2022 ikiz annesi olacaklar

Uzuluyorum alttaki bebege de. Eskiden diğerinden daha kiloluydu. Simdi hem bas asagi olmus hem de diğerinin kilosu onu gecmis. Hep bi sorun mu var acaba diye düşünüp icim içimi yedi
Canım kilosu içinde endişe etme ikizler hem kilo hem boy hemde harekette farklı oluyorlar çok şükür nefes alıp gelişiyorlar sağ salim gelsinler, bebişlerin kilosu kaçtı en son canım?

Kaç kilo civarındalar acaba ?

Bende ödem sorununu baya yaşıyorum allah yardımcınız olsun 32. Haftadayım

Ben artık pek o ölçümlere güvenmiyorum, yerleri daraldığı için tam ölçü almak zor. Doktor gelişimi iyi diyorasa bu yeterli. Bir sonraki doktor kontolünde tam bölgesini sor bebeklerin. Yemek yedikten sonra sol tarafına yatıp elini o bölgeye koyup elinle derinden hissetmeyi dener misin? Ben öyle yaptığımda daha rahat hissediyorum.

Surekli evet yatmanı öneririm bnmde çift yumurta ve inanılmaz kasılma hatta hep diyordum bu korkutucu faln diye banyo biraz haftada 1 falan yapıyordum önerim sana az dus al sucak sudan uzak dur mutlaka magnezyum takviyesi için doktorunla görüş iyi geliyor baya

Yogun bakimdan beri biogaia kullaniyorlar, bagirsaklar icin iceriginde bakteri olusu cok iyi. Memnunuz. Bir de baklagil ve sut tuketmeyeceksin.
Bir de gaz masaji videosu atiyorum, onu yaparssn birseycikleri kalmaz.
Canım bu arada damlayı süte mi karıştırıcaz yoksa direkt ağzına mı damlatacağız?

Kaç kilo civarındalar acaba ?

Bende ödem sorununu baya yaşıyorum allah yardımcınız olsun 32. Haftadayım
Amin canım
Benim ayakkabı fln olmuyor odemden hamilelik pantolonlarini bile giyemiyorum bacaklarımda aşırı sis
Dr en son 2.600 2.700 dedi tam ölçüm yapamıyor ödemden

Canım kilosu içinde endişe etme ikizler hem kilo hem boy hemde harekette farklı oluyorlar çok şükür nefes alıp gelişiyorlar sağ salim gelsinler, bebişlerin kilosu kaçtı en son canım?
1356 ve 1300 çıktılar canim ama her doktor farkli bir miktar soyluyor. Sanirim ultrason cihazına gore vs degisiyor.

Ben de proluton u haftada bir yaptiriyorum. Saglik ocagi yakin ise orda yaptirin. Bosuna hastanelere gitmeyin. Cok rahat oluyor saglik ocaginda.

1356 ve 1300 çıktılar canim ama her doktor farkli bir miktar soyluyor. Sanirim ultrason cihazına gore vs degisiyor.
Kiloları yakın zaten bu kadar fark olması çok normal benim bebelerin de arasında 30 gr vardı 5 gün önce 1.160 gr dedi şu an almışlardır yine

İçiyorum günlük canım 2 kere..

Canım bu arada damlayı süte mi karıştırıcaz yoksa direkt ağzına mı damlatacağız?
Biz de küvezden çıktığımızdan beri biogaia kullanıyoruz, çok şükür pek gaz sıkıntılarj olmuyor olunca da çıkarabiliyorlar. Günde bir kere 5 damla veriliyor.

Bi de yine Eczacıbaşının Bigaia diye probiyotik damlası varmış içinde d vitamini de varmış bunun. Ben bunu da bi soracağım doktora, önerirse ona geçeceğim hem fiyatı daha uygun hem de içinde d vitamini var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…