2022 ikiz annesi olacaklar

Su icin, dinlenin, sakin kalmaya gayret edin. Proluton depot igne yaptilar mi?
Zaten 4 günde 1 pruluton yaptırıyordum. Bugün 2. Günümdü yanımda götürdüm reçetesiz yapmayız dediler sağlık kabinine yaptırdım.
Kan sulandırıcıyı bırak dedi doktorum . Çok fazla kan geliyor adetimden daha fazla bir de büyük pıhtılar geliyor

canım belki bulunduğun ilde o yöntemi uygulayan başka bir doktor vardır. benim doktorum da ikizlerde pessar ile başarılı sonuçlar elde ediyor. araştırma imkanın varsa bir araştır istersen
burda 4-5 kadin doğumcu var zaten bildiğim kadarıyla hiçbiri uygulamiyor. acikcasi bu tür uygulamaların sıkı endikasyonlari var her seyiyle uygun olmak lazim insallah hic gerek kalmadan 32yi geceriz sonrasinda herhangi bir uygulama yok

Neredeyse hepimiz farkli miktarda kanama yasadik, kimimiz hastanede bile yattik. Depot vurulmaniz iyi, keselerin duzgun ve yerinde gorunmesi iyi, su icin, kabiz olmayin, yataktan cok az kalkin. Eger saglikliysalar tutunacaklardir, degilseler ne yapsak kalmiyor. Sizin icin de dua edecegim

korktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
Geçmiş olsun canım iki hafta sonra görün eğer kısalmış vs derse üni hastanesine sevkini iste bence bi de ordaki doktorlar görsün gerekirse yatırsınlar. Doğudaki küçük illerde sağlık hizmeti ne derece iyidir? Ben muştaydım her gittiğim dr başka başka şeyler söyledi.
öncelikle geçmiş olsun. Ben olsam 2 hafta sonraki kontrole gittiğimde hala sıkıntı varsa ki inşallah düzelir, üni hastanesine sevk isterim. İllaki çevrendeki bi ilde vardır. Orda da doçent prof neyse baksın iyice bi çözüm bulsunlar. Küçük ilde hem yanlış teşhis çok oluyor hem de imkan olmuyor, ben muşta yaşıyorum riske atmamak adına 24te adanaya geldim ailemin evine. Sana iki kere yazmışım k bakma artık

sagol canim düşünüp yazmışsın benim doktorum universiteden yeni istifa etmis bir docent burdaki universiteye de gitsem ayni seyi soylerler muhtemelen ama belki komşu il olabilir. onun icin de esimi ikna etmem lazim orda da ozelde perinatolog yok universiteye gitmem lazim ne kadar zor isler

korktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
Bence kendini hiç üzme streste cok etkili. Insallah bir sorun olmadan bekleyecekler. Benim doktorum perinatolog o ilk bastan beri 3mm altina ben dikis atarim demisti. Her doktorun gorusu farkli oluyor ve sanirim guvenmekten baska caremiz yok. Sen stressiz bir sekilde dinlen kendini yorma, kotu senaryoları düşünemeye çalış ❤

Ben özelde profa gittim canim perinatolog kendisi riskin için yat bol bol dedi baskayapacak bise ykmus

İnşallah hiç gerek kalmaz bi bakmışsın uzamış, istersen 2021de ikiz annesi olacaklar kimler sayfasına da bi yaz orda senin durumunda olup 35-36da doğurmuş anneler var hatta etiketliyim sor.

Kese yok oldu. 2 kese de gün içinde yok oldu maalesef kaybettim iki bebeğimi de

canım belki bulunduğun ilde o yöntemi uygulayan başka bir doktor vardır. benim doktorum da ikizlerde pessar ile başarılı sonuçlar elde ediyor. araştırma imkanın varsa bir araştır istersen
Sen hangi ildeydin canım?
Kese yok oldu. 2 kese de gün içinde yok oldu maalesef kaybettim iki bebeğimi de
Çok geçmiş olsun allah sabır versin…

Gunaydin kizlar nasılsıniz pazar günlerini hiç sevmem ben bugün biraz ponçik uyandık çünkü acil durumlarda doktoruma ulasamamaktan hep korkuyorum isin kötüsü kanamalar hep pazara denk geliyor Rabbim güzel günler nasip etsin hepimize inşallah simdi tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var ben smdi sabah kalkıp hemen 1 elma yiyorum 2 kere bayılma tehlikesi oldu çünkü yalnızım biliyorsunuz esim gorevde şekerim düşmesin diye yiyorum elma sonra hemen yarım lt su içiyorum ve kahvalti kahvaltıda 1 açık çay şekersiz ( mantardan dolayı şekeri sadece meyveden alir oldum) 1 kozleme biber kapıya ve tatlı 2 yumurta 1 domates küçük çeri 1 salatalik 7 zeytin ve 5 küçük dilim kaşar yiyorum sizler nasilsiniz öğle yemekleri genelde corba oluyor menu olmuyor çünkü öğleye doğru biraz agrim oluyor yatmak istiyorum akşam yine et oluyor ama şöyle etli makarna salata mesela yada etsote ekmek arasına salata gibi oluyor yeterli mi yetersiz mi bilmiyorum çünkü tecrübem yok ikiz oldukları için de biraz tedirginim yeter mi yetmez mi diye

Böyle bir başlığın oluşuna o kadar çok sevindim kiii öylesine bakınırken gördüm

11+6 dayım ikizlerimi bekliyorum bende cinsiyetlerimiz henüz belli değil kanamam vardı kese çevresinde bir kez dışa kanamamda oldu ama son kontrolümde doktorum baya azaldığını söyledi durumlarım böyle inşallah grupta aktif olmak istiyorum Allah herkesin hamileliğini güzel geçirsin inşallah 38 lerde doğurur tüm grup

Daha ileri hafta anne adaylarımız önerileriniz nedir acaba su normalde çok içerdim içemiyorum günde 1 litre anca ette yiyemiyorum çok suyunu katmaya çalışıyorum yemeklere öneriniz var mı acaba

Güzel canım ceviz muz kaşar peyniri de yiyorum ben bunlar kilo yapıyormuş bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…