• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de öyleyim. Boyle sinir olduğum kişilere iyice sinir oluyorum. Ozellikle esimin ailesi vs eski yaptıkları şeyler bile sinirlerimi bozmaya devam ediyor. Hic tahammül edemiyorum.
Yaptıkları her sey yapay gibi geliyor. Ornegin bebeklete 1 çorap almamışlar ama her şeye fikir yürütüyorlar. Konuşmak bile istemiyorum yahu.
Her seyi uzatiyorlar uzun uzun dinleyecek tahammülüm de yok zamanım da yok.

Dusunuyorum hep boylelerdi noldu simdi de böyle oldum. Sanki her sey içimde birikmiş. Tek bir sey bile bardağı taşıran son damla misali.
Doğumdan sonra bu durum biraz daha batıyor maalesef ☹️ Bizimkiler de bir çorap bile almamışlardır tüm hamileliğim boyunca neler yaşadım, ne endişelerle bu günlere geldim onlara bişey olacak diye haberleri bile yok kalkmışlar niye emzik vermişim bilmem ne bunu sorguluyorlar. Bide kayınvalidem bizde bebekleri pışpışlamaktan başka yaptığı bir şey yok. görümcem, kayınpeder işten direkt geliyor onlara da her gün yemek hazırlıyorum. Çıldırmak üzereyim ☹️

Doğumdan sonra bu durum biraz daha batıyor maalesef ☹️ Bizimkiler de bir çorap bile almamışlardır tüm hamileliğim boyunca neler yaşadım, ne endişelerle bu günlere geldim onlara bişey olacak diye haberleri bile yok kalkmışlar niye emzik vermişim bilmem ne bunu sorguluyorlar. Bide kayınvalidem bizde bebekleri pışpışlamaktan başka yaptığı bir şey yok. görümcem, kayınpeder işten direkt geliyor onlara da her gün yemek hazırlıyorum. Çıldırmak üzereyim ☹️
Ya şu okuduklarıma şaşırmıyorum artık ben yalnızlıktan delircem az kaldı esim asiri yoğun çalışıyor gece gündüz tekim bebeklerle ailem çok başka alemde ne yapacağımı bilmiyorum

Ya şu okuduklarıma şaşırmıyorum artık ben yalnızlıktan delircem az kaldı esim asiri yoğun çalışıyor gece gündüz tekim bebeklerle ailem çok başka alemde ne yapacağımı bilmiyorum
Zor canım gerçekten zor. Lohusalık ayrı zor insanlara laf anlatmak daha da zor. Çok sıkıldım ben bu durumdan

Merhaba kızlar tecrübeli anneler..25+1 çift yumurta ikizleri ne hamileyim bu hafta sürekli karın sertleşmesi yaşıyorum taş gibi oluyor bu kötü bi durum mu😔 en son 5 günönce doktoragittiğiimde yine sertlik vardı rahim ağzı uzunluğum 39mm...çok rahatsız olmaya başladım. 😭Ağlayacam 2 gündür acaip kasımmağibi mi anlayamadım.sürekli yatılorum

Ne kadar saygisizlar 2tane bebegin var bide her gün yemege gelmek nedir ya kendileri yapıp sana getirmeleri gerekirken

Benim büyük gorumce sinirimi ziplatti gecenlerde bebeklerin ismini begenmemis kim koydu gibi dalga geçiyor üslubumu bozmadan kapattım telefonu kaç kere aradı açmadım telefonunu eşimi aramış Lotus acmiyo telefonu diye esimde dalga geciyormussun bebeklerin isimleriyle demis
Kimseyi ilgilendirmez kimse yorum yapmasin demis eşim anne baba olarak biz beğendik koyduk demis doğumdan sonra gelmesini bile istemiyorum

Bende senin gibi olacagim esimin kendi isi 3gun kalabilirim yaninda diyo
Annem de 2gun kalırım diyo çalışıyor
2bebek birde Anaokulunu giden kizim basbasa olacagiz kizimda lohusalik depresyonu geçirmiştim inş bu sefer olmaz

Kızla ayaklarim bacaklarim davul gibi sis karnimda bile ödem var Dr zor gördü bebekleri geçen gün çok zor geçiyor günlerim

Tahlillerim temiz sadece yine hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz şase ictim gecti gibi
Yarin yine kontrolüm var 36artilarda aliriz dedi ama dayanamıyorum artık yarin tam 35haftayi bitiriyorum

Daha iyiym canm cok sukur dun taburcu oldum eve geldim ama kuzularımi orda birakip gelmek cok zor oldu dunden beri kim arasa gözün aydin dese bile agliyorum rabbim kimseyi evladindan ayirmasin herkesin evladina can saglik versin inş yarin görücez ins 🤲🤲
Amin canım bu son ayrılığınız olsun onlar iyi olsunda annesi en kosa zamanda gelicekler yanına sende o ara iyileşmeye çalış sen ciğer geliştirici olmuşmuydun canım

Canım bugün doktor kontrolleri vardı çocukların rop muayenesi için sordum yoğun bakıma girdiler mi dedi yok dedim o zaman gerek yok genelde yoğun bakım da ışıklara maruz kaldıkları için istenir dedi normal bir göz doktoruna muayene ettir yine de o karar versin dedi. Randevu alıp götürünce bilgi veririm sana yine.
Tmm cnm çok saol bende öyle biliyordum ama yavş yavş öğrenicez bunları

Kızlar kontrolden geldim cumartesi tekrar çağırdı büyük ihtimalle pazartesi sezeryan olacağım Dr odemlerin çok fazla riske atmayalim dedi sekerini günlük ölç yüksek cikarsa mutlaka ara dedi tansiyonda aynı şekilde bebek hareketlerine çok dikkat et oynamaları dedi stres korku sardi beni😔

Ne kadar saygisizlar 2tane bebegin var bide her gün yemege gelmek nedir ya kendileri yapıp sana getirmeleri gerekirken

Benim büyük gorumce sinirimi ziplatti gecenlerde bebeklerin ismini begenmemis kim koydu gibi dalga geçiyor üslubumu bozmadan kapattım telefonu kaç kere aradı açmadım telefonunu eşimi aramış Lotus acmiyo telefonu diye esimde dalga geciyormussun bebeklerin isimleriyle demis
Kimseyi ilgilendirmez kimse yorum yapmasin demis eşim anne baba olarak biz beğendik koyduk demis doğumdan sonra gelmesini bile istemiyorum
Bebeklerin İsimleriyle dalga geçmesi ne kadar incitici 😣 Gerçekten destek olmuyorlar bari köstek olmasalar keşke ama maalesef yani

Kızlar kontrolden geldim cumartesi tekrar çağırdı büyük ihtimalle pazartesi sezeryan olacağım Dr odemlerin çok fazla riske atmayalim dedi sekerini günlük ölç yüksek cikarsa mutlaka ara dedi tansiyonda aynı şekilde bebek hareketlerine çok dikkat et oynamaları dedi stres korku sardi beni😔
Canım hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻 Cumartesiye de çok az kalmış. Hiç stres yapma bence, onlara sağlıkla kavuşacağın o güzel anı düşün 🤲🏻

Canim kimseyi ilgilendirmez, kimsenin de haddine değil. Bana hic bir faydası olmayan insanların hic bir sözünü de dikkate almıyorum ben. Oturup kimsenin hava atmasını da dinleyemem. Saygı da duyamam. Valla esim olmasa iki cümle bile de etmem. Ben ve eşim yıllardır tup bebek tedavileri ve baska tedaviler gorduk bir defa bile bir ihtiyacınız var mi diye sormayip ancak akıl veren insanların neyini dikkate alayim ki? O yuzden hic sallama. Cocuklari da bu tarz insanlar sallamaz ancak toplum baskısından önemsiyor gibi davranır.

Kizlar bir sey sorcam. Siz bebeklerin hareketlerini ayri ayri hissediyor musunuz? Ben hic ayri ayri hissetmiyorum. Sanki bir bebek hic hareket etmiyor gibi geliyor. Ama muayeneleri cok sukur sorun yok. Bir de bir bebek biraz daha kiloluydu, son gittigimiz kontrolde diger bebek kilolu bebegi gecmis oldu. Acaba bebegin gelisim hızı mi düştü biraz endişelenmeye basladim ben.

Back