2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de proluton u haftada bir yaptiriyorum. Saglik ocagi yakin ise orda yaptirin. Bosuna hastanelere gitmeyin. Cok rahat oluyor saglik ocaginda.
Aynen sağlık ocağında yaptıracağım fakat iğneyi bulmak biraz sıkıntı bugün sadece 2 tane bulabildi
Gercekten mi? Ben daha once igneyi almistim. Fakat azaldi tekrar yazdırmayı dusunuyordum. Ilac sıkıntıları hala devam mı ediyor
Malesef evet kocaman Diyarbakır'da bugün 2 taneyi zor buldum..doktor 3 tane yazmıştı

Almışlardır canim. Bu haftalar hızlı aliyorlar. Yalniz ben futbol topu gibi oldum yahu. Yataktan kalkarken vs bir savaş veriyorum resmen.
Sen birde beni gör uzanmak kalkmak çok zahmetli oldu. Bazen çok daralıyorum uyurken horlamaya başladım artık baskı yapıyorlar. Bu sabah magnezyum üstüne parol içtim karnımda inanılmaz ağırlık vardı biraz kendime geldim yarın 30+0 oluyorum sanırım yavaş yavaş maratona yaklaşıyoruz

Ben de cumartesi 30+0 oluyorum. Bu hafta gercekten cok büyüdüler. Ben de hissediyorum. Yatarken, kalkarken zorlaniliyor.

Kizlar bir sey sorcam.

Ikiz hamilelikte calisabilir belgesini kacinci haftada alip is yerine veriyoruz. Tekil gebelikte 32. Haftada ama cogul gebelikte 30. Haftada mi aliniyor?

Canim gozun korkmasın. Sona doğru gidildikçe muhtemelen yatma kalkma da zorlaniliyor. Zaten geçici bir süre yaşayacağız bunlari.
Ay bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz canım sıkıldı hastanede hangiodaya girsem asistanlar ayy ikiz mi Allah yardım etsin diyorlar..75 Gr da açlık 80 1.saat sınır 190 ne kadarken 187... 2.saat 119 çıktı..doktorla yarın görüşücem dahiliye ve diyet önerisi verebilir galiba

Amin canım
Benim ayakkabı fln olmuyor odemden hamilelik pantolonlarini bile giyemiyorum bacaklarımda aşırı sis
Dr en son 2.600 2.700 dedi tam ölçüm yapamıyor ödemden

Benimde olmuyordu mecbur daha rahat ayakkabılardan aldım canım , bende 32. Haftadayım ama sancılarım oldu yataktan kalkma dedi doktorum ciğer geliştirici falan yaptık doğumu 35. Haftaya kadar olsun itelemeye çalışıyoruz o yüzden sordum bebişerini senin 35 yazınca sen ama benimkiler sanırım o kadar olmazlar o zamana şuan ikiside 1650 civarındalar 32de maşallah inşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına

Canim ben basaksehir cam sakura hastanesine gittim. Ic hastalıklarından randevu aldim. Beni diyetisyene gönderdi. Diyet listesi yazıldı. Özele gidişte diyetisyenlere tonlarca para vermeye gerek yok.

Ne kadar zor deselerde onlar evladımız kucağımıza alınca sevgiyle büyütücez arkadaşça büyüyecekler inşallah o zaman gör zor diyenler ne güzel diyecekler

Herkese merhaba,
Henüz yolun çok başında bir ikiz annesi olarak öğrendiğimden beri ve sizleri okuduğumdan beri gözüm korktu İkiz olduğunu duyan herkes amaan çok dikkat et, aman evden çıkma aman şöyle yapma. Oysa çalışmak bana iyi geliyor. Son haftalarına kadar rahat giden bir ikiz annesi olmadı mı hiç Biraz motivasyona ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…