- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.281
Benim de aklım onda, en son bacaklarımkn çok ağrıdığından ve doğuma alacaklarından bahsediyordu. Umarım herşey yolundadır da fırsat bulamadığı için giremiyordur.saripapatya arkadasimiz iyidir inşallah takip de edilmiyor
İnşallah iyi olurlar, inşallah hepimizin evlatları iyi olur, sağlıkla alırız kucağımızaCanım korkma Allahın izniyle birşey olmayacak doğsalar bile bak burda hekesin bebeği az çok küvezde kaldı çok iyi baktılar sen iyi ol onlarda iyi olsun annesi
Dururlar inşallah canım, çok teşekkür ederim güzel duaların için deÖncelikle lütfen stres yapmayın, şu anda bebeklerinize yapabileceğiniz en iyi şey rahat olmak. Hem ikizler için 28.haftayı geçtikten sonra her hafta iyi sayılır. Tabiki de Allah’ın izniyle daha da duracaklarİnşallah iyi haberler ileteceksiniz bize
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler ve yanınıza gelsinler inşallah. Biz de görebiliriz inşallah o haftayıÇok tsk ederm hepinize önce dun yazacaktım size dua edermisiniz diye apar topar aldılar bizi coi şükür benim malum ameliyat ağrılarım var birde gazim tam cikmadi sıvı besleniyirz kuzularım dan oğlum 2420 gr kızım 1865gr rabbime emanetler dua edin kizlar saglikla kucağımiza alacagimiz günler gelsin inş
Benim gittigim hastanede sabah hemsireler ihtiyaclar icin bilgi vermek uzere ariyirlar, sonra her gun 12-13 arasi yenidogan yogun bakim doktoruna gidip siraya girip bilgi aliyorsun, sutlerini donuk bir sekilde servise teslim ediyorsun. Sonra sterilize edilip yogun bakima aliniyor anne-babalar. Her biri 3-4dk gorup cikiyor, diger aile aliniyor.Himn hadi ins darisi basimiza canm insan hala inanamiyor bir varlar bir yoklar gibi oldu birde şehir hast dogum yaptim riskli diye perinatolojiye sevk edildi ozelde yapanlar naısl oliyr bilmiyrm surekki bilgi alamiyrz ve göstermiyorlar gunleri saatleri var aklimiz kuzularda hep rabbim hepimizin yavrularini bagislasin ins
Canım benim çok sağ olC Cerenace kızlar yapmayın böyle. Ben hep sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum. Yoksa kendime güvenim sıfır. Eşime çok güveniyorum ama o da emziremeyeceği için yine güçlü olmam lazım. Bizlere sizler iyi örnek oluyorsunuzdualarımız sizinle bir de kuvezden yavrularının çıkmasını bekleyen annelerde
Ben burada sormuştum Hipp Combiotic ile ilgili bir soru. Kusma oluyordu acaba mamadan mı demiştim ama sanırım sebebini biraz çözdüm. Mamayı biraz daha sıcak seviyor kızlar, soğuk oldu mu kusuyorlar. Bir de yiyince bir süre dik yatıyorum biraz. O yüzden sana Hipp Combiotic önerebilirim :) Bizim gaz sorunumuz kabızlığımız yok çok şükür kızlar da severek yiyor kilo alımları da iyi gidiyor maşallahKızlar merhababen sadece anne sütüyle idare ediyordum ama bebişler biraz büyüdü artık doymayacak gibiler çabuk acıkıyorlar. Miktarı arttırmak istiyorum ama o zaman da süt yetmeyebilir. Gaz ve kabızlık yapmayacak kusmayı arttırmayacak mama önerisi olan var mı? Zaten günde 2 kere falan veririm muhtemelen. Hangi marka hangi tür mama kullanıyorsunuz?
AA neden tam tersi koruyuculuk sağlanıyormu?Yok canm bir arkadaşım yaptirdi hastaneden çıkamaz hale geldiler resmen korkuyorum bende
Ben deeeeeeCook yorgunum yaw :)
Canım ben kıza hipp organik combiotic kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım memnunum. Ama artık sütüm yeterli geldiği için sadece gece beslenmesinde 1 kez mama veriyorum. Oğluma da aynı şekilde aptamil prematil kullanıyorum ondan da memnunum kabızlık falan yapmadıBeyaz_lale_ nasılsın canım? Sen aptamil prosyneo mu başlamıştın? Nasıl geldi o memnun musun? Ne kullanıyorsun şuan?
Ben de o mamayı düşünüyorum canımBen burada sormuştum Hipp Combiotic ile ilgili bir soru. Kusma oluyordu acaba mamadan mı demiştim ama sanırım sebebini biraz çözdüm. Mamayı biraz daha sıcak seviyor kızlar, soğuk oldu mu kusuyorlar. Bir de yiyince bir süre dik yatıyorum biraz. O yüzden sana Hipp Combiotic önerebilirim :) Bizim gaz sorunumuz kabızlığımız yok çok şükür kızlar da severek yiyor kilo alımları da iyi gidiyor maşallahBir araştır istersen, biz 3 kilo civarında 1 numaradayız
Aptamil prematil için biraz büyüdüler artık sanırım kuzum onu düşünmedim hiç ama hipp combiotic mamadan herkes memnun sanırımCanım ben kıza hipp organik combiotic kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım memnunum. Ama artık sütüm yeterli geldiği için sadece gece beslenmesinde 1 kez mama veriyorum. Oğluma da aynı şekilde aptamil prematil kullanıyorum ondan da memnunum kabızlık falan yapmadı
Benim de kızımda reflü var dediğin gibi kusuyordu canım 2-3 gündür thickener var bebelacın anne sütü yoğunlaştırıcı reflü için ondan kullanıyorum azaldı gibi maşallahArkadaşlar bebeği sütü zor içen varmı aranızda oğlumda sanki yutkunma problemi var gibi 3saatte bir 80 CC mama içiyor onuda çok zoraki icm diye çabalıyor resmen,yutamiyor sankice çok gazlı sanki daha fazla içmesi gerek gibi ama biz daha 80 yeni çıktık onu içirmek bile yarım saat 45 dk sürüyor.dr erken doğduğu için diyor.kiximdafa reflü var ağız dolusu fışkırtarak kusuyor gaviscon verdiler ama midesi çok hassas tadını alınca mamayı icmeyide bırakıyor.vitaminleri bile damlatmakta zorlanıyoruz hemen çıkarıyor.birde mamadan sonra su veriyormusunuz?
Bir de yavaş içen bebeğin için daha akışkan uçlu yani hızlı ya da orta hızlı akışlı biberon emziği kullanabilirsin. Hangi biberondan var sende? Yavaş akışlıysa çekemiyor olabilir belki.Arkadaşlar bebeği sütü zor içen varmı aranızda oğlumda sanki yutkunma problemi var gibi 3saatte bir 80 CC mama içiyor onuda çok zoraki icm diye çabalıyor resmen,yutamiyor sankice çok gazlı sanki daha fazla içmesi gerek gibi ama biz daha 80 yeni çıktık onu içirmek bile yarım saat 45 dk sürüyor.dr erken doğduğu için diyor.kiximdafa reflü var ağız dolusu fışkırtarak kusuyor gaviscon verdiler ama midesi çok hassas tadını alınca mamayı icmeyide bırakıyor.vitaminleri bile damlatmakta zorlanıyoruz hemen çıkarıyor.birde mamadan sonra su veriyormusunuz?
Evet canım benim oğlan 2100 gram doğduğu için prematil veriyordum ama oğlum da 3 kiloya yaklaştı artıkAptamil prematil için biraz büyüdüler artık sanırım kuzum onu düşünmedim hiç ama hipp combiotic mamadan herkes memnun sanırımben de öyle gece veririm diye düşünüyorum. Şuan 2 saatte 1 60 cc anne sütü ile besleniyorlar. Biraz arttırayım diyorum da bakalım kabul edecekler mi. Sen nasıl besliyorsun canım?
Yorumsuz kaldim kuzum bazı bebekler kaldıramıyor galibaAA neden tam tersi koruyuculuk sağlanıyormu?
Masallah masallah pasayaaEvet canım benim oğlan 2100 gram doğduğu için prematil veriyordum ama oğlum da 3 kiloya yaklaştı artıkBen 3 saatte bir besliyorum 60-70 bazen de 80 alıyorlar meme de emiyorlar ama memeden ne kadar çekiyorlar bilmiyorum
Haklisin kuzum ❤Evet kuzum ya lohusalık çok zor senin durumunda ayrı zor allah kolaylık versinYetersizlik hissi bende de oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz öyle düşünmek lazım
Kızlar merhababen sadece anne sütüyle idare ediyordum ama bebişler biraz büyüdü artık doymayacak gibiler çabuk acıkıyorlar. Miktarı arttırmak istiyorum ama o zaman da süt yetmeyebilir. Gaz ve kabızlık yapmayacak kusmayı arttırmayacak mama önerisi olan var mı? Zaten günde 2 kere falan veririm muhtemelen. Hangi marka hangi tür mama kullanıyorsunuz?
Düzen oturdukça yoluna girer kuzum beni eşimin durumu çok zorladı yoksa bir şekilde oluyor. Ben tek başımayım şu an öyle bile oluyor düşün. Sen kendinde o gücü zaten bulacaksın onlara bakınca ❤C Cerenace kızlar yapmayın böyle. Ben hep sizin yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum. Yoksa kendime güvenim sıfır. Eşime çok güveniyorum ama o da emziremeyeceği için yine güçlü olmam lazım. Bizlere sizler iyi örnek oluyorsunuzdualarımız sizinle bir de kuvezden yavrularının çıkmasını bekleyen annelerde
Canım ben kıza hipp organik combiotic kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım memnunum. Ama artık sütüm yeterli geldiği için sadece gece beslenmesinde 1 kez mama veriyorum. Oğluma da aynı şekilde aptamil prematil kullanıyorum ondan da memnunum kabızlık falan yapmadı
Kızlar ya bana nolur yardımcı olur musunuz çocukları güzel bi çocuk doktoruna goturemedim inşallah bu hafta götüreceğim o yüzden sorularıma hiç cevap alamadım. Şimdi benimkiler 3200 civarı kilo olarak. Beni emiyorlar üstüne 60 cc mama veriyorum 1 saat geçince yine aranmaya başlıyorlar meme verirsem yine emiyorlar. Doymuyorlar mi acaba sütüm hiç besleyici değil mi? Sağınca da 200 cc falan çıkıyor çok mu az o yüzden mi doymuyorlar sizce. Valla napacagimi şaşırdım.Aptamil prematil için biraz büyüdüler artık sanırım kuzum onu düşünmedim hiç ama hipp combiotic mamadan herkes memnun sanırımben de öyle gece veririm diye düşünüyorum. Şuan 2 saatte 1 60 cc anne sütü ile besleniyorlar. Biraz arttırayım diyorum da bakalım kabul edecekler mi. Sen nasıl besliyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?