• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Tecrübeli annişler bana istanbulda detaylı ultrason için doktor önerilecek olan var mı? Ücret bilgisiyle birlikte. Devlette yaptıran oldu mu nasıl randevu alıp yaptırdınız birde yardımcı olursanız duacınız olurum 🙌

Tecrübeli annişler bana istanbulda detaylı ultrason için doktor önerilecek olan var mı? Ücret bilgisiyle birlikte. Devlette yaptıran oldu mu nasıl randevu alıp yaptırdınız birde yardımcı olursanız duacınız olurum 🙌
Canim bana doktorum Fehmi yazicioglunu onerdi. Istersen bi ara konus fiyat bilgisi al. Uygunmus diye duydum fiyatlari

Merhaba benim doktorumda doç. Dr. Ali Ekiz’i önerdi. Fiyatta ikiz gebelik için nakitte 1150 TL fiyat verdi. Şuan gidiyorum yoldayım dönüşte memnuniyetimi iletirim.

Kizlar inanilmaz gaz sancısı yasiyorum. Ozellikle akşamları. Zıpkın gibiyim. 10. Haftadayim. Basina gelen var mi? Nasil bir onlem aliyorsunuz
O haftalar bende de oluyordu en etkili akşam belli bi saatten sonra bişey yememek 6-7 gibi en geç yemek. Sonra bol su bol yürüyüş. Geçmediğinde sıcak su içiyordum o da çıkmasına yardımcı oluyordu. Hareket kısıtlaman yoksa bol bol yürü. Yemeklerinde de bol salata havuş marul domates gibi gaz yapmayan şeyler. Naneli ya da damla sakızı da geğirmeye yardımcı oluyor aklında olsjn

korktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
Canım burda çok okudum kaç cm açıklıkla bile bayağı ileriye gidiyormuş ayrıca yükselme ihtimali de var stres olmamaya çalış güzel düşünn ben inanıyorum sağlıkla doğacak bebişlerinn

korktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
Neden oluyormuş ki böyle kuzum 😔 allah kolaylık versin yatacaksın artık… Serklaj yapcaklar mı ya da pessar?

Neden oluyormuş ki böyle kuzum 😔 allah kolaylık versin yatacaksın artık… Serklaj yapcaklar mı ya da pessar?
sığmıyor dedi doktor baska bir sebebi yok sanirim enfeksiyonum yok çünkü ilaçlar full devam yatiyorum da. serklajdan bahsetmedi daha onceleri anlatıyordu ama bugun pek vakti yoktu 2 hafta sonra bi daha bakilcak. simdi gecmez bu 2 hafta...

sığmıyor dedi doktor baska bir sebebi yok sanirim enfeksiyonum yok çünkü ilaçlar full devam yatiyorum da. serklajdan bahsetmedi daha onceleri anlatıyordu ama bugun pek vakti yoktu 2 hafta sonra bi daha bakilcak. simdi gecmez bu 2 hafta...
Kıyamam canım ya ben de sığmadıklarını düşünüyorum işimiz zor gerçekten 🙁 Birdaha baktığında sor kesin bi müdahale serklaj falan yapacak mı diye. Hangi ildeydin? Ankarada çağrı gülümser diye bi doktor pessar takarak çözüyormuş bu durumları instagramdan bak istersen. Ben izmirdeyim maalesef ankarada olsam bi gidip görünmek isterdim.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim canım bak çağrı gülümser dedim ya ikiz gebelik birine 20.haftada pessar takmış 34-35.haftaya kadar idare etmiş. Profilinde öne çıkarılan hikayeler oluyor ya orada pessar diye hikaye dizisi var ona bak anlatıyor

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim canım bak çağrı gülümser dedim ya ikiz gebelik birine 20.haftada pessar takmış 34-35.haftaya kadar idare etmiş. Profilinde öne çıkarılan hikayeler oluyor ya orada pessar diye hikaye dizisi var ona bak anlatıyor
ben doğuda küçük bir ildeyim oralara gitmemin mumkunati yok maalesef :(

amin insallah. sürekli yaticam artik 4 hafta daha dayansa1 kiloyu da gecmis olurlar
Yatin yatin, dayanacaklar korkmayin. Evdeki yardimci baslamisti degil mi?
Doktor bebeklerin kilosu icin protein takviyesi onerdi mi, birkac cogul hamilede gordum internette kiloyu biraz hizlica duzenlemek icin kullananlar olmus.
Pesser takmayi vb dusunuyor mu yoksa olagan akisinda beklemeyi mi oneriyor? Biz daha kucuguz, 4-5 haftaya sizin oralardayiz, deneyiminiz bu acidan cok kıymetli.
Uzaktayiz ama dualarim sizinle ❤❤

Back