2022 ikiz annesi olacaklar

Ohhh çok şükür Allah analı babalı büyütsün. Güzel ömürleri olsun kuzucukların. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza da alacaksınız En kısa zamanda ağrılarınız dinsin, sütünüz bol olsun, yavrularınız kucağınızda olsun sağlık, mutluluk, huzurla

Çok tsk ederm hepinize önce dun yazacaktım size dua edermisiniz diye apar topar aldılar bizi coi şükür benim malum ameliyat ağrılarım var birde gazim tam cikmadi sıvı besleniyirz kuzularım dan oğlum 2420 gr kızım 1865gr rabbime emanetler dua edin kizlar saglikla kucağımiza alacagimiz günler gelsin inş

Masalllah canım geçmiş olsun daha iyi olursunuz bebislerinizle inş
Saglicakla toparlanip kuvezden cikarlar rabbimin izniyle

aptamil prematil bitince ve artik bulamayinca once sma denedim sonra hippe gectim. 3 kiloyu geçmisti bebekler. 2 haftaliktilar diyelim
Teşekkür ederim bende bugün aldım sevdiler gibi görünüyor
Olsun kuzum bunlar ufak tefek sağlık sorunları öyle düşünelim erken doğan bir bebeğe göre basit şeyler. Benimkilerin demirine falan bakilmadi umarım yoktur sorun. Valla yavrum zaten yalnız bakıyorum, eşimin ve annemin durumu derken erken doğum olsaydı sanırım baya zorlanirdim. Şimdi bile doktora ayrı ayrı götürüyorum ikisini çıkarmam aşırı zor. Bazen çok yetersiz hissediyorum lohusalık ayrı zormus

Canım dualarımız seninle Kiloları gayet iyi bence İnşallah yakın zamanda kavuşacaksın bebeklerine

Hem lohusalık hem ailenin sağlık durumu her şey üst üste geldi canım İnan elimden gelse yanında olup sana yardım etmek isterim ama sadece dua edebiliyorum Umarım her şey yakında yoluna girer, annen de eşin de sağlıkla yanında olurlar

Çok teşekkür ederim, bunları duymak bile ne kadar iyi geliyor bilsen

Evet kuzum ya lohusalık çok zor senin durumunda ayrı zor allah kolaylık versin Yetersizlik hissi bende de oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz öyle düşünmek lazım

Canım geçmiş olsun gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah

Erken doğum yapmış annelerim 33+4 bizimkiler dogdu sizce ne kadar kuvezdw kalirlar hersey yolunda giderse ins

36yi gormesini istiyorlar hersey yolunda giderse. Mevzu son asamada emerek beslenebilmelerine bagli. Biz 32+2de dogduk, 26gun kaldik yogun bakimda
Himn hadi ins darisi basimiza canm insan hala inanamiyor bir varlar bir yoklar gibi oldu birde şehir hast dogum yaptim riskli diye perinatolojiye sevk edildi ozelde yapanlar naısl oliyr bilmiyrm surekki bilgi alamiyrz ve göstermiyorlar gunleri saatleri var aklimiz kuzularda hep rabbim hepimizin yavrularini bagislasin ins

Kızlar merhaba ben sadece anne sütüyle idare ediyordum ama bebişler biraz büyüdü artık doymayacak gibiler çabuk acıkıyorlar. Miktarı arttırmak istiyorum ama o zaman da süt yetmeyebilir. Gaz ve kabızlık yapmayacak kusmayı arttırmayacak mama önerisi olan var mı? Zaten günde 2 kere falan veririm muhtemelen. Hangi marka hangi tür mama kullanıyorsunuz?

Evet kuzum ya lohusalık çok zor senin durumunda ayrı zor allah kolaylık versin Yetersizlik hissi bende de oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz öyle düşünmek lazım
C Cerenace kızlar yapmayın böyle. Ben hep sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum. Yoksa kendime güvenim sıfır. Eşime çok güveniyorum ama o da emziremeyeceği için yine güçlü olmam lazım. Bizlere sizler iyi örnek oluyorsunuz dualarımız sizinle bir de kuvezden yavrularının çıkmasını bekleyen annelerde

Erken doğum yapmış annelerim 33+4 bizimkiler dogdu sizce ne kadar kuvezdw kalirlar hersey yolunda giderse ins
Her hastanenin farklıdır belki canım. Benimkiler 30+0 da doğdu 46 gün kuvözde kaldılar. 36+4 de çıktık yani. Bebeklerin gelişimlerine göre değişiyor aslında. Bazı bebekler daha kısa kalıyor bazılarıdaha uzun. Ama genel olarak 36 haftalık olmasını bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…