• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar dün monural kullandım enfeksiyon çıktığı için dünden beri bi değişiğim midem bulanıyor halsizlik iştahım bile kesildi ondan mıdır acaba :(

Gözün aydin cnm.Hepimizin eli kalbinde bekliyor gibiyiz . Ilk hamilelik ve tecrubesizlikten dolayi belki de. Paylastigimiz her deneyim birbirimizin yoluna isik tutacak ve insallah hepimiz zamaninda doguracagiz:)
Sagol canim benim tesekkur ederim 🥰 malasef oyle birsey bilmiyoruz vw tecrubesisiz burasi birbirimize yardimci olacagimiz yer ins hepimizde bu surecleri atlatip daha gaziydi mamasiydi dertlerini paylasacagiz ins 🤲🏻💚

ahhh canım çok şükür ne güzel haber verdin bize :dua: inşallah hep böyle güzel şeyler olsun sağlıkla al kucağına hepimiz sağlıkla alalım :dua:
Ayyy sagol kuzum benim allah razi olsun sizler boyle yazdikca daha da mutlu oluyorun 🥰 ins canim benim ins hepimiz guzel haftalarda dogum yapip sag saglim bebislerimizi kucagimiza alalim ins 🥰🤲🏻

Ayyyy bebişlerin o kadar küçük olduğunu düşünmek istemiyorum canım😪 zaten 2 ve 3 arasında çok az fark var 1 kesn alınmaz ama
hic olur mu bak bizimkiker ikiz 3 kiloyu geccmeyecekler hatta 2 bucuk olurlarsa şükür 2 numara baglarsin baglamasina ama sıkı olmayacagi icin her yerinden kaka fiskirir
bu numaralar kiloyu gostermiyor kilo araliklari var bakarsan daha net anlarsin

Sagol canim benim ya ne guzel tanimadigin birinin aklinda olup duasinda olmak 🥰 yatiyorum kuzum bol bol ins yarinki muayanemde daha guzel haberler paylasmak nasip olur ins 🤲🏻
Ah kuzum annem bile o kadar çok okudu ki sana hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz burada rabbim kimseyi evlatları ile sınamasın. Ferah tut gönlünü, güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻🤲🏻

Yok yok kendileri için getirmeseydim diyor halbuki bebiş olsun diye uğraşanlar bunlar... ne empatisi yaa inan aylarca sormayan arkadaş hamile olduğunu söylemek için soruyordu beni onu geçtim kucağında bebe olan arkadaş bile bana hamile olabilirim reglim gecikti midem bulanıyor diyor meğer hamile de değilmişşş.... çokkkk aminnnnnnnnnnn
bir de mesela aynı yollardan geçip senin hamile haberinden sonra hala tedaviye devam eden hamileliğin nasıl gidiyor diye sormayıp tedavi geçmişi ile ilgili sorular için seni arayanlar var :)))) saymakla bitmeyen şeyler oluyor hayatta :)))

Ayyyy bebişlerin o kadar küçük olduğunu düşünmek istemiyorum canım😪 zaten 2 ve 3 arasında çok az fark var 1 kesn alınmaz ama

Ben 1 numara aldım hemde 400 adet 2 5 kilo arası diyor inş kullanırım hepsini
Kizlar ben biraz 2021 ikiz annelerini de okumustum onlar bir sure 1 numara kullandilar. Bende ona güvenerek 1 numara söyledim sleepy. Zaten ikizler biraz küçük doğarlar öyle düşünmem lazım. Banada ilk çok aşırı küçük geldi ama 2021 ikiz annelerini görünce dursun dedim. Çok stok yapmamak lazım ama

oğlum 2500 gr doğmuştu bir ya da iki paket 1 numara kullandim. 2 mümkün degil yani. bu bebişlere simdilik1 numara alicam ama doguma yakin kilo durumuna göre premature de alabilirim
Bende öyle yaptım 1 paket aldım zaten en iyisi 2500 doğarlar gibi geliyor bana da siz daha tecrübelisiniz tabi daha iyi kestirebilirsiniz😊 ben sleepy bio natürel aldım fiyatı uygun diye primaya göre falan siz ne kullanmıştınız oğlunuza

Kızlar ben de 2021 ikiz annelerini baya okumuştum 1 numara baya kullanıldı. Sleepy bio natural çok indirimdeyken aldım ben bol bol değiştiricem inşallah. Hatta 0 numara kullanan da çok oldu prima premium care in 0 numarası iyi oluyor birer paket de ondan alabilirsiniz bence. İnşallah çok küçük doğmazlar ve hızlıca büyürler kalan bez olsun boşverin 😅 hayrına birine verirsiniz illa ki bez bu bozulmaz etmez…

Bende öyle yaptım 1 paket aldım zaten en iyisi 2500 doğarlar gibi geliyor bana da siz daha tecrübelisiniz tabi daha iyi kestirebilirsiniz😊 ben sleepy bio natürel aldım fiyatı uygun diye primaya göre falan siz ne kullanmıştınız oğlunuza
prima premium care kullandim sleepy kullandim biraz büyüyünce uzun süre gündüz molfix gece prima aktif bebe sonra yine sleepy ve kapanış. her bebegin pişik durumu ve anatomik yapısı farklı sizdirmalar da farkli oluyor. en güzeli ufak paket alıp deneme yapmak.

hic olur mu bak bizimkiker ikiz 3 kiloyu geccmeyecekler hatta 2 bucuk olurlarsa şükür 2 numara baglarsin baglamasina ama sıkı olmayacagi icin her yerinden kaka fiskirir
bu numaralar kiloyu gostermiyor kilo araliklari var bakarsan daha net anlarsin
Canım bilemiyorum hiççç 3-6 kilo yazılmış 2 numaraya ama el kadar bi şey 😅

Kızlar ben de 2021 ikiz annelerini baya okumuştum 1 numara baya kullanıldı. Sleepy bio natural çok indirimdeyken aldım ben bol bol değiştiricem inşallah. Hatta 0 numara kullanan da çok oldu prima premium care in 0 numarası iyi oluyor birer paket de ondan alabilirsiniz bence. İnşallah çok küçük doğmazlar ve hızlıca büyürler kalan bez olsun boşverin 😅 hayrına birine verirsiniz illa ki bez bu bozulmaz etmez…
2 ve 3 her şekilde kullanılır o zaman canım 1 ve 0 duruma göre alınır o zaman inşallah bebişlerimiz 2.5 kiloyu geçip öyle doğarlar sağlıklaaa

Canım bilemiyorum hiççç 3-6 kilo yazılmış 2 numaraya ama el kadar bi şey 😅
boyutlarina bakma 2 numara ile baslamak icin bebegin 4 kilo falan olması lazım bizimkilerde oyle bir ihtimal yok. hatta1 numarada bile ilk haftalarda kenarlarını falan kıvırıyoruz uzun oldugu icin

2 ve 3 her şekilde kullanılır o zaman canım 1 ve 0 duruma göre alınır o zaman inşallah bebişlerimiz 2.5 kiloyu geçip öyle doğarlar
bir de mesela aynı yollardan geçip senin hamile haberinden sonra hala tedaviye devam eden hamileliğin nasıl gidiyor diye sormayıp tedavi geçmişi ile ilgili sorular için seni arayanlar var :)))) saymakla bitmeyen şeyler oluyor hayatta :)))
Neler neler var bazen diyorum acaba ben de öyle yapıyor muyumm.. insan bilemiyor canım

Back