- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.461
Bol bol istirahat et canm benm o zaman ancak öyle hafta doldurursun benm de öyle olduİçiyorum günlük canım 2 kere..
Ooo baya uzun yaa bende biter diyordum 40 çıkınca demek ki bitmeyebilirmis3 gündür benmde yok canm Inş tekrar başlamaz
Gercekten mi? Ben daha once igneyi almistim. Fakat azaldi tekrar yazdırmayı dusunuyordum. Ilac sıkıntıları hala devam mı ediyorAynen sağlık ocağında yaptıracağım fakat iğneyi bulmak biraz sıkıntı bugün sadece 2 tane bulabildik
Almışlardır canim. Bu haftalar hızlı aliyorlar. Yalniz ben futbol topu gibi oldum yahu. Yataktan kalkarken vs bir savaş veriyorum resmen.Kiloları yakın zaten bu kadar fark olması çok normal benim bebelerin de arasında 30 gr vardı 5 gün önce 1.160 gr dedi şu an almışlardır yine
Aynen sağlık ocağında yaptıracağım fakat iğneyi bulmak biraz sıkıntı bugün sadece 2 tane bulabildiBen de proluton u haftada bir yaptiriyorum. Saglik ocagi yakin ise orda yaptirin. Bosuna hastanelere gitmeyin. Cok rahat oluyor saglik ocaginda.
Malesef evet kocaman Diyarbakır'da bugün 2 taneyi zor buldum..doktor 3 tane yazmıştıGercekten mi? Ben daha once igneyi almistim. Fakat azaldi tekrar yazdırmayı dusunuyordum. Ilac sıkıntıları hala devam mı ediyor
Sen birde beni gör uzanmak kalkmak çok zahmetli oldu. Bazen çok daralıyorumAlmışlardır canim. Bu haftalar hızlı aliyorlar. Yalniz ben futbol topu gibi oldum yahu. Yataktan kalkarken vs bir savaş veriyorum resmen.
Ben de cumartesi 30+0 oluyorum. Bu hafta gercekten cok büyüdüler. Ben de hissediyorum. Yatarken, kalkarken zorlaniliyor.Sen birde beni gör uzanmak kalkmak çok zahmetli oldu. Bazen çok daralıyorumuyurken horlamaya başladım artık baskı yapıyorlar. Bu sabah magnezyum üstüne parol içtim karnımda inanılmaz ağırlık vardı biraz kendime geldim yarın 30+0 oluyorum sanırım yavaş yavaş maratona yaklaşıyoruz
Ayy kızlar sizi duydukça korkuyorumBen de cumartesi 30+0 oluyorum. Bu hafta gercekten cok büyüdüler. Ben de hissediyorum. Yatarken, kalkarken zorlaniliyor.
Canim gozun korkmasın. Sona doğru gidildikçe muhtemelen yatma kalkma da zorlaniliyor. Zaten geçici bir süre yaşayacağız bunlari.Ayy kızlar sizi duydukça korkuyorumben daha 26.hagtaya girdim
Ay bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz canım sıkıldı hastanede hangiodaya girsem asistanlar ayy ikiz mi Allah yardım etsin diyorlar..75 Gr da açlık 80 1.saat sınır 190 ne kadarken 187... 2.saat 119 çıktı..doktorla yarın görüşücem dahiliye ve diyet önerisi verebilir galibaCanim gozun korkmasın. Sona doğru gidildikçe muhtemelen yatma kalkma da zorlaniliyor. Zaten geçici bir süre yaşayacağız bunlari.
Amin canım
Benim ayakkabı fln olmuyor odemden hamilelik pantolonlarini bile giyemiyorum bacaklarımda aşırı sis
Dr en son 2.600 2.700 dedi tam ölçüm yapamıyor ödemden
Evet 30da aliyosunKizlar bir sey sorcam.
Ikiz hamilelikte calisabilir belgesini kacinci haftada alip is yerine veriyoruz. Tekil gebelikte 32. Haftada ama cogul gebelikte 30. Haftada mi aliniyor?
Canim ben basaksehir cam sakura hastanesine gittim. Ic hastalıklarından randevu aldim. Beni diyetisyene gönderdi. Diyet listesi yazıldı. Özele gidişte diyetisyenlere tonlarca para vermeye gerek yok.Ay bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz canım sıkıldı hastanede hangiodaya girsem asistanlar ayy ikiz mi Allah yardım etsin diyorlar..75 Gr da açlık 80 1.saat sınır 190 ne kadarken 187... 2.saat 119 çıktı..doktorla yarın görüşücem dahiliye ve diyet önerisi verebilir galiba
Başı başına zâten zor düşün 2 tane taşıyoruz olsun ya allah kolaylığını verir önce cefa sonra sefa. Elbet rahat ederiz yaAyy kızlar sizi duydukça korkuyorumben daha 26.hagtaya girdim
Ne kadar zor deselerde onlar evladımız kucağımıza alınca sevgiyle büyütücez arkadaşça büyüyecekler inşallah o zaman gör zor diyenler ne güzel diyeceklerAy bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz canım sıkıldı hastanede hangiodaya girsem asistanlar ayy ikiz mi Allah yardım etsin diyorlar..75 Gr da açlık 80 1.saat sınır 190 ne kadarken 187... 2.saat 119 çıktı..doktorla yarın görüşücem dahiliye ve diyet önerisi verebilir galiba
Senin kaç çıktı 1.saatCanim ben basaksehir cam sakura hastanesine gittim. Ic hastalıklarından randevu aldim. Beni diyetisyene gönderdi. Diyet listesi yazıldı. Özele gidişte diyetisyenlere tonlarca para vermeye gerek yok.
Aynen inşaallah..sonrada bana neğazel 3 kızın var diyeceklerNe kadar zor deselerde onlar evladımız kucağımıza alınca sevgiyle büyütücez arkadaşça büyüyecekler inşallah o zaman gör zor diyenler ne güzel diyecekler
Cok hatirlamiyorum bakmam lazım. Ama 75 gr yüklemeden 2. Saat sorunlu cikmisti. Basaksehir cam ve sakurada Rabia hanim var ic hastalıkları uzmani ona randevu aldim. O da diyetisyene yonlendirdi. Ayni zaman da seker ölcum cihazi aldim. Arada ölcuyorum.Senin kaç çıktı 1.saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?