• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canim ben takip için baskent universitesi hastanesine gidiyordum. Zahmet edip de muayene de rahim agzini ölcmediler. 21. Haftada recep has'in detayli ultrasonunda rahim agzi yetmezliği ölçüldü. Bana bu ameliyati yapacak capadan bir hoca önerdi. Acil ertesi gün ameliyat oldum. Simdi takiplerimi de dogumumu da ameliyati yapan hoca yapacak.
Baskent uni. Hastanesine kalsam hic bir sorun yok her sey yolundaydi..meger 21. Haftada bebeklerimi kaybedecekmisim.
Peki bu hocanın adı nedir . Nerde çalışıyor canım

Kizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.

Dogum yapan anneler sizlere de yapildu mu?
Evet canım bastırdılar benim karnıma ama bir defa yaptılar. Arada gelip yapmıyorlar yani

Ya arkadaşlar şu doğum yapıp memnun olduğunuz yada olmadığınız hastane ve doktor adlarını sordum . Bir iki kişi yazdı sağolsun ama onlarda da hastane adı ve doktor adı yok . Niye kimse paylaşmak istemiyor anlamıyorum . Doktor ve hastane bulmakta bu sürecin önemli bir parçası değil mi sizce . Rica ediyorum paylaşın isimlerini benimle belki benim baktıklarım arasında olan vardır . İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Takip için Anadolu Yakasında perinatolog Bülent Kars a gittim hep,doğumumu da yapan Dr. Çok memnun kaldım, çok hastası var ,gittiğinizde sıra beklersiniz mutlaka,ama ne kadar bekleseniz değer. Araştırın netten,yorumları okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Merhaba guzel annelerim malasef epeydir giremedim arada okudum ama cevap yazamadan malum bebisler 🤦‍♀️ dogum yapan arkadaslar olmus allahim hayirli etsin tatli yorucu seruvenimize hos geldiniz 🤭 dogum yapacak arkadaslarim sizlerde haftanizda guzel guzel dogum yapin ins 🤲🏻

Bizde ki durumlar malasef iki bebisimde sisdetli reflu oldu simdi lansor ve motillum ile tedavi efiyoruz biraz biraz duzeldiler ama ondan once cok kotuydu hersey surekli aglama surekli uyumsma fiskirarak kusma disari zaten fitilsiz cikamama yani dongumuz tam duzelmedi ama kusmalari azalti ve fitilsiz cok sukur disari cikiyorlar umudum hayirlisiyla bu gunleri atlatmak 🤲🏻 Bu hengame icinde oglumu sunnet yaptirdik teyzeleri 🥰 darisi oglusu olanlara 😍💚

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu mama sormussun kuzum ama eminim duzeni oturttun 😁

@Masalim01canim giremedigimden donus yapamadim bebislerin zorlu reflu doneminden geciyorum umudum hepsi duzene girmesi 🙈😆 sen nasilsin iyimisim kuzum bebislerin nasil 🥰

Ufak çaplı bi aglama krizi 😭kimse anlamıyor beni agrilarim odemlerim geçmiyor ☹annem anca telefondan iyisin sen bakarsın deyip duruyor destek sıfır pazar günü geldi 3saat durdu gitti aglamamak için günlerdir tutuyorum kendimi bosaldim iyi geldi birazdan antibiyotik ve ağrı kesici igne için çıkacağız evden Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Çok normal canm loğusasin bende oykeydm hele kuzulari birakip gelmek çok zordu ama şimdi hergun görüyorum cok şükür ödemler de gitti emin ol cok rahatlayacaksın

Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . Acaba Kazen Kazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?😕
Bnde çok merak ediyorum iyi haberini alırız inşallah.

Kızlar 2021/13 sayılı Genelge kaldırılmış. Hamile arkadaşlarım umarım idari izninizi verirler yine 🤲

Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum, açıkçası sağlığından endişeliyim, en son girişi 9 Mart görünüyor bala, illa bir fırsat bulup bakardı diye düşünüyorum . Acaba Kazen Kazen iletişime geçebilir mi ki kendisiyle?😕
Bende çok merak ediyorum. Üstelik ikimizde Diyarbakır'da yaşıyoruz. Doktorunu biliyorum ama arkadaşımızı tanimayinca kime nasıl soracağımı şaşırdım. Allah'ım korusun onuda bebişlerinide inşallah 🤲

Bende çok merak ediyrm Kazen Kazen sesimiz ol lütfen 🙏

Ayyy canlarım benim iyiyim çok şükür bebişlerden akıl mı kalmış artık şimdi bildirim geldi de gördüm sizler nasılsınızz

Kızlar ben S Saripapatya22 arkadaşımızı çok merak ediyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Vakti yoktur dicem de insanın yazacak kadar vakti bir yerde oluyor :cry:
Canım iyiyim lohusa depresyonu diyelim psikolojikmen kötüydüm çok yeni toparladım.. onun dışında iyiyim şimdi iyiyiz :)

İyi maşallah çok şükür. Şimdi iyiysen hepsi geride kaldı Allah'ın izniyle.
Evet canım depresyona girdim çok kötüydü hiç hayallerimdeki gibi değildi falan yeni yeni alıştım bebişlere bazı şeyler de yeni yeni oturuyor.. senin bebişler nasıl canım her şey yolundadır inşallah

Back