- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.721
Ceviz gunde kac tane yiyorsun canim muz ben günde 1 yafa 1 bucuk yiyorum kaşar sadece sabahları yiyorum sen nasıl tuketiyorsunGüzel canım ceviz muz kaşar peyniri de yiyorum ben bunlar kilo yapıyormuş bebeğe
Canım bende hamileyim henüz doğurma aşamasına gelemedimSizde herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı peki doğumda olsun hamilelikte olsun
Ay pardonCanım bende hamileyim henüz doğurma aşamasına gelemedimkeşke bir an evvel geçse aylar da gelse o günler
Ceviz 3 tane canım ben de öyle yapıyorumCeviz gunde kac tane yiyorsun canim muz ben günde 1 yafa 1 bucuk yiyorum kaşar sadece sabahları yiyorum sen nasıl tuketiyorsun
Ben fazla yiyorum galıbaCeviz 3 tane canım ben de öyle yapıyorum
Benim biraz zor geçiyorAy pardonpeki 14. Haftaya kadar bir sıkıntı oldu mu? Öyle sorayım o zaman sağlıkla kucağımıza bir alsak rahat edeceğiz ama nerde o günler
Kac tane kuzumBen fazla yiyorum galıba
Hıc saymadım ne kadar canım isterse, eşim kavanoza kırıyor, salonda sehpanın üstünde duruyor hep, gözümün önünde dıye sanırımKac tane kuzum
Benim biraz zor geçiyor7. Haftadan beri aşırı bulantılarım var 4-5 kilo verdim. 2-3 günde bir serum aldım. Bu ara bulantı ilacı bir tık iyi gelmeye başladı. Bulantı ilacına rağmen süründüm ben öyle söyleyim. Çok şükür halimize. Bebişler de iyi aslında ama bir tanesi diğerine göre geriden geliyormuş. Bir hafta fark varmış cuma kontrolümüz vardı orda söyledi perinatolog. Küçük olanın suyu da az gözüküyor. 16. Haftada tekrar çağırdı duruma göre ne yapacağımızı karar vereceğiz dedi toparlansın diye Dua ediyorum
Böyle bir başlığın oluşuna o kadar çok sevindim kiii öylesine bakınırken gördüm
11+6 dayım ikizlerimi bekliyorum bende cinsiyetlerimiz henüz belli değil kanamam vardı kese çevresinde bir kez dışa kanamamda oldu ama son kontrolümde doktorum baya azaldığını söyledi durumlarım böyle inşallah grupta aktif olmak istiyorum Allah herkesin hamileliğini güzel geçirsin inşallah 38 lerde doğurur tüm grup
Daha ileri hafta anne adaylarımız önerileriniz nedir acaba su normalde çok içerdim içemiyorum günde 1 litre anca ette yiyemiyorum çok suyunu katmaya çalışıyorum yemeklere öneriniz var mı acaba
Hıc saymadım ne kadar canım isterse, eşim kavanoza kırıyor, salonda sehpanın üstünde duruyor hep, gözümün önünde dıye sanırım
Ay ne güzel ya benim de aynı şekilde ortada ama hiç sevmediğim için cevizi bakışıyoruz sadece geceleri yiyorum biraz fındık biraz ceviz bazen araya badem atıyorum ama bu hafta kabak cekirdegine de basliycam kilo alsınlar diyeHıc saymadım ne kadar canım isterse, eşim kavanoza kırıyor, salonda sehpanın üstünde duruyor hep, gözümün önünde dıye sanırım
Bende de çok bulantı var serum yedim dün. Sizin haftanızda hala devam ediyorsa yandımBenim biraz zor geçiyor7. Haftadan beri aşırı bulantılarım var 4-5 kilo verdim. 2-3 günde bir serum aldım. Bu ara bulantı ilacı bir tık iyi gelmeye başladı. Bulantı ilacına rağmen süründüm ben öyle söyleyim. Çok şükür halimize. Bebişler de iyi aslında ama bir tanesi diğerine göre geriden geliyormuş. Bir hafta fark varmış cuma kontrolümüz vardı orda söyledi perinatolog. Küçük olanın suyu da az gözüküyor. 16. Haftada tekrar çağırdı duruma göre ne yapacağımızı karar vereceğiz dedi toparlansın diye Dua ediyorum
Ben de bademden tiksindim, kabak cekırdegı hergun olmasa da aklıma geldıkce yiyorum, mevsiminde olan sebze meyve tuketmeye gayret et, ne kadar çeşit o kadar iyi.. Kuru üzüm de yiyorum ben, onu da cok seviyorumAy ne güzel ya benim de aynı şekilde ortada ama hiç sevmediğim için cevizi bakışıyoruz sadece geceleri yiyorum biraz fındık biraz ceviz bazen araya badem atıyorum ama bu hafta kabak cekirdegine de basliycam kilo alsınlar diye
Pırasa brokoli ve karnibahar tüketiyorum kuzum mevsim sebzeli olarak bol bol meyve de yiyorum ama iste ıspanak zehirliyor falan dediler dul avratotu oluyormus karisiyormus içine o da zehirliyormus bir onu bir de lahana yemiyorum gerisini yiyorum şükür yani kış ayı gribi nezlesi bizi biraz zorluyor tabi ama iste neyse günler kısa havalar sıcaktan bunaltmyor en azındanBen de bademden tiksindim, kabak cekırdegı hergun olmasa da aklıma geldıkce yiyorum, mevsiminde olan sebze meyve tuketmeye gayret et, ne kadar çeşit o kadar iyi.. Kuru üzüm de yiyorum ben, onu da cok seviyorum
Ispanak cokk faydalı, ıyıce yıkarsan bısey olmaz, ben her hafta yiyorum ıspanak, bazen buharda haslayıp sarımsak zeytın yagı eksi doküp yiyorum, cok seviyorum, lahana da bir kere yedim lahana sarması cokk cektı canım, yaptım yedim, hatta eşime dedim sen cok yeme ben yıyım diyePırasa brokoli ve karnibahar tüketiyorum kuzum mevsim sebzeli olarak bol bol meyve de yiyorum ama iste ıspanak zehirliyor falan dediler dul avratotu oluyormus karisiyormus içine o da zehirliyormus bir onu bir de lahana yemiyorum gerisini yiyorum şükür yani kış ayı gribi nezlesi bizi biraz zorluyor tabi ama iste neyse günler kısa havalar sıcaktan bunaltmyor en azından
Ben cok ağır bir grip enfeksiyonu gecirdin canim ateş öksürük burunda tıkanma falan hala da burnum açık sayılmaz yatmadan önce okyanus suyu sıkıyorumIspanak cokk faydalı, ıyıce yıkarsan bısey olmaz, ben her hafta yiyorum ıspanak, bazen buharda haslayıp sarımsak zeytın yagı eksi doküp yiyorum, cok seviyorum, lahana da bir kere yedim lahana sarması cokk cektı canım, yaptım yedim, hatta eşime dedim sen cok yeme ben yıyım diyemandalinayı bol bol tüket, evi hergün havalandır, nezle uzak olur ınsallah
Yani aslımda benim en başından beri birisi hep geriden geliyordu 3-4-5 gün değişiyordu. Bu sefer 1 hafta geri. Bir de amniyon sıvısı diğerine göre daha az kenarda kalmış sıkışmış gibi duruyor. Doktor bekleyeceğiz biraz daha dedi. Durumuna göre ne işlem yapılacağına oturup karar vereceğiz dedi. Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim sağ Salim kucağımıza almak nasip etsinBende de çok bulantı var serum yedim dün. Sizin haftanızda hala devam ediyorsa yandımbirinin küçük olması tek yumurta ikizlerinde sorun yaratıyor değil mi. Allah korusun, inşallah birşey olmaz ikiside çok sağlıklı dogar
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bagısıklık düşüyor haliyleBen cok ağır bir grip enfeksiyonu gecirdin canim ateş öksürük burunda tıkanma falan hala da burnum açık sayılmaz yatmadan önce okyanus suyu sıkıyorum
Canımm, okul işini ne yaptın? Gidiyor musunYani aslımda benim en başından beri birisi hep geriden geliyordu 3-4-5 gün değişiyordu. Bu sefer 1 hafta geri. Bir de amniyon sıvısı diğerine göre daha az kenarda kalmış sıkışmış gibi duruyor. Doktor bekleyeceğiz biraz daha dedi. Durumuna göre ne işlem yapılacağına oturup karar vereceğiz dedi. Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim sağ Salim kucağımıza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?