2022 ikiz annesi olacaklar

Bugun tembellik gunummus, sabah 5 te uyandim, sabah beri garip bir bulanti hissim var, 11 gibi koltukta biraz daha kestirdim. Haftasonu tatilinde annelik nobetimi babaya devredip biraz calismak niyetindeyim.
Dun detayli usg randevusunu aldim, dr. 21. hafta tam doldurulmus olsun, kardiyolojik goruntuleme daha iyi oluyor vb. dedigi icin 21+3'te gorusecegiz, artik hakkimda hayirlisi.
Demir hapini icmeyi beceremiyorum, sizler nasilsiniz? Ben sabah uyandigimda cok ac oluyorum icemiyorum, gun icinde bulantim oluyor ya da ogunler oluyor . Gece almaya karar verdim, bir de oyle deneyeyim..

ben de demir hapını gece yatmadan hemen önce alıyorum canım. mide bulantısı vs olmuyor bende, çok rahat ettim böyle.

Uyumadan önce içiyorum ben kuzum az biraz su ve mandalina ile içiyorum

Kızlar sonunda bitane lohusa takımı aldım eşim çok beğendi al artık dedi ille ama beğenmezsem geri göndericem diye diye aldım resmen en dantelsizi buydu sanırım her şey çok abartılı. Biri burada serum falan rahat takılması için kısa kollu olması gerekiyor gibi bir şey demişti ona güvendim üşümem inşallah Bu da olmazsa oyshodan güzel şık bi sabahlığım var onun içine önü düğmeli düz pijama takımı alıcam. O da olmazsa suwende bir tane sabahlık beğendim onu ve içine yine başka pijama takımı alıcam. İçime sinemedi bir türlü

Eklentiler

• 923CAAFB-CFF4-41EC-B1EE-8CC702D826EE.jpeg
    468,3 KB · Görüntüleme: 65
Bana doktorum aç karnına dedi kalsiyum engellediği için sanırım ben de kahvaltıdan 2 saat sonra bir mandelinle ve magnezyumla birlikte içiyorum. Hiç bulantım olmuyor canım.

Gule gule kullanin, cok şik-cok sade. Dantel beni de bayiyor (gerci indirimde aldigimin sabahliginin kol agzina dikmisler danteli, o kadar tahammul ederim sanirim ). Rengi de cok guzel, usumezsiniz.

Bence çok güzel piyasada bulunabilecek nadir dantelsiz sade takımlardan güzel günlerde keyifle giyin

Gule gule kullanin, cok şik-cok sade. Dantel beni de bayiyor (gerci indirimde aldigimin sabahliginin kol agzina dikmisler danteli, o kadar tahammul ederim sanirim ). Rengi de cok guzel, usumezsiniz.
Bunun da koluna paçasına kondurmuşlar yine bari yakasında olmasın dedim artık çok sağ ol canım moral verdin rengini ben de sevdim pembiş kızıma maviş oğluma e bu renk de bana yakışır artık aslında beyazını da düşündüm ama iç gösteriyor genelde ince kumaşlar bide kışın o kadar iç açıcı olamıcam
Bence çok güzel piyasada bulunabilecek nadir dantelsiz sade takımlardan güzel günlerde keyifle giyin
Çok sağ ol kuzum valla moral verdiniz ben kesin geri gönderirim diyerek aldım bakalım beğenirim inşallah

İnşallah bir şey yoktur canım. Haberdar edersin. Benim de bugün daha sakin. Bebeklerden biri pozisyon mu değiştirdi acaba diyorum. S Saripapatya22 K Kentuckychicken kızlar ben bugün sağ taraftaki batma işini tekrar konuştum doktorumla ağlayacak hale geliyorum deyince gaz sıkışmasından veyahut safra kesesinde taş olmasından şüphelendi. bu hafta takip edeceğiz yine bakalım olmadı safra kesesi ultrasonu çektirelim dedi. bu arada benimki sola yatıp gaz yapabilince biraz geçiyor gibi oluyor :)

Kizlar inanilmaz gaz sancısı yasiyorum. Ozellikle akşamları. Zıpkın gibiyim. 10. Haftadayim. Basina gelen var mi? Nasil bir onlem aliyorsunuz
Süt içiyor musun, ondan olabılır.. Benım süt içince cok oluyor, yogurt tüketmeye gayret ediyorum süt içmediğim zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…