- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.941
hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba ben de dün öğrendim tek yumurta ikizlere hamile olduğumu daha bu platforma yeni üye oldum sizlerin arasına katılmak istiyorum
Masallah kuzum nasıl besleniyorsun nelere ağırlık vererek yani bizimle paylaşır mısın rica etsem mesela hergun olmazsa olmaz yediklerin nelerDursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişkoperinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı hayırlısı bakalım hepimiz için
Hosgeldin hayirli olsun canmMerhaba ben de dün öğrendim tek yumurta ikizlere hamile olduğumu daha bu platforma yeni üye oldum sizlerin arasına katılmak istiyorum
Maşallah kiloları güzel kaç haftaliksiniz ben 28+3 kızım 1220 oğlum 1340 gramDursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişkoperinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı hayırlısı bakalım hepimiz için
masallah seninkiler de gayet iyi önden gidiyorlar sanirimMaşallah kiloları güzel kaç haftaliksiniz ben 28+3 kızım 1220 oğlum 1340 gram
Çok şükür canm doktorumda güzel ilerliyorlar dedimasallah seninkiler de gayet iyi önden gidiyorlar sanirim
Çok teşekkür ederimhayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Dursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişkoperinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı hayırlısı bakalım hepimiz için
Benim bir sorum olacak ben ilk kontrolümü özel hastahane de yaptırdım devlet hastanesinde perinatolojiye gitmem için bir kadın doğum uzman doktordan onay gerekiyor sanırım. Özeldeki doktor devlet hastahanesi için yönlendirme yapabilir mi yani bu onayı verebilir mi acabakizlar koca koca listeler var hastane içinsiz sorun gerekli mi diye oyle cevaplayalim
hayir veremezBenim bir sorum olacak ben ilk kontrolümü özel hastahane de yaptırdım devlet hastanesinde perinatolojiye gitmem için bir kadın doğum uzman doktordan onay gerekiyor sanırım. Özeldeki doktor devlet hastahanesi için yönlendirme yapabilir mi yani bu onayı verebilir mi acaba
Ben de bavul aldım bitane temiz temiz koyarım içine diye bakalım gelsin inşallah sığabilirim çok fazla şey varmış listeler kabarıkben de artık kendim icin olan hastane cantasini hazırlayacagim son siparislerimi verdim. bebekler erken de gelse o süt sagilacak o hastanede yatilacak. bebek cantasini hazırlamak icin ise vakit var onlar simdi dogsa kuvoze girer anca 33 haftadan sonra bebek cantasina ihtiyac olur. o zamana kadar hazirlasam yeterli.
yok canim vermiyorsun alt bezli üst ciplak yatiyor kuvozde. bezini de bizden mi istiyorlar kendileri mi karsiliyorlar bilmiyorum. sagilmis süt istiyorlar posetli.Ben de bavul aldım bitane temiz temiz koyarım içine diye bakalım gelsin inşallah sığabilirim çok fazla şey varmış listeler kabarıkbebekler kuvöze girince kıyafet bez falan vermiyor muyuz
Süpersin canımm teşekkürlerİkizlere 11 li hastane çıkışı 2 tane 2 şer tane yedek 5 li hastane çıkışı toplam 6 tane ediyor
Bebek bezi tam 1 paket
Islak mendil
Poposunu silmek için henüz hashaslar diye temizleme bezi (e bebekte var )
Peçete yumuşak ve 1 kutu
Pişik kremi
Biberon yeni doğandan 2 tane
1 kutu mama sutumuz hemen gelmezse diye
Kasik mama ölçümü için
Anne için 2 tane hatta 3 tane kolay meme cikarabilir olan rahat hareket edeceği pijama takımı
Göğüs ucu için krem veya tercihe göre gümüş kapak
Hasta bezi
Kilot 5 tane
Atlet
Anne için serbet komposto da olabilir sütü gelsin diye
Bebegi odaya aldıkları zaman oda sedyeyi bebekler için onun içine
Battaniye altından ve üstünden koymak için toplam 4 tane ( kış bebeklerine) alt acma bezi
İnce örtü kirmizi veya sarı başını örtmek için cibinlik gibi
Bebeklere birer tane yastık nevresim
Aklıma gelenler bunlar
Aaa iyi ki söyledin canımyok canim vermiyorsun alt bezli üst ciplak yatiyor kuvozde. bezini de bizden mi istiyorlar kendileri mi karsiliyorlar bilmiyorum. sagilmis süt istiyorlar posetli.
Nasil bisey yasiyordun canim,tarif edermisin. O sertlesme bende de var. Uzun zamandir da idrar tahlili vermedim. Baska bi belirti oldu mu enfeksiyona dairCanlar hastaneden geliyorum çok sertleşme oluyordu bende idrarda enfeksiyon çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?