- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.481
İkizlerle ayakta çalışan biriysen en fazla 5 aylık olana kadar yapabilirsin çünkü vücut dolaşmayı kaldırmıyor her hafta daha da ağırlaşıyorsun masa başı çalışanlar bile şu an isyandaHerkese merhaba,
Henüz yolun çok başında bir ikiz annesi olarak öğrendiğimden beri ve sizleri okuduğumdan beri gözüm korktuİkiz olduğunu duyan herkes amaan çok dikkat et, aman evden çıkma aman şöyle yapma. Oysa çalışmak bana iyi geliyor. Son haftalarına kadar rahat giden bir ikiz annesi olmadı mı hiç Biraz motivasyona ihtiyacım var
Maşallah ikiz kızlar mı geliyorAynen inşaallah..sonrada bana neğazel 3 kızın var diyecekler
Eyvah eyvah tüm tablolar karanlık ikiz anneleri içinİkizlerle ayakta çalışan biriysen en fazla 5 aylık olana kadar yapabilirsin çünkü vücut dolaşmayı kaldırmıyor her hafta daha da ağırlaşıyorsun masa başı çalışanlar bile şu an isyandaşahsen ben çalışmış biri olsaydım bana izin vermeseler bile istifa ederdim çünkü asla takat kalmıyor
Maşallah bu arada 31. haftalara gelmişsinizİkizlerle ayakta çalışan biriysen en fazla 5 aylık olana kadar yapabilirsin çünkü vücut dolaşmayı kaldırmıyor her hafta daha da ağırlaşıyorsun masa başı çalışanlar bile şu an isyandaşahsen ben çalışmış biri olsaydım bana izin vermeseler bile istifa ederdim çünkü asla takat kalmıyor
Son haftaya kadar gayet rahat gelen cok anne var ben 2021 annesiyim bir cogu oldukca rahattiHerkese merhaba,
Henüz yolun çok başında bir ikiz annesi olarak öğrendiğimden beri ve sizleri okuduğumdan beri gözüm korktuİkiz olduğunu duyan herkes amaan çok dikkat et, aman evden çıkma aman şöyle yapma. Oysa çalışmak bana iyi geliyor. Son haftalarına kadar rahat giden bir ikiz annesi olmadı mı hiç Biraz motivasyona ihtiyacım var
Şuan yüreğime su serptinizSon haftaya kadar gayet rahat gelen cok anne var ben 2021 annesiyim bir cogu oldukca rahatti
Canım ben 24. Haftaya kadar çalıştım sonra idari iznimi kullandım.Herkese merhaba,
Benim ilk doktorum aşırı rahattı, 20li haftalarda süper müper diyip duruyodu sürekli ben de süper sanıyorumHerkese merhaba,
İki bebek taşımak kolay değil tabii, maşallah yine çalışmışsınız. Valla mesajlarınız yüreğime su serpti inşallah bi rahatsızlık olmaz rahat geçer. Siz kaçıncı haftadasınız? Doğum yaptınız mı?Canım ben 24. Haftaya kadar çalıştım sonra idari iznimi kullandım.
26ya kadar da rahat çalışırdım aslında ama sonra çok çabuk yorulmaya başladım.sık sık oturma dinlenme ihtiyacı duyuyor insan. Sizin masabaşıymış rahatsızlığın olmazsa rahat geçirirsiniz.
Çok şükür kucağınıza almışsınızBenim ilk doktorum aşırı rahattı, 20li haftalarda süper müper diyip duruyodu sürekli ben de süper sanıyorumsonra rahim ağzı kısalığını öğrendim doktoru değiştirdim yata yata ve ilaçlarla anca 32yi gördüm 33 olmadan acil sezaryanla doğdu bebeklerim. O yüzden bence çok stres yapmadan ama tedbiri de elden bırakmadan ilerlemeye çalış. İnşallah her şey yolunda gider, her şey yolundayken bile kendini çok yorma
Hiç stres yapmayın aynı ben de sizin gibi ilk başlarda çalışabilir miyim dinlenmem gerekir mi diye evham yaptım. Aksine Çalışmak iyi de oluyor Bi bakımaİki bebek taşımak kolay değil tabii, maşallah yine çalışmışsınız. Valla mesajlarınız yüreğime su serpti inşallah bi rahatsızlık olmaz rahat geçer. Siz kaçıncı haftadasınız? Doğum yaptınız mı?
Psikolojik olarak rahat olmaniz cok onemli ki daha once vucut hamilelikle tanismis zaten bence oldukca rahat bir surec sizi bekliyorŞuan yüreğime su serptinizBu ikinci gebeliğim, ilki tekti zaten o kadar rahat o kadar rahattım ki. 10 kg aldım zaten öyle ağırlaşmadım. Ama ikiz olunca durum değişebilir tabii, insan ilki kadar olmasa bile hem psikolojik hem fizyolojik rahat bir süreç geçirmek istiyor
Allah sağlıkla zamanında kavuşmanızı nasip etsinHiç stres yapmayın aynı ben de sizin gibi ilk başlarda çalışabilir miyim dinlenmem gerekir mi diye evham yaptım. Aksine Çalışmak iyi de oluyor Bi bakıma
Yok canım 28 haftamdayım ben de
Ağzınızdan bal damlıyor valla sabah sabah motivasyon oldu banaPsikolojik olarak rahat olmaniz cok onemli ki daha once vucut hamilelikle tanismis zaten bence oldukca rahat bir surec sizi bekliyor
62 kg hamile kaldım şu an 77 kiloyum şu anMaşallah bu arada 31. haftalara gelmişsinizKaç kg aldınız?
İkiz gebelik için çok da almamışsınız maşallah62 kg hamile kaldım şu an 77 kiloyum şu anvücudumda kilo çok var hep bebeklerin ağırlığı ve ödemden kaynakli. Hamur işinden ve dışardaki yemeklerden uzak durdum hep tatlıyı abartmamak şartıyla yiyorum ikizler hemen risk faktöründe çünkü dikkatli olmak lazım
Bol istirahat ve bol su oneririm en az 4 litre onumuz yaz malumAllah sağlıkla zamanında kavuşmanızı nasip etsin
Ağzınızdan bal damlıyor valla sabah sabah motivasyon oldu bana
Benim ilk doktorum aşırı rahattı, 20li haftalarda süper müper diyip duruyodu sürekli ben de süper sanıyorumsonra rahim ağzı kısalığını öğrendim doktoru değiştirdim yata yata ve ilaçlarla anca 32yi gördüm 33 olmadan acil sezaryanla doğdu bebeklerim. O yüzden bence çok stres yapmadan ama tedbiri de elden bırakmadan ilerlemeye çalış. İnşallah her şey yolunda gider, her şey yolundayken bile kendini çok yorma
Teşekkür ederim inşallah sizde bu haftaları görürsünüzİkiz gebelik için çok da almamışsınız maşallahİnsanlar tek bebekte alıyor 15 kg. Ben de gebelik diyetisyeni ile görüşmek istiyorum. Normalde de sağlıklı beslenen biriyim zaten. Gereksiz fazla kilo almak vücudumu yormak, bebekler için risk faktörü oluşturmak istemiyorum.
Bebelere bakmak konusunda biraz endişem var inşallah bakabilirim genel olarak tek bakıcam çünküBol istirahat ve bol su oneririm en az 4 litre onumuz yaz malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?