- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.661
O haftalar bende de oluyordu kuzum bulgur mercimek nohut fasulyeden biraz uzak dur ayağından çorap çıkarma hatta patik giyKizlar inanilmaz gaz sancısı yasiyorum. Ozellikle akşamları. Zıpkın gibiyim. 10. Haftadayim. Basina gelen var mi? Nasil bir onlem aliyorsunuz
Canim bana doktorum Fehmi yazicioglunu onerdi. Istersen bi ara konus fiyat bilgisi al. Uygunmus diye duydum fiyatlariTecrübeli annişler bana istanbulda detaylı ultrason için doktor önerilecek olan var mı? Ücret bilgisiyle birlikte. Devlette yaptıran oldu mu nasıl randevu alıp yaptırdınız birde yardımcı olursanız duacınız olurum
Merhaba benim doktorumda doç. Dr. Ali Ekiz’i önerdi. Fiyatta ikiz gebelik için nakitte 1150 TL fiyat verdi. Şuan gidiyorum yoldayım dönüşte memnuniyetimi iletirim.Tecrübeli annişler bana istanbulda detaylı ultrason için doktor önerilecek olan var mı? Ücret bilgisiyle birlikte. Devlette yaptıran oldu mu nasıl randevu alıp yaptırdınız birde yardımcı olursanız duacınız olurum
O haftalar bende de oluyordu en etkili akşam belli bi saatten sonra bişey yememek 6-7 gibi en geç yemek. Sonra bol su bol yürüyüş. Geçmediğinde sıcak su içiyordum o da çıkmasına yardımcı oluyordu. Hareket kısıtlaman yoksa bol bol yürü. Yemeklerinde de bol salata havuş marul domates gibi gaz yapmayan şeyler. Naneli ya da damla sakızı da geğirmeye yardımcı oluyor aklında olsjnKizlar inanilmaz gaz sancısı yasiyorum. Ozellikle akşamları. Zıpkın gibiyim. 10. Haftadayim. Basina gelen var mi? Nasil bir onlem aliyorsunuz
Geçmiş olsun umarım tekrar yükselir doktorunuz ne dedi peki kaç haftaliktinizkorktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
pek yükselme umudu yok her seyi yaptık bu zamana kadarGeçmiş olsun umarım tekrar yükselir doktorunuz ne dedi peki kaç haftaliktiniz
Allah yardımcınız olsun birşey olmadan sağ sağlim alınırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza bol bol dua edelimpek yükselme umudu yok her seyi yaptık bu zamana kadar24+4 bugün. tuvalet harici yataktan kalkmayacagim
Canım burda çok okudum kaç cm açıklıkla bile bayağı ileriye gidiyormuş ayrıca yükselme ihtimali de var stres olmamaya çalış güzel düşünn ben inanıyorum sağlıkla doğacak bebişlerinnkorktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
Neden oluyormuş ki böyle kuzumkorktuğum oldu kizlar belliydi zaten hissettiklerimden rahim agzim 22 mm e düşmüş cok üzgünüm. bu kadar ilaca ve yatmaya ragmen düşüyor hızla. bebekler 700 ve 680 gram
amin insallah. sürekli yaticam artik 4 hafta daha dayansa1 kiloyu da gecmis olurlarCanım burda çok okudum kaç cm açıklıkla bile bayağı ileriye gidiyormuş ayrıca yükselme ihtimali de var stres olmamaya çalış güzel düşünn ben inanıyorum sağlıkla doğacak bebişlerinn
8 hafta da dayanacaklar annesi hiç ama hiç kötüyü düşünmeamin insallah. sürekli yaticam artik 4 hafta daha dayansa1 kiloyu da gecmis olurlar
sığmıyor dedi doktor baska bir sebebi yok sanirim enfeksiyonum yok çünkü ilaçlar full devam yatiyorum da. serklajdan bahsetmedi daha onceleri anlatıyordu ama bugun pek vakti yoktu 2 hafta sonra bi daha bakilcak. simdi gecmez bu 2 hafta...Neden oluyormuş ki böyle kuzumallah kolaylık versin yatacaksın artık… Serklaj yapcaklar mı ya da pessar?
Kıyamam canım ya ben de sığmadıklarını düşünüyorum işimiz zor gerçektensığmıyor dedi doktor baska bir sebebi yok sanirim enfeksiyonum yok çünkü ilaçlar full devam yatiyorum da. serklajdan bahsetmedi daha onceleri anlatıyordu ama bugun pek vakti yoktu 2 hafta sonra bi daha bakilcak. simdi gecmez bu 2 hafta...
ben doğuda küçük bir ildeyim oralara gitmemin mumkunati yok maalesefNasilYarDiyeyim canım bak çağrı gülümser dedim ya ikiz gebelik birine 20.haftada pessar takmış 34-35.haftaya kadar idare etmiş. Profilinde öne çıkarılan hikayeler oluyor ya orada pessar diye hikaye dizisi var ona bak anlatıyor
Yatin yatin, dayanacaklar korkmayin. Evdeki yardimci baslamisti degil mi?amin insallah. sürekli yaticam artik 4 hafta daha dayansa1 kiloyu da gecmis olurlar
Sığmıyor derken canımm zayıf mısın ki? İlk kez duydumsığmıyor dedi doktor baska bir sebebi yok sanirim enfeksiyonum yok çünkü ilaçlar full devam yatiyorum da. serklajdan bahsetmedi daha onceleri anlatıyordu ama bugun pek vakti yoktu 2 hafta sonra bi daha bakilcak. simdi gecmez bu 2 hafta...
Bizim bi arkadaşa da demişler erken doğum falan olur kesin kız 37. Haftada getirdi bebişleriben doğuda küçük bir ildeyim oralara gitmemin mumkunati yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?