi hic anlatmiyorum roman olur aram cok kötü
Doğumdan 6 saat sonra bana yaptılar uyuşuk olduğu için pek de birşey hissetmedim 1 defa yaptılar bazı hastanelerde 2 3 defa yapıyorlarmış diye duydum uyuşukluğu gideceği için acıya bilir.Kizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
Bu anneler niye böyle anlamıyorumgecmis olsunnasil kan bosalir dikilmis bir yerden sorun yoktur inşallah. yaninda kimse kalmıyor mu? ben size annemi hic anlatmiyorum roman olur aram cok kötü
Çok geçmiş olsun canım, böyle bir süreçte insanlara en ihtiyacın olan durumda iyi ya da kötü yapılanları unutmak çok zorSağol canım bakan hemsire dikiş açılmış olsa daha fazla kanama olurdu dedi yarın Dr bakacak
Tekim kimse kalmıyor kardeşim gelecek yarın
Annemde aradi yine yok sıcak tut kendini corba iç komposto yap basladim aglamaya yapıyorum o yüzden çok iyiyim dedim
Ne yaptın bana da der misin canmEvet kicamli kati jel gibi dimi. Çok zor canm insan ağlamalarına dayanamıyor inş düzelir. Bu arada benm kız düzeldi doktor teyzesini görünce maşallah hergun kendisi yapıyor
Sanirim lahusa depresyonu bende yaşadın bunu biliyorum canım bazen hiç bakamıyor gibi hissediyorum eşim hiç destek değil hep iste yada dışarı işlerini yapmak için can atıyor şimdi 10 gün görev varmış annen gelecek ana oruç fiye bise yapmaz o da beni strese sokar naoayim artık çaresiz kaldimUfak çaplı bi aglama krizikimse anlamıyor beni agrilarim odemlerim geçmiyor ☹annem anca telefondan iyisin sen bakarsın deyip duruyor destek sıfır pazar günü geldi 3saat durdu gitti aglamamak için günlerdir tutuyorum kendimi bosaldim iyi geldi birazdan antibiyotik ve ağrı kesici igne için çıkacağız evden Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet kabus bir agriydi resmenKizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
100 cc veriyorum agliyorlar çünkü ve bebeklerim zayif canim üstelik biri isal gibi 3 4 kere yapiyor biri 3 gündür yapmıyor hem meme hem mama veriyorum dr aliyir kusmuyorsa tamam ver dedi banaMamayı kaç cc hazirliyorsunuz? Bizimkiler doyumsuz oldu. Sütüm az ama veriyorum sürekli çıksın ya da çıkmasın. Mama da büyüğe 75, küçüğe 60 veriyorduk. Emzirme danışmanı hemşireler obez olur mamada çocuk, azaltmayi hedefleyelim, mamadan biraz kesip yerine meme koy dedi. Her saat meme isterler, al emzir dedi. Saat başı da değil yarim saatte bir uyandilar. sürekli sütüm olmadi. Açlıktan uyuyamadilar. Hiç güç yetmiyor. Benim her saat sütüm dolmuyor. İkisi ayni anda ağlıyor. Çıkmaza girdim
Simdi baktım da doğumdan 94 gün geçti diyor maşallah büyüttün bebekleriniÇok net okuyamadım ne konuştuğunuzu ama doktor tavsiyesiyle biz de biogaia veriyoruz başından beri. Bir de sonradan ek olarak sab simlex başladık. Faydalı olduğunu düşünüyorum
Canim ben takip için baskent universitesi hastanesine gidiyordum. Zahmet edip de muayene de rahim agzini ölcmediler. 21. Haftada recep has'in detayli ultrasonunda rahim agzi yetmezliği ölçüldü. Bana bu ameliyati yapacak capadan bir hoca önerdi. Acil ertesi gün ameliyat oldum. Simdi takiplerimi de dogumumu da ameliyati yapan hoca yapacak.Ya arkadaşlar şu doğum yapıp memnun olduğunuz yada olmadığınız hastane ve doktor adlarını sordum . Bir iki kişi yazdı sağolsun ama onlarda da hastane adı ve doktor adı yok . Niye kimse paylaşmak istemiyor anlamıyorum . Doktor ve hastane bulmakta bu sürecin önemli bir parçası değil mi sizce . Rica ediyorum paylaşın isimlerini benimle belki benim baktıklarım arasında olan vardır . İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Peki sen spinal anaztezi mi olmuştun? Yoksa genel aneztrzi mi olmuştun?Doğumdan 6 saat sonra bana yaptılar uyuşuk olduğu için pek de birşey hissetmedim 1 defa yaptılar bazı hastanelerde 2 3 defa yapıyorlarmış diye duydum uyuşukluğu gideceği için acıya bilir.
Bisey yapmadım canm kendiliğinden düzeldi mamayı biraz daha sulu yapiyorum sadece 110 ml 3 buçuk ölçek katıyorum bundan olabilirmi bilmiyorum.Ne yaptın bana da der misin canm
Spinal olmuştumPeki sen spinal anaztezi mi olmuştun? Yoksa genel aneztrzi mi olmuştun?
Mama hangi marka canBisey yapmadım canm kendiliğinden düzeldi mamayı biraz daha sulu yapiyorum sadece 110 ml 3 buçuk ölçek katıyorum bundan olabilirmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?