• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar beni doguma alacaklar
Ben doğum yaptım canm dün 33+4 geldiler kuzularim ben riske girince doguma aldilar kuzularim kuvezdeler benimde gazim tam çıkmadı katiya geçiş yapamadik ve malum sezeryan ağrıları var suanda ins iyi olacağız 🙏

Ohhh çok şükür Allah analı babalı büyütsün. Güzel ömürleri olsun kuzucukların. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza da alacaksınız 🙏🏻 En kısa zamanda ağrılarınız dinsin, sütünüz bol olsun, yavrularınız kucağınızda olsun sağlık, mutluluk, huzurla 💕

Çok tsk ederm hepinize önce dun yazacaktım size dua edermisiniz diye apar topar aldılar bizi coi şükür benim malum ameliyat ağrılarım var birde gazim tam cikmadi sıvı besleniyirz kuzularım dan oğlum 2420 gr kızım 1865gr rabbime emanetler dua edin kizlar saglikla kucağımiza alacagimiz günler gelsin inş 🤲

Kizlar beni doguma alacaklar
Ben doğum yaptım canm dün 33+4 geldiler kuzularim ben riske girince doguma aldilar kuzularim kuvezdeler benimde gazim tam çıkmadı katiya geçiş yapamadik ve malum sezeryan ağrıları var suanda ins iyi olacağız 🙏
Masalllah canım geçmiş olsun daha iyi olursunuz bebislerinizle inş 😍
Saglicakla toparlanip kuvezden cikarlar rabbimin izniyle 🤲

aptamil prematil bitince ve artik bulamayinca once sma denedim sonra hippe gectim. 3 kiloyu geçmisti bebekler. 2 haftaliktilar diyelim
Teşekkür ederim bende bugün aldım sevdiler gibi görünüyor 😇😇
Canım inşallah doktorlar yanılıyordur ama öyle bir şey varsa da allah şifa versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kardiyolojiye henüz gitmedik benim bebişler erken doğduğu için kalplerinde delik var sonradan kapanabiliyormuş prematüre bebeklerin çoğunda oluyormuş. Kuvözdeyken bakılmıştı zaten 4.ayda falan tekrar gidicez bakacaklar durum ne diye inşallah geçer 🙏🏻 Üfürüm ne oluyor acaba inşallah o da geçer kuzum valla 2 bebiş olunca bir de erken doğunca dertleri bitmiyormuş allah çaresiz dert vermesin tabii 🤲🏻💙 senin bebişlerin kuvöze girmemesi çok iyi en azından erken doğumda görülen problemler yok çok şükür 🧿 bizde kansızlık da var mesela benim depolarımı tam alamadan doğdukları için demir şurubu verip duruyoruz birsürü vitamin vb. Onun dışında kızımda reflü var sürekli kusuyordu, dün thickener diye anne sütüne eklenen kıvam arttırıcı bir şeye başladık inşallah şifa olur ama kabızlık yapabiliyormuş ondan korkuyorum biraz 🙁
Olsun kuzum bunlar ufak tefek sağlık sorunları öyle düşünelim erken doğan bir bebeğe göre basit şeyler. Benimkilerin demirine falan bakilmadi umarım yoktur sorun. Valla yavrum zaten yalnız bakıyorum, eşimin ve annemin durumu derken erken doğum olsaydı sanırım baya zorlanirdim. Şimdi bile doktora ayrı ayrı götürüyorum ikisini çıkarmam aşırı zor. Bazen çok yetersiz hissediyorum lohusalık ayrı zormus 😑

Çok tsk ederm hepinize önce dun yazacaktım size dua edermisiniz diye apar topar aldılar bizi coi şükür benim malum ameliyat ağrılarım var birde gazim tam cikmadi sıvı besleniyirz kuzularım dan oğlum 2420 gr kızım 1865gr rabbime emanetler dua edin kizlar saglikla kucağımiza alacagimiz günler gelsin inş 🤲
Canım dualarımız seninle 🙏🏻🤲🏻 Kiloları gayet iyi bence İnşallah yakın zamanda kavuşacaksın bebeklerine 🥰

Olsun kuzum bunlar ufak tefek sağlık sorunları öyle düşünelim erken doğan bir bebeğe göre basit şeyler. Benimkilerin demirine falan bakilmadi umarım yoktur sorun. Valla yavrum zaten yalnız bakıyorum, eşimin ve annemin durumu derken erken doğum olsaydı sanırım baya zorlanirdim. Şimdi bile doktora ayrı ayrı götürüyorum ikisini çıkarmam aşırı zor. Bazen çok yetersiz hissediyorum lohusalık ayrı zormus 😑
Hem lohusalık hem ailenin sağlık durumu her şey üst üste geldi canım 🙏🏻 İnan elimden gelse yanında olup sana yardım etmek isterim ama sadece dua edebiliyorum 🤲🏻 Umarım her şey yakında yoluna girer, annen de eşin de sağlıkla yanında olurlar 🙏🏻

Hem lohusalık hem ailenin sağlık durumu her şey üst üste geldi canım 🙏🏻 İnan elimden gelse yanında olup sana yardım etmek isterim ama sadece dua edebiliyorum 🤲🏻 Umarım her şey yakında yoluna girer, annen de eşin de sağlıkla yanında olurlar 🙏🏻
Çok teşekkür ederim, bunları duymak bile ne kadar iyi geliyor bilsen🙏🏻

Evet kuzum ya lohusalık çok zor senin durumunda ayrı zor allah kolaylık versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Yetersizlik hissi bende de oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz öyle düşünmek lazım 🤷🏼‍♀️

Canım geçmiş olsun gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏

Erken doğum yapmış annelerim 33+4 bizimkiler dogdu sizce ne kadar kuvezdw kalirlar hersey yolunda giderse ins 🤲🤲

36yi gormesini istiyorlar hersey yolunda giderse. Mevzu son asamada emerek beslenebilmelerine bagli. Biz 32+2de dogduk, 26gun kaldik yogun bakimda
Himn hadi ins darisi basimiza canm insan hala inanamiyor bir varlar bir yoklar gibi oldu birde şehir hast dogum yaptim riskli diye perinatolojiye sevk edildi ozelde yapanlar naısl oliyr bilmiyrm surekki bilgi alamiyrz ve göstermiyorlar gunleri saatleri var aklimiz kuzularda hep rabbim hepimizin yavrularini bagislasin ins 🤲🤲

Kızlar merhaba 🌸 ben sadece anne sütüyle idare ediyordum ama bebişler biraz büyüdü artık doymayacak gibiler çabuk acıkıyorlar. Miktarı arttırmak istiyorum ama o zaman da süt yetmeyebilir. Gaz ve kabızlık yapmayacak kusmayı arttırmayacak mama önerisi olan var mı? Zaten günde 2 kere falan veririm muhtemelen. Hangi marka hangi tür mama kullanıyorsunuz?

Evet kuzum ya lohusalık çok zor senin durumunda ayrı zor allah kolaylık versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Yetersizlik hissi bende de oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz öyle düşünmek lazım 🤷🏼‍♀️
C Cerenace kızlar yapmayın böyle. Ben hep sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum. Yoksa kendime güvenim sıfır. Eşime çok güveniyorum ama o da emziremeyeceği için yine güçlü olmam lazım. Bizlere sizler iyi örnek oluyorsunuz 💪👊 dualarımız sizinle bir de kuvezden yavrularının çıkmasını bekleyen annelerde 🙏🏻🧡🧿

Erken doğum yapmış annelerim 33+4 bizimkiler dogdu sizce ne kadar kuvezdw kalirlar hersey yolunda giderse ins 🤲🤲
Her hastanenin farklıdır belki canım. Benimkiler 30+0 da doğdu 46 gün kuvözde kaldılar. 36+4 de çıktık yani. Bebeklerin gelişimlerine göre değişiyor aslında. Bazı bebekler daha kısa kalıyor bazılarıdaha uzun. Ama genel olarak 36 haftalık olmasını bekliyorlar

Back