2022 ikiz annesi olacaklar

Canım benim dualarım seninle inşallah müdahaleler durdurur bebeklerini

Çok teşekkür ederim canım. Doktor normal önermiyor. Oğlumu dümdüz normal doğurdum ben hemde 4.100gr dı çok zordu ama öyle istemiştim iyi oldu. Ikizlerde riskli diyorlar bilmiyorum
Ay süpeeer maşşallah canım bence sen onu bile normal doğurduysan ikizleri minik minik çok rahat doğurursun. Boşver doktoru ben ikisi baş geliş olursa denemek isterim açıkçası perinatolog bana normal doğuramazsın diye bir şey yok eğer o şekilde şartlar uygun olursa dedi. Kendi doktoruma da sorucam tabii o haftaları görebilirsem biraz zor da

Gercekten zormus ıkız gebelik, dinlenerek atalatacagız bu gunlerı ınsallah kac gün kalacaksın, bısey dedıler mı pekı?
Ins canim benim ins hayirlisiylq atlatip guzel haftalarda bebislerimizi dunyaya getirelim suan icim bir zaman denmiyor kuzum hersey tedaviye verilecek cevaba bagli sancim durup rahim agzim ayni kalip yada ins artarsq duruma gore degerlendirme olacak ins

Himmm hic ismini bilmiyorum canim benim iste hersey istedigim gibi giderse onu yapacagim dedi ama cok aciklamq yapmadi herhalde duruma gore olacak ama aciklaman umut oldu ins banada olur kuzum hani benim haftamdada oluyormu hic bilmiyorum ins dedigin gibi bende giderim o haftalara hepimizde gideriz ins

Çok geçmiş olsun canım stres olma kuzenimin 27.haftada aynı ölçülere düştü üstelik açılması da vardı hastanede yatarak 33E kadar durdu. Bebek sadece 1 hafta kuvez de kaldı 2 kusur kilo doğdu. Özellikle bebeğe kilo aldıracak şeylerde yedi 6 hafta boyunca sende öyle yapmaya çalış. Istersen sorarım neler yedi. Ki senin açılman yokmuş çok şükür daha fazla kalacak öyle düşünelim. Hiç kötüyü cagirmayalim. Ciğer geliştirici de vurulmus hersey yolunda gidecek butun tedbirler alinmis. Dua edeceğim senin için herşey güzel olacak sende öyle düşün

çok güzeller hepsi sağlıklı güzel günlerde giyinsinler inşallah

Günaydın canlar hastane çantasında neler olmalı biraz da onu konuşalımmm hiçbir fikrim yok 2 tane hastane çıkışı aldım kendime pijama takımı aldım başka neler gerekir sizcee

Günaydın canlar hastane çantasında neler olmalı biraz da onu konuşalımmm hiçbir fikrim yok 2 tane hastane çıkışı aldım kendime pijama takımı aldım başka neler gerekir sizcee
Günaydın canım tecrübeli anneler yazsın ben de merakla takip edicem diğer gruplarda okumuştum ama hepsi akılda kalmıyor

Merhaba ben de dün öğrendim tek yumurta ikizlere hamile olduğumu daha bu platforma yeni üye oldum sizlerin arasına katılmak istiyorum

Canim merhaba o yogun kanaman kac gun surmustu benimde suan iki gundur cok siddetli bir kanamam var. igne ve istirahatla durdurmaya calisiyoruz.
gecmis olsun kanama bosalinca butun kıyafetlerimi değiştirip doktora kostum. orda bana bir serum taktilar proluton depot igne vurdular agizdan progestan al dediler. eve gectim o gun de pihtilar geldi ama ilk bosalan kan gibi değildi. ertesi gün artık kahverengiye döndü ped kullanacak derecedeydi yine küçük kurumuş pihtilar geliyordu. ertesi gun daha az derken 2 hafta boyunca kahverengi leke oldu

Anladim canim cok cok gecmisler olsun benim devam ediyor maalesef.

Dursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişko perinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı hayırlısı bakalım hepimiz için

Günaydın canım tecrübeli anneler yazsın ben de merakla takip edicem diğer gruplarda okumuştum ama hepsi akılda kalmıyor
İkizlere 11 li hastane çıkışı 2 tane 2 şer tane yedek 5 li hastane çıkışı toplam 6 tane ediyor
Bebek bezi tam 1 paket
Islak mendil
Poposunu silmek için henüz hashaslar diye temizleme bezi (e bebekte var )
Peçete yumuşak ve 1 kutu
Pişik kremi
Biberon yeni doğandan 2 tane
1 kutu mama sutumuz hemen gelmezse diye
Kasik mama ölçümü için
Anne için 2 tane hatta 3 tane kolay meme cikarabilir olan rahat hareket edeceği pijama takımı
Göğüs ucu için krem veya tercihe göre gümüş kapak
Hasta bezi
Kilot 5 tane
Atlet
Anne için serbet komposto da olabilir sütü gelsin diye
Bebegi odaya aldıkları zaman oda sedyeyi bebekler için onun içine
Battaniye altından ve üstünden koymak için toplam 4 tane ( kış bebeklerine) alt acma bezi
İnce örtü kirmizi veya sarı başını örtmek için cibinlik gibi
Bebeklere birer tane yastık nevresim
Aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…