- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- Konu Sahibi Inquisitive
Teşekkürler , görürsünüz tabi ki neden görmeyesinizSizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Bizde görürüz inşallah o günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler , görürsünüz tabi ki neden görmeyesinizSizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Bizde görürüz inşallah o günleri
Hiç korkmayın benim ilk iki gün aralıklı testimde iki katına Bile katlamamıştı , sağlıksız bir gebelik sanırım derken ikiz olduklarını öğrenmiştik , sorunsuzda doğdularVajinal baktı canım. Kilom olduğu için hala karından net göremiyor bebekleri yağ tabakası yüzünden inşallah öyle olur kuzum insan işte zor elde edince her şeylerinden korkuyor. Benim de ilk başta hcg değerlerim düzgün artmadı hala onun etkisi altındayım ne yalan söylim. Artık biri tutunsun en azından diye dua ederken kontrolde iki kese görmek en büyük mucizemdi. Sonra dedim birinde bebek olmayacak herhalde ama oldu. Büyüğün kalbini duyduk onunki duyulmadı. Dedim duyulmayacak demekki. Bir sonrakinde onu da duyduk şükür rabbime. Ama işte hep bir yerde bir aşamada o baştaki hcg sıkıntısının bir etkisi yansıması olacak diye korkuyorum İlk denemem de kimyasaldı. O yüzden dediğin gibi evhamsız günüm geçmiyor ilk defa bu kontrole böyle rahat mutlu gittim ama yine bir sınav çıktı bakalım katşıma. hakkımda hayırlısı
Amin canım Mevlam aratmasın kimseye inşallah. Yalnız kalmak çok sıkıntı şu dönemle insanın aklına hep kötüsü geliyorCok haklısın canım benm iste tup bebek tedaviler falan zor bulduk Rabbim aratmasın kimseye insaAllah sağlıkla sahirla alalım bizde kucağımıza yani korkuyorum evde tek kalmaktan bunlara sardım
Bence de öyle yapacak haftaya ctesi belli olur. Ben daha birinin cinsiyetini öğrenemedim hala ona da heyecanlıyımBana da bi 10 dk baktı organlarını saydı bence gerek yok gitmene ama için rahat etmeyecekse git tabiki dedi bir sıkıntı görmezse sana bırakabilir senin doktorda. İçini ferah tut Allah’ın izniyle her şey temiz çıkar inşallah
Oyle canim inan korkudan uyuyamıyorum bazen sabahları 3 kere kanamayla uyandım diye her sabah kalkarken korkuyla uyanıyorumAmin canım Mevlam aratmasın kimseye inşallah. Yalnız kalmak çok sıkıntı şu dönemle insanın aklına hep kötüsü geliyor
Benim de dün böyle hareket edince anlık acı oldu rahmin oralarda bacağıma vurdu eşim hemen bakmış intten normalmiş rahim genişlediği içinmiş Ben de 13+0’ım şuan. Bu haftalarda oluyor galiba canımkizlar bu haftalarda cati agrisi normal mi? bacaklarimi hareket ettirince vajinanin etragindaki kemik ve etler çürümüş gibi agriyor. bu sebepten paytak yurumeye başladım. merdiven çıkamıyorum mesela agridan. ilk gebeligimde son aylarda olmuştu
Ayyy meraktan, heyecandan kalbi çıkacak gibi oluyor insanın sağlıklı sıhhatli olsun en başta tabi ama yinede gönlünüzce olsun inşallahBence de öyle yapacak haftaya ctesi belli olur. Ben daha birinin cinsiyetini öğrenemedim hala ona da heyecanlıyım
Canım genel ismi nifty diye öyle yazdım benim doktorumda panaroma önerdi onu yaptırdık bizde sonuç bekliyoruz. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah Benimkiler çift yumurta ikiziCanım ben de 2 li tarama yerine panorama testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Çift yumurta ikizlerinde nifty nin de oranı düşüyormuş dediler yani tamamen iki bebeğin dna sına ayrı ayrı bakamıyormuş da biraz varsayımsal yaklaşıyormuş o yüzden sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş. Ayrı ayrı bakabilen sadece panoramaymış amerikada doktorum da ona yönlendirdi. Senin tek yumurta ikizi miydi?
Valla Allah yardımcın olsun bir daha göstermesin inşallah. Kanamadan bir ay önce hemen hemen her gece rüyamda gördüm gerçeğini yaşayınca beynimden vurulmuşa dönmüştüm gerçekten çok zorOyle canim inan korkudan uyuyamıyorum bazen sabahları 3 kere kanamayla uyandım diye her sabah kalkarken korkuyla uyanıyorum
Amin inşallah daha da çok var gibi geliyor banane güzel sizin az kalmış saglikla kucağınıza alin
İkizlerde ikili önermesinler için ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı sadece detaylıya gircem 23. Haftada perinatolojide onu bekliyorum şuan içim bi sıkıntı yok hakkımızda hayırlısı olsunKizlar detaylı usg yi ne zaman yaptırıyorsunuz ben ikili testten önce diyorum yaptırsam perinatologa gitsem mi gerek var mı sizce kendi dr umun 4 boyutlu usgsi var zaten hani bilemedim bebeklerin resmini falan çekip veriyor elimize ama 12. Haftada ikili test yaptırdınız mi detaylı usg yanıldınız mi
Söyle söyleyeyim doktorum ikili test için kan alıp boşuna sizi strese sokmam eğer DNA testi yaptırmak istemezseniz sadece ense kalınlıklarına ve burunlarına bakarım. Ama imkanınız varsa kafanızın rahat olması açısından DNA testi yaptırmanızı öneririm karar sizin dedi. Sonra test için araştırdık. Testin doğruluk oranı yüzde 99 yurtdışına gönderilen testlerde sağlıklı çıkıp hasta doğan bebek örneği Türkiye’de sadece iki kişi dedi. Türkiye’de yapılanlar varmış onların yanılma payı oluyormuş o yüzden doktorum kesinlikle onları önermedi yurtdışında bakılanlardan yaptırın dedi. Bizde aldırmak için değil elbette Allah’tan gelen herşeyin başımızın üzerinde yeri var. doğana kadar kafamızda birşey olmasın içimiz rahat etsin diye yaptırdık. İstersen araştırın yapan firmalar ve doktorunuz ile görüşüp bir değerlendirin derim .Bilmiyorum kafam çok karışık ikili test işine girersem çoğul gebeliklerde zaten riskli çıkma olasılığı yüksek diyorlar belkide sadece usg baktırmak diye düşünüyorum nifyt de yanlış çıkan bir kiz yazmıştı bebehim sağlıklı göründü ama down olduğu doğunca ortaya çıktı diye
Cok doğru bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsinİkizlerde ikili önermesinler için ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı sadece detaylıya gircem 23. Haftada perinatolojide onu bekliyorum şuan içim bi sıkıntı yok hakkımızda hayırlısı olsun
Sizinle ayninhaftadayiz suan 10 +2 olduk bizde hayirla sağlıkla inşallah bende burun kemiği ve ense kalınlığında 4 boyutlu usg ile baktircam ve Rabbim ne verirse hayirla sağlıkla versin dun düşündük eşimle aldırır miyim kotu sonuç gelirse diye kıyamam ben Rabbimin emanetine diye düşündümSöyle söyleyeyim doktorum ikili test için kan alıp boşuna sizi strese sokmam eğer DNA testi yaptırmak istemezseniz sadece ense kalınlıklarına ve burunlarına bakarım. Ama imkanınız varsa kafanızın rahat olması açısından DNA testi yaptırmanızı öneririm karar sizin dedi. Sonra test için araştırdık. Testin doğruluk oranı yüzde 99 yurtdışına gönderilen testlerde sağlıklı çıkıp hasta doğan bebek örneği Türkiye’de sadece iki kişi dedi. Türkiye’de yapılanlar varmış onların yanılma payı oluyormuş o yüzden doktorum kesinlikle onları önermedi yurtdışında bakılanlardan yaptırın dedi. Bizde aldırmak için değil elbette Allah’tan gelen herşeyin başımızın üzerinde yeri var. doğana kadar kafamızda birşey olmasın içimiz rahat etsin diye yaptırdık. İstersen araştırın yapan firmalar ve doktorunuz ile görüşüp bir değerlendirin derim .
Genetik testi il dışında 4000 civarı falan istiyorlar zaten ben bu bebekleri istiyorum herşeyiyle kabülüm Allah’a şükğr ense kalınlığı burun kemikleri normal çıktı doktorum zaten bana sormadı bile direk ikili yapmıcam ikizlerde riskli çıkıyor genelde geri kalan ayların kuruntuyla geçer çok istiyorsan il dışında dna testi yaptır dedi onu da yaptırmadım detaylıyı da özellikle perinotoloğa gitmemi istedi içimiz rahat olsun dedi kafalarına kendi baktı bi sıkıntı görmedi burda ki doktorumCok doğru bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Heh süper o zaman ama nifty çok farklı bir test öyle deme kuzum yanlış anlaşılma olmasın çünkü niftyde sonuçlar falan yanlış çıkabiliyormuş güvenilir değil bizim de çift yumurta ikiziii ay hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizeeCanım genel ismi nifty diye öyle yazdım benim doktorumda panaroma önerdi onu yaptırdık bizde sonuç bekliyoruz. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah Benimkiler çift yumurta ikizi