2022 ikiz annesi olacaklar

İkizlerle ayakta çalışan biriysen en fazla 5 aylık olana kadar yapabilirsin çünkü vücut dolaşmayı kaldırmıyor her hafta daha da ağırlaşıyorsun masa başı çalışanlar bile şu an isyanda şahsen ben çalışmış biri olsaydım bana izin vermeseler bile istifa ederdim çünkü asla takat kalmıyor

Eyvah eyvah tüm tablolar karanlık ikiz anneleri içinYok ayakta çalışmıyorum masa başında kamuda çalışıyorum. Durumuma göre karar veririm artık. Henüz 24. haftadan itibaren verilen covid idari izni kalkmadı. O zamana kadar kalkmazsa zaten 24’e kadar çalışırım

Maşallah bu arada 31. haftalara gelmişsiniz Kaç kg aldınız?

Son haftaya kadar gayet rahat gelen cok anne var ben 2021 annesiyim bir cogu oldukca rahatti

Son haftaya kadar gayet rahat gelen cok anne var ben 2021 annesiyim bir cogu oldukca rahatti
Şuan yüreğime su serptiniz Bu ikinci gebeliğim, ilki tekti zaten o kadar rahat o kadar rahattım ki. 10 kg aldım zaten öyle ağırlaşmadım. Ama ikiz olunca durum değişebilir tabii, insan ilki kadar olmasa bile hem psikolojik hem fizyolojik rahat bir süreç geçirmek istiyor

Canım ben 24. Haftaya kadar çalıştım sonra idari iznimi kullandım.
26ya kadar da rahat çalışırdım aslında ama sonra çok çabuk yorulmaya başladım.sık sık oturma dinlenme ihtiyacı duyuyor insan. Sizin masabaşıymış rahatsızlığın olmazsa rahat geçirirsiniz.

Benim ilk doktorum aşırı rahattı, 20li haftalarda süper müper diyip duruyodu sürekli ben de süper sanıyorum sonra rahim ağzı kısalığını öğrendim doktoru değiştirdim yata yata ve ilaçlarla anca 32yi gördüm 33 olmadan acil sezaryanla doğdu bebeklerim. O yüzden bence çok stres yapmadan ama tedbiri de elden bırakmadan ilerlemeye çalış. İnşallah her şey yolunda gider, her şey yolundayken bile kendini çok yorma

İki bebek taşımak kolay değil tabii, maşallah yine çalışmışsınız. Valla mesajlarınız yüreğime su serpti inşallah bi rahatsızlık olmaz rahat geçer. Siz kaçıncı haftadasınız? Doğum yaptınız mı?

Çok şükür kucağınıza almışsınız Darısı başımıza inşallaj Evet sanırım çok iyiyim deyip vücudu yormamak gerekiyor. Temkinli ama stressiz olmak gerekiyor galiba

Hiç stres yapmayın aynı ben de sizin gibi ilk başlarda çalışabilir miyim dinlenmem gerekir mi diye evham yaptım. Aksine Çalışmak iyi de oluyor Bi bakıma
Yok canım 28 haftamdayım ben de

Psikolojik olarak rahat olmaniz cok onemli ki daha once vucut hamilelikle tanismis zaten bence oldukca rahat bir surec sizi bekliyor

Hiç stres yapmayın aynı ben de sizin gibi ilk başlarda çalışabilir miyim dinlenmem gerekir mi diye evham yaptım. Aksine Çalışmak iyi de oluyor Bi bakıma
Yok canım 28 haftamdayım ben de
Allah sağlıkla zamanında kavuşmanızı nasip etsin
Psikolojik olarak rahat olmaniz cok onemli ki daha once vucut hamilelikle tanismis zaten bence oldukca rahat bir surec sizi bekliyor
Ağzınızdan bal damlıyor valla sabah sabah motivasyon oldu bana

Maşallah bu arada 31. haftalara gelmişsiniz Kaç kg aldınız?
62 kg hamile kaldım şu an 77 kiloyum şu an vücudumda kilo çok yok hep bebeklerin ağırlığı ve ödemden kaynakli. Hamur işinden ve dışardaki yemeklerden uzak durdum hep tatlıyı abartmamak şartıyla yiyorum ikizler hemen risk faktöründe çünkü dikkatli olmak lazım

Bir de yaz için tatil filan almıştık. 20. haftam oluyor doğum öncesi de güzel motivasyon olurdu. Umarım gitmek nasip olur sıkıntı olmaz da. Oğlum kardeşlerini duyduğundan beri tatil iptal olmayacak değil mi diye soruyor İptallik bir durum olursa oğlum için üzülürüm

İkiz gebelik için çok da almamışsınız maşallah İnsanlar tek bebekte alıyor 15 kg. Ben de gebelik diyetisyeni ile görüşmek istiyorum. Normalde de sağlıklı beslenen biriyim zaten. Gereksiz fazla kilo almak vücudumu yormak, bebekler için risk faktörü oluşturmak istemiyorum.

benim doktorumda süpersin diyor hep kendine maşallah de diyor . Ama çok güveniyorum doktoruma kendi dalında çok iyi doktor her muanede rahim ağzını kontrol ediyor. Hiç strese koymadan açıklama yapıyor. Siz öyle diyince komik geldi kulağa

Teşekkür ederim inşallah sizde bu haftaları görürsünüz . Sizin bebekler şu an tutunma döneminde çok ayakta kalmayın evde hep ayağınızı uzatıp dinlenin ilk 3 ay çok önemli ve ilişkiden uzak durun ikiz taşımak bünye meselesi kimi yatakta geçiriyor kimi ayakta allah kolaylık versin her şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…