Merhaba arkadaşlar, tüm sayfaları okuyarak geldim ben de buradayım artık Allah’ın izniyle. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
25 Temmuz’da iki adet 5. Gün embriyosu transferim oldu. 15 gün önce hcg değerim düzenli artmadığı için ağlıyordum. En son 5. testte ikiye katladı ve rahat nefes aldım. Doktorumla teki yola devam ediyor muhtemelen dedik.
Ama geçtiğimiz Cuma iki kese görüntülendi
3,1 ve 4,2 mm. Ama içten içe Hcg değerlerimden dolayı ikisinin de devam edeceğini düşünmüyordum
Ve bugün bebeklerimden birinin kalp atışını duydum, diğerinin kalp atışı da görünüyordu ancak duyulmadı. O biraz daha ufaktı. Büyük olan 5+5 diğeri 2-3 gün daha ufak dedi. Doktorum haftaya onun da rahatça duyulacağını söyledi
Bugün sat a göre 6+4 tüm ancak benim transferim rahmim geç kalınlaştığı için normalden 2-3 gün geç oldu ve hcg değerlerimden de anlaşılan biraz da geç bir tutunma gerçekleşti
o yüzden doktorum 6 günlük farkı hiç önemsemedi. Bu tedavi gebeliği, normal gebelik ile sat kıyaslaması yapmak doğru değil dedi. Önemli olan bundan sonraki haftalık gelişim dedi ve herşeyin yolunda olduğunu belirtti
hala şoktayım. 15 gün önceki halimle bugünüme şükrediyorum