- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
- #11.241
Kızlar 33+1 deyim doktordan çıktım şuanlık herşey yolunda doktor bebekler ani birşey olup gelmezseler 28 nisan alıcakmış yatışa devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni mi başladı çok açılma oldu mu? Strese girme lütfenKızlar açılma başlamış açılma başladığı halde durdurulabilen oldu mu acaba hiç? çok korkuyorum
Aaa gözün aydın canım, yani bayramda kucağında olacak bayram şekerlerinKızlar 33+1 deyim doktordan çıktım şuanlık herşey yolunda doktor bebekler ani birşey olup gelmezseler 28 nisan alıcakmış yatışa devam
İnşallah canım inşallah, hala kontrol altına alınamadı sancılar tam olarakCanim gozetim altına tutup ilac tedavisiyle acilma ile tuttuklarını biliyordum. Korkma canim hic.
Yeni yeni, şu an az şükür ama bu kasılmalarla açılabilir diyorlaryeni mi başladı çok açılma oldu mu? Strese girme lütfen
Ne mutlu size durdurabilmişler, inşallah benimkiler de durdurulabilir de biraz daha ilerleyebilirizMerhaba arkadaşlar benimde perşembe kontrolüm vardı.Durum bilgisi paylasmak istedim.doktorum nöbetçi olduğu için akşam iş çıkışı gittim kontrole. Gün içinde isyerinde bir tuhaf hissettim oturmaktan usaninca ayağa kalkıp yürüyüş yapardım. O gün ayağa kalktıkca alt kasik bölgemde ağrı hissediyordum.Normaldir diye düşündüm akşam kontrolde doktora söylerim dedim. Durumu anlatınca önce muayene etti karnımda sertleşme vardı sancin var gibi dedi beni nts ye gönderdi.Nts de baya sancim çıktı hatta doktor bu savcılara göre iki büklüm olman lazımdı dedi.Sonra açılma varmi diye baktı açılma yoktu.Acil yatış yapıldı.Sancilari kontrol altına almamız lazım 24 saat takip etcez dedi. Çok şükür sancılar kontrol altına alındı ilaç ve serumla. 24 saat sonunda taburcu oldum. Bugün yine cagirdi nts için ufak ufak sancılar göründü. Ne kadar icerde tutarsak o kadar iyi olur en azindan 32. haftayi gorelim dedi.Pazartesi tekrar kontrol var sıkı takibe devam. haftaya cuma doğum iznine çıkacağim önden 1 haftalık rapor yazdı. İdrarda hafif enfeksiyon göründü onun için purinol suda eriyen bir ilaç verdi günde iki kez ondan alıyorum.Sancilar için nidicard 6 saatte bir içiyorum.birde günde iki kez magnezyum alıyorum. Kız olan 1500 gr erkek olan 1600 gr olmuş.Insallah bir süre daha benimle kalırlar. Bir anda oldu hersey değişik duygular içindeyim.Rabbim hepimizin evlatlarını korusun bu mübarek günlerde
Ne güzel doktor o öyle direk tarih vermiş. 36küsürde almış olacak galiba bir aksilik çıkmazsa. Benim doktor neden 38’e gitmek istiyor anlamadım gitti. Bebişler biraz minnak diye mi acaba ama kiloya takılmıyorum hem anne ve baba olarak sizler de zayıfsınız bebeklerin de kilolu olması normal diyor. Bilemedim gitti.Kızlar 33+1 deyim doktordan çıktım şuanlık herşey yolunda doktor bebekler ani birşey olup gelmezseler 28 nisan alıcakmış yatışa devam
Mutlaka bizi haberdar et duamız seninle hastaneden kalman daha iyi kontrol altındasın, güzel haberlerini bekliyoruz gelişme oldukça yaz lütfenİnşallah canım inşallah, hala kontrol altına alınamadı sancılar tam olarak
Yeni yeni, şu an az şükür ama bu kasılmalarla açılabilir diyorlar
Ne mutlu size durdurabilmişler, inşallah benimkiler de durdurulabilir de biraz daha ilerleyebiliriz
İnşallah sizinde durur sancilar kötü düşünmeyin sakın.benimde sancılar tam anlamıyla durmadı evde yatıyorum. inşallah biraz daha dayanabiliriz dualarım hepimiz içinİnşallah canım inşallah, hala kontrol altına alınamadı sancılar tam olarak
Ne mutlu size durdurabilmişler, inşallah benimkiler de durdurulabilir de biraz daha ilerleyebiliriz
Canım çok geçmiş. Bir tanıdığım, ikizlerini 5 aylıkken dünyaya getirdi ve şuan ikisi de gayet sağlıklılar. Umarım erken gelmezler ama gelirlerse de hastane koşullarında çok iyi bakılacaklarına eminim.İnşallah canım inşallah, hala kontrol altına alınamadı sancılar tam olarak
Mutlaka bizi haberdar et duamız seninle hastaneden kalman daha iyi kontrol altındasın, güzel haberlerini bekliyoruz gelişme oldukça yaz lütfen
İnşallah sizinde durur sancilar kötü düşünmeyin sakın.benimde sancılar tam anlamıyla durmadı evde yatıyorum. inşallah biraz daha dayanabiliriz dualarım hepimiz için
Allah razı olsun güzel dualarınız için, beklemedeyiz bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla alabiliriz bebişlerimizi kucaklarımıza..Canım çok geçmiş. Bir tanıdığım, ikizlerini 5 aylıkken dünyaya getirdi ve şuan ikisi de gayet sağlıklılar. Umarım erken gelmezler ama gelirlerse de hastane koşullarında çok iyi bakılacaklarına eminim.
Ben doğum yaptım canm dün 33+4 geldiler kuzularim ben riske girince doguma aldilar kuzularim kuvezdeler benimde gazim tam çıkmadı katiya geçiş yapamadik ve malum sezeryan ağrıları var suanda ins iyi olacağızNaptınız pankekk nasılsınız bugün?
Ayy hadi gözün aydın canım, kilosu durumlari nasıl allah kavuştursun inşallahKizlar beni doguma alacaklar
Ben doğum yaptım canm dün 33+4 geldiler kuzularim ben riske girince doguma aldilar kuzularim kuvezdeler benimde gazim tam çıkmadı katiya geçiş yapamadik ve malum sezeryan ağrıları var suanda ins iyi olacağız
Geçmiş olsun sağlıkla kucağına almanız dileğiyle..Kizlar beni doguma alacaklar
Ben doğum yaptım canm dün 33+4 geldiler kuzularim ben riske girince doguma aldilar kuzularim kuvezdeler benimde gazim tam çıkmadı katiya geçiş yapamadik ve malum sezeryan ağrıları var suanda ins iyi olacağız
Canım korkma doktorlar ssn30.haftadayım
İnşallah canım inşallah, rahim ağzı fena değil dediler ama sancılar artınca tekrar bakılmadı, ilaç takviyesi şu an
İnşallah durdurabilirler, daha çok küçükler
Ayy maşallah kuzulara onlarda sende değiller iyi demi ilk ve son ayrılığınız olsun inşallah _Kizlar beni doguma alacaklar
Canım korkma Allahın izniyle birşey olmayacak doğsalar bile bak burda hekesin bebeği az çok küvezde kaldı çok iyi baktılar sen iyi ol onlarda iyi olsun annesi30.haftadayım
İnşallah canım inşallah, rahim ağzı fena değil dediler ama sancılar artınca tekrar bakılmadı, ilaç takviyesi şu an
İnşallah durdurabilirler, daha çok küçükler
Geçmiş olsun canım benim bebişlerine allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallahh Kuvözde oldukları için endişelisindir ama hiç merak etme güzel güzel büyüyecekler sen de bu arada toparlayıp bebişlerine kavuşacaksınKizlar beni doguma alacaklar
Canım 36 +6 oluyor ozamana ama dururlar mı bilmiyorum çünkğ bazen çok kasılmam oluyor doktor normal diyor ama nsteye falanda almadı bakalım inşallah görürüz hepimiz ontarihleriNe güzel doktor o öyle direk tarih vermiş. 36küsürde almış olacak galiba bir aksilik çıkmazsa. Benim doktor neden 38’e gitmek istiyor anlamadım gitti. Bebişler biraz minnak diye mi acaba ama kiloya takılmıyorum hem anne ve baba olarak sizler de zayıfsınız bebeklerin de kilolu olması normal diyor. Bilemedim gitti.
Hayırlısıyla gelsin 28 Nisan, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar beni doguma alacaklar
Maaşallah sübhanallah. Çok geçmiş olsun. Kucağınıza da alırsınız inşallah çok yakındaKizlar beni doguma alacaklar
Öncelikle lütfen stres yapmayın, şu anda bebeklerinize yapabileceğiniz en iyi şey rahat olmak. Hem ikizler için 28.haftayı geçtikten sonra her hafta iyi sayılır. Tabiki de Allah’ın izniyle daha da duracaklar İnşallah iyi haberler ileteceksiniz bizeAllah razı olsun güzel dualarınız için, beklemedeyiz bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla alabiliriz bebişlerimizi kucaklarımıza..