• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

göbek severlere gelsin bu 25+0 😅 küçük hamişler geleceğiniz.
IMG_20211123_171404.jpg

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins
hay Allah yaaa :( duracaklar insallah 28i devirince gerisinden korkma dedi doktorum

Merhaba kizlar, 12 gun sonucum 800 küsür cıkti. Cift embriyo transferi olmustum. Cok heyecanliyim, insallah ben de araniza katilirim 😊🤩
Merhabalar sen de bendensin. öncelikle hayırlı olsun bebişlerin. bende tüp bebek ile ikizlere hamileyim. çift embryo transferim oldu. transferimin 10. günü değerim 800 çıkmıştı.

Yaa evet herkes oyle dıyor, 2 3 gun dayan normale döner dıyorlar ama kafam agırlasıyor, bas agrısı oluyor.. Ilık su ile alıyorum valla ınsallah bısey olmaz
Ben de hep evdeyim ama duş alıyorum o kadar asla duramam 3 gün anca canım. Bir şey olmaz bence çok sıcak su olmadığı sürece sanmıyorum. Küvet doldurup keyif yapmıyoruz ki hızlı hızlı yıkanıp çıkıyoruz ☺️

Aminnnn canim benim aminnn ins bende ona dua ediyorum bazen yukselen oluyormus ins bendede olur valla bu sefer hc bir seye kalkmam yataga baglarim kendimi 😅 gramlari en azindan iyi dedi tek umut acimiz o oldu 900 olmuslar ama tabi genede hersey icin cok erken durdurmamiz gerek dediler bakalim benim bebislerde dururda acele falan etmezler
örnekleri var canım sıkma canını hiç yerinden kalkma tutucam sizi bırakmıyorum de onlara konuş miniklerle bu kadar aceleci olmayın de :)) sağlıkla ilerlesin süreç inşallahhh :dua: :dua: :dua:

Merhaba guzel anneler duaniza ihtiyacim var bugun normal muayane vardi seker yukleme falan dr kontrol ederken serviks uzunlugum 13 olculdu yani dogum aciligi acil yatis verildi simdi igne falan yapildi durdurma yapilacak ins durur ve duzelir tabi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular ins tekrar bir yukselme olurda kizlar durur bebislerim daha cok erken dualarinizi eksik etmeyin ins
Canım dualarımız seninle 🙏🏻 Tecrübesizlikten oluyor cidden ben de hiç anlamıyorum inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏻💙 24ten sonra sık sık gitmek lazım galiba ben de en son 3 hafta önce gittim cuma randevum bakalım neler olacak 🤷🏼‍♀️

Sagol kuzum benim allah razi genede cok sukur diyorum allahima en azindan anlasildi ilaci ne bileyim birseyler var ins durur ve geri yukselir benim da ederim tabi haber sizlerin duasi morali inan cok iyi geliyor bana sagolun 🤗
Serklaj falan müdahale olacak mı peki canım?

Merhaba hanimlar, bu sorum tabiki kisiye gore degisir ama merak ediyorum 🤣 hamileligin kacinci haftasina kadar calisabildiniz, ya da ilk aylardan hemen ciktiniz mi? rapor mu aldiniz?
Ben suan cok kararsizim, evde dinlensem daha mi iyi olur, yoksa calismak mi daha iyi, kararsizim. 😖
merhabalar.. ben de çalışıyorum. sadece transfer olduktan sonra 2 gün gelmedim işe. sonra full iş:) doktorunu dinle bence. bana doktorum çalışmamda bir sakınca olmadığını söyledi. yorucu ve ayakta bir işim olmadığı için sorun olmadı da.

Arkadaşlar merhaba 28 haftalık olduk bugün kontrolum vardı rahim ağzı çok aşağıda kalmış doktorum baktı ölçmeye çalıştı ama ölçemedi ama iyi dedi alttan da bakmadı inş bişey olmaz bnde korkmaya başladım bu haftalardan sonra olcmuyolarmi acaba

Gene bi parti alisveris cilginligi daha yaptim, yenidogan bedenlerde zibin tulum vb. hicbirsey almayi sevmiyorum hic eglenceli degil... Minik adamlarin buyuk cicileri de alinmis oldu biraz.
Bir de kanaat ettim ben corap seviyorum boyle cekmecelerden tasacak, evdeki herkese aliyorum :)
Internette bir model gordum ve 2 gun once beşikler de alinmis oldu ;))
Geriye yataklar ve uyku seti kaldi. Bir de duvar kagidi sectim mi bitmistir. Aklima alinacak baska birsey gelmiyor, listem bitti.

Eklentiler

• Screenshot_20211123-170148_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170148_Samsung Internet.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20211123-170158_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170158_Samsung Internet.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20211123-170206_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170206_Samsung Internet.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20211123-170228_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170228_Samsung Internet.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20211123-170221_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170221_Samsung Internet.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20211123-170213_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170213_Samsung Internet.jpg
    220,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211123-170236_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170236_Samsung Internet.jpg
    256,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20211123-170244_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170244_Samsung Internet.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20211123-170256_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211123-170256_Samsung Internet.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 51
Yok kuzum ya sen son bakildiginda 39 du cok iyiydi arada gecen 5 hafta icerisinde olan olmus ilk hamilelik karin gaz agrisi falan saniyordum nerden bileyim ama sunu diyeyim asla ara acmayin sık sık gidin dr benden tavsiye sizlere kuzum benim umarim bana verilen tedavide ise yarar bilmiyorum bakalim
Canım çok ama çok geçmiş olsun, inşallah uygulanan tedavi işe yarar, eminim doktorlar da ellerinden geleni yapacaktır sakin olmaya çalış, dualarım seninle :)

Yok kuzum ya sen son bakildiginda 39 du cok iyiydi arada gecen 5 hafta icerisinde olan olmus ilk hamilelik karin gaz agrisi falan saniyordum nerden bileyim ama sunu diyeyim asla ara acmayin sık sık gidin dr benden tavsiye sizlere kuzum benim umarim bana verilen tedavide ise yarar bilmiyorum bakalim
İnşallah canım benim dikkat etmemiz lazım valla ikiz gebelik sonuçta benim doktorum 15 günde bir çağırıyor sonra bi kontrol hakkım var 10 gün sonra o da sen neden 5 hafta ara verdin ki :(

Gene bi parti alisveris cilginligi daha yaptim, yenidogan bedenlerde zibin tulum vb. hicbirsey almayi sevmiyorum hic eglenceli degil... Minik adamlarin buyuk cicileri de alinmis oldu biraz.
Bir de kanaat ettim ben corap seviyorum boyle cekmecelerden tasacak, evdeki herkese aliyorum :)
Internette bir model gordum ve 2 gun once beşikler de alinmis oldu :KK66:)
Geriye yataklar ve uyku seti kaldi. Bir de duvar kagidi sectim mi bitmistir. Aklima alinacak baska birsey gelmiyor, listem bitti.
Güle güle giysin minnoşların çok tatlılar annesiii 🤗💙 ben de bebek arabası sinekliklerini bile aldım kuzum ya çok komik artık kargocular adımı falan sormuyor her gün gele gide 😅 bir de mobilyacılar odaya başlamışlar çok şükür beklediğimden erken başladılar o bitsin uyku setini de alıcam tamamdır 👍🏻 4moms 4.0 otomatik anakucağından da aldım bir tane kimi bebek sevmiyormuş deneyelim bakalım sevecekler mi biriyle ilgilenirken diğeri oyalanır diye düşündüm ☺️ Eşim de isyan etti artık hep sen seçiyorsun ben de seçip alıcam diye bunları aldı yazın giyecekler inşallah yazlıklar çok tatlı oluyor dimi amaaa 🤗🥰

Eklentiler

• 0727A83D-6ED4-4CBA-9812-6367015D4BEB.png
    0727A83D-6ED4-4CBA-9812-6367015D4BEB.png
    358,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 4EF7A95D-8689-4FB9-953C-261C523D30D5.png
    4EF7A95D-8689-4FB9-953C-261C523D30D5.png
    366,9 KB · Görüntüleme: 48
Internette bir model gordum ve 2 gun once beşikler de alinmis oldu :KK66:)
Hayırlı olsun kuzumm benim bu ara güzel indirimler var valla trendyoldan çıkmıyorum ben de ilk alışverişimi yaptımmm

Yani normal kalma hep kuzum arada ciktim alia veris yaptiysam o onun disinda bu sene calismadim evde kaldim nasil oldj sasirdim inanki bennde hani nihal hanimada randevum vardi gelirmi bilmiyorum hulusi hocayi aradim o telasla oda baya sasirdi iste korkma dedi ben gerekli bildirimleri alacagim dedi ama suanu diyeyim kesinlikle mauyane arasi uzun olmamali ve kesinlikle gaz sancisi gibi gelme yada en ufak agrida bile dr alttan muayane ettirilmeli canim benim size diyeyim ben cok dedim normal hep ikiz dendi ama bencw cok da normal degilmis ne diyelim nasip bendeki allahim buyuk geri yukselir yada durur ins
İnsallah emin ellerdesin canım, her gıttıgınde o da ölcüyordur muhakkak rahım agzı uzunlugunu, istişare ederler nıhal hanımla da,ınsallah saglıcakla cıkacaksınız hastaneden de

Vücut dusu alıyorum canim ama saçlar için 10 gün evet beklemedeyim esim eve gelince o dus aldırıyor sadece bnm saclarim da yağlıydı ama o kadar alıştılar ki smdi 10 gunde anca yaglanir oldular :) doğumdan snrq hayirla sağlıkla dogsunlar sudan çıkmam inşallah
Ben de haftada bir almaya çalışıyorum canım ama bazen 5 gün dayanamıyorum valla 😁 duş almak çok iyi değilmiş aslında sıcak hele ki

Back