- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.041
Aman sen hiç takma insanları bana da herkes öyle diyor. Hele iki erkek nasıl yapacaksın diyen dolu. Rabbim vermis onlardan guzel hediye mi var neden bakamayalım bende artık siz hiç düşünüp yormayin kendinizi diyorumGünaydın canlar... bu ara biraz dertliyim hamile kalmadan önce herkes ayy çocuk çok güzel şöyle böyle hamile kalınca ilk şey haber vermeleri sevinçten havaya uçmalar( benim tedavi olduğumu bilenler) hamile olduğumu ikiz olduğunu öğrenince ayy bebek çok zor çok zorlanacaksın keşke yapmasaydım diyorlar gel de deli olmaaa
Ay çok sevindim hep aklımdaydın çok şükürMerhaba guzel anne adaylarimbugun guzel haberlerim allahim cok sukur nst cihazimda dunden beri sancim yok suan icin ayni zamanda rahim agzim kontrol edildi artis olmus rabbim sukur o yuzden kapak takmayacak dr artis oldugundan belki ilac tedavisiyle daha da artar diye ins oyle olur beni guzel haftalara kadar tasir dua eden hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
canım çok sevindim, çok geçmiş olsun :)Merhaba guzel anne adaylarimbugun guzel haberlerim allahim cok sukur nst cihazimda dunden beri sancim yok suan icin ayni zamanda rahim agzim kontrol edildi artis olmus rabbim sukur o yuzden kapak takmayacak dr artis oldugundan belki ilac tedavisiyle daha da artar diye ins oyle olur beni guzel haftalara kadar tasir dua eden hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Eminim ikiz herkesin hayalidir zaten canım zorluğu zaten olur ama herkea çok çok güzel bir duygu diyor rabbime şükürler olsın inşallah sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza hayırlı evlatlar olsınlar inşallahAman sen hiç takma insanları bana da herkes öyle diyor. Hele iki erkek nasıl yapacaksın diyen dolu. Rabbim vermis onlardan guzel hediye mi var neden bakamayalım bende artık siz hiç düşünüp yormayin kendinizi diyorum
arada bir benim de oluyor vajinada batma gibi kasılma gibi bir şeyler çok sık değil ama baya nadir, doktora sordum normal dedi. bir de sağ taraf kaburga altında bir batma oluyor o anda hemen yatmam lazım acıdan ağlayacak gibi oluyorum. 15-20 dk yatınca geçiyor. o an karnım sertleşiyor mu emin değilim acaba senin yaşadıklarına benzer bir durum mu? bu arada benim doktorum hiç alttan ölçmedi rahim uzunluğunu hep ultrasonla bakıp normal, iyi diyorBu arada yazilanlari okudum kendi tecrubemi anlatayim basta bende ayirt edemiyordum cunku ikiz oldugumuzdan arkadaslar 20 hafta veya daha erken yalanci sancilar bizde olmasi normalmis ve soyle yalanci sanci karniniza dokunduguzda sertlik olmasi ve bunun daha sonra gecmesi lazim bende cok oluyordu ve ben hep gazim cikmadigindan buna yoruyordum ustelik hemen gecen birsey degildi saat suruyordu son zamanlardada karin alt bolgem ve kasik agrim vardi soyleki surekli degil ama digelim uzanmisim saga donecegim hafif vajinamda veya karin altimsa agri oluyordu dondukten sonra gectigindan ben hep ikiz gebelik karin buyudu yordum dr anlatmamda oda oyle sandi cunku o zaman rahim agzim cok iyiydi ve anlasilmadigindan sanci cektigimden rahim agzim kuculdu malum son haftalarda yasanan durum demem o ki ben boyleydim siz bunlari yasiyorsunuz sizde de vardie degil herkesin gebeligi yapisi farklidir bilgi amacli yaziyorum suan sanci durdurucu aliyorum bahsettim o agrilar yani karin buyuklugu soruyla sanci sorunu farkli bunu anlamak cok zor ve onemli lakin agrilariniz hep varsa her ne kadar rahim agziniz iyi olsada de bunu surekli irdeleyin malased benim iki dr buna guvenerek sanci dusunmedi ama neyse gene cok sukur iyiye gidicegiz ins uzun oldu ama ins faydasida olur
Çok sevindim canım çok şükür inşallah böyle devam ederMerhaba guzel anne adaylarimbugun guzel haberlerim allahim cok sukur nst cihazimda dunden beri sancim yok suan icin ayni zamanda rahim agzim kontrol edildi artis olmus rabbim sukur o yuzden kapak takmayacak dr artis oldugundan belki ilac tedavisiyle daha da artar diye ins oyle olur beni guzel haftalara kadar tasir dua eden hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
yenidogan bebege mi 3ten başlanabilir? mümkün degil canim el kadar oluyorlarKızlar bu istediğim sleppy bezler geldi 2 numara aldımm aşırı küçük duruyor daha önce kullanmadım bilmiyorum ama 3 ten bile başlanabilirrr
cok sevindim zaten aşırı riskli haftaların bitmesine az kaldiMerhaba guzel anne adaylarimbugun guzel haberlerim allahim cok sukur nst cihazimda dunden beri sancim yok suan icin ayni zamanda rahim agzim kontrol edildi artis olmus rabbim sukur o yuzden kapak takmayacak dr artis oldugundan belki ilac tedavisiyle daha da artar diye ins oyle olur beni guzel haftalara kadar tasir dua eden hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Gözün aydin cnm.Hepimizin eli kalbinde bekliyor gibiyiz . Ilk hamilelik ve tecrubesizlikten dolayi belki de. Paylastigimiz her deneyim birbirimizin yoluna isik tutacak ve insallah hepimiz zamaninda doguracagiz:)Bu arada yazilanlari okudum kendi tecrubemi anlatayim basta bende ayirt edemiyordum cunku ikiz oldugumuzdan arkadaslar 20 hafta veya daha erken yalanci sancilar bizde olmasi normalmis ve soyle yalanci sanci karniniza dokunduguzda sertlik olmasi ve bunun daha sonra gecmesi lazim bende cok oluyordu ve ben hep gazim cikmadigindan buna yoruyordum ustelik hemen gecen birsey degildi saat suruyordu son zamanlardada karin alt bolgem ve kasik agrim vardi soyleki surekli degil ama digelim uzanmisim saga donecegim hafif vajinamda veya karin altimsa agri oluyordu dondukten sonra gectigindan ben hep ikiz gebelik karin buyudu yordum dr anlatmamda oda oyle sandi cunku o zaman rahim agzim cok iyiydi ve anlasilmadigindan sanci cektigimden rahim agzim kuculdu malum son haftalarda yasanan durum demem o ki ben boyleydim siz bunlari yasiyorsunuz sizde de vardie degil herkesin gebeligi yapisi farklidir bilgi amacli yaziyorum suan sanci durdurucu aliyorum bahsettim o agrilar yani karin buyuklugu soruyla sanci sorunu farkli bunu anlamak cok zor ve onemli lakin agrilariniz hep varsa her ne kadar rahim agziniz iyi olsada de bunu surekli irdeleyin malased benim iki dr buna guvenerek sanci dusunmedi ama neyse gene cok sukur iyiye gidicegiz ins uzun oldu ama ins faydasida olur
ahhh canım çok şükür ne güzel haber verdin bizeMerhaba guzel anne adaylarimbugun guzel haberlerim allahim cok sukur nst cihazimda dunden beri sancim yok suan icin ayni zamanda rahim agzim kontrol edildi artis olmus rabbim sukur o yuzden kapak takmayacak dr artis oldugundan belki ilac tedavisiyle daha da artar diye ins oyle olur beni guzel haftalara kadar tasir dua eden hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Ayyyy bebişlerin o kadar küçük olduğunu düşünmek istemiyorum canımyenidogan bebege mi 3ten başlanabilir? mümkün degil canim el kadar oluyorlar
Ben 1 numara aldım hemde 400 adet 2 5 kilo arası diyor inş kullanırım hepsiniAyyyy bebişlerin o kadar küçük olduğunu düşünmek istemiyorum canımzaten 2 ve 3 arasında çok az fark var 1 kesn alınmaz ama
insanların dilinin kemiği yok canım sen hiç takılma öyle diyenlere hatta görüşmeyi bile kes muhatap olma hiç denir mi keşke yapmasaydın diye ya bu ne düşüncesizlik ayrıca sen hamilesin insan biraz empati kurar ama nerdeeee belki senin çocukların çok akıllı uslu olacak hiç anlamayacaksın bile nasıl büyüdüler :) çok kocaman inşallah diyorum bu dediğime deGünaydın canlar... bu ara biraz dertliyim hamile kalmadan önce herkes ayy çocuk çok güzel şöyle böyle hamile kalınca ilk şey haber vermeleri sevinçten havaya uçmalar( benim tedavi olduğumu bilenler) hamile olduğumu ikiz olduğunu öğrenince ayy bebek çok zor çok zorlanacaksın keşke yapmasaydım diyorlar gel de deli olmaaa
2 ve 5 arasıyda kullanılır da canım orda yazılan kilolar fazla sankiBen 1 numara aldım hemde 400 adet 2 5 kilo arası diyor inş kullanırım hepsini
Yok yok kendileri için getirmeseydim diyor halbuki bebiş olsun diye uğraşanlar bunlar... ne empatisi yaa inan aylarca sormayan arkadaş hamile olduğunu söylemek için soruyordu beni onu geçtim kucağında bebe olan arkadaş bile bana hamile olabilirim reglim gecikti midem bulanıyor diyor meğer hamile de değilmişşş.... çokkkk aminnnnnnnnnnninsanların dilinin kemiği yok canım sen hiç takılma öyle diyenlere hatta görüşmeyi bile kes muhatap olma hiç denir mi keşke yapmasaydın diye ya bu ne düşüncesizlik ayrıca sen hamilesin insan biraz empati kurar ama nerdeeee belki senin çocukların çok akıllı uslu olacak hiç anlamayacaksın bile nasıl büyüdüler :) çok kocaman inşallah diyorum bu dediğime de
Sagol canim benim ya ne guzel tanimadigin birinin aklinda olup duasinda olmakAy çok sevindim hep aklımdaydın çok şüküryorma kendini yat hep güzel olacak inşallah
Sagol kuzum benim cok tesekkur ederim allah razi olsuncanım çok sevindim, çok geçmiş olsun :)
Hani kuzum cok degisik birsey bu ama olabildigince karin sertlesmene dikkay et uzun sure olmamasi lazim bu zamanda vajinada sureklimi oluyor yanj hergun mu benim hergundu her hareket ettigimde ama tabi bende olan sende aynida olsa belki senin boyle degildir cok degisik birsey hamilelik korktuklarimizdan allah korusun bide ult anlasilir tabi aciklik ve olcu ama haftan buyusun alttan bakmayada baslar kuzum benim merka etmearada bir benim de oluyor vajinada batma gibi kasılma gibi bir şeyler çok sık değil ama baya nadir, doktora sordum normal dedi. bir de sağ taraf kaburga altında bir batma oluyor o anda hemen yatmam lazım acıdan ağlayacak gibi oluyorum. 15-20 dk yatınca geçiyor. o an karnım sertleşiyor mu emin değilim acaba senin yaşadıklarına benzer bir durum mu? bu arada benim doktorum hiç alttan ölçmedi rahim uzunluğunu hep ultrasonla bakıp normal, iyi diyor
Sagol kuzum benim allah razi olsun ins oyle olur yarinki muayanemde gene artmis mujdesi veririm insÇok sevindim canım çok şükür inşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?