2022 ikiz annesi olacaklar

24e kadar heyet aldım 24te idari izne ayrıldım 30da da doğum öncesi iznimi başlattım sırf ikizler diye. Zaten 20den sonra ayakta da duramadım ben pek

Merhaba canım. ben çalışıyorum şuan. 24 te idari izne ayrılacağım sonra 30 da ikiz olduğu için 10 haftalık doğum öncesi analık izni oluyor ona ayrılacağım. işim masa başı olduğu için çok zorlanmadım fiziksel olarak ama ister istemez iş stresi oluyor. sağolsun şube müdürüm anlayış gösterdi minimum seviyede iş verdi bana. sen de işin ağırsa fiziksel olarak seni zorlayacak yoracaksa çalışma derim çünkü şuan ben 1 kat merdivende nefes nefese kalıyorum arabaya bin in falan zor oluyor en basitinden. dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan dinlenmelisin

merhaba, bende hala çalışıyorum işim masa başı allahtan fiziksel hareket gerektiren bir iş olsaydı çalışamazdım ama şuan için 30. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum hatta sağlığım imkan verirse 35 e kadar çalışmak istiyorum ki raporumu doğumdan sonra kullanayım.

Çok dikkatimi çekti hamileliğiniz nasıl 3. Hafta oluyor son adet tarihiniz nedir? Biraz şaşırtıcı rakamda duruyor adet tarihinden önce görülen hesaplama çünkü?

Canlar ben lekelenme şikayeti ile doktora gitmiştim ya plesanta aşağıda demişti doktor bugün ayrıntılı ultrasonda aşağıda değil de biri ön yerleşimli yazmış ve nette normal durum yazmış acaba yukarı mı çıktı ne dersiniz?

hamileliğin başından beri çalışıyorum bende transfer zamanı sadece rapor kullandım çok şükür bir sıkıntım da olmadı rapor gerektirecek 30.haftada rapor veriyorlar sanırım ikizlerde onu bekliyorum doğumdan sonra iş hayatım biteceği için ne kadar çalışsam o kadar iyi benim için :) evde olmak size ne kadar iyi gelecek önce onu düşünün ona göre devam edip etmeyeceğinize karar verin bence.Şahsen benim çalışırken hayatım daha düzenli evde herşey şaşıyor :)

İlk aylar aşırı midem bulanıyordu çalışamadım sonra geçince 1 ay çalıştım sıkıntı olmadı kanama yaşadım yine izne ayrıldımmm.. kanamam çalışma ile alakalı değildi tabii bi sıkıntı yaşamadım yani

Zaman da geçmek bilmiyor canımmm evdeee

Zaman da geçmek bilmiyor canımmm evdeee
evet canım o yüzden dedim evde olmak dinlenmek açısından iyi olabilir ama oyalanacak bişey olmayınca herşeyi daha fazla kurabilir bile insan kafasında :)) mezun olduğum zamandan beri çalıştığım için bana bazen evde olacağımı bilmek çok güzel geliyor ama ev hanımları benimle aynı düşüncede değil göreceğiz seni bakalım ne yapacaskın evde diyorlar :))

Sağ ol canımm inşallah çok zevkli valla 40 dk bebeklere bakıyorsun
canım ben de çıktım şimdi her şey yolunda çok şükür benim kendi doktorum yapıyor detaylı ultrasonu da bir sıkıntı görmedi ama ikiz oldukları için farklı bir göz daha görsün diyerek perinatolog arkadaşına yönlendirdi pazartesi de ona gideceğiz bakalım :)

S Saripapatya22 K Kentuckychicken kızlar ben bugün sağ taraftaki batma işini tekrar konuştum doktorumla ağlayacak hale geliyorum deyince gaz sıkışmasından veyahut safra kesesinde taş olmasından şüphelendi. bu hafta takip edeceğiz yine bakalım olmadı safra kesesi ultrasonu çektirelim dedi. bu arada benimki sola yatıp gaz yapabilince biraz geçiyor gibi oluyor :)

Çok güzel canım çok şükürrr kaç dk baktıı

Öyle mi canım benim kendi doktorum izinde ona soramadım ben de bir sorayım benim aşırı değil normal bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…