• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

deneyimli anne olarak size sorayım ben 40'ım çıktıktan sonra kendim yalnız bakmak istiyorum. eğer kolik falan olmazlarsa bakılır mı ? yoksa illa bir destek almak gerekir mi ?
İmkaniniz varsa destek almak hem fiziksel hem ruhsal acidan sizin icin cok onemli ama imkan yoksa uzun sureli kalabilecek birisi ya da gelip gidebilecek birisi tek basiniza bakabilirsiniz ancak dediginiz gibi kolik olma durumunda tek basina bakmak epeyce zorlayabilir isin acigi
bayağı sürmüş :( benim de bir kız bir erkek çok merak ediyorum nasıl anlaşacaklar mı arkadaş gibi olacaklarmı acaba :)
Cok surdu cok zor zamanlardi ama sukur gecti.
Suan bol bol emzik oyuncak sac cekme el yalama savasi var😂

canım benimde bir süredir hem midemde bir acı hemde sağ kaburgama doğru batma ile ağrı arası birşey var geçen randevum da doktoruma söyledim beni çok rahatsız ediyor normal mi diye. gel sana göstereyim nedenini çünkü bir bebeğinin poposunu tam bahsettiğin yere dayamış ve konumları itibari ile bu tarz ağrıların olacak ne yazık ki korkulacak bir durum yok dedi. ara ara geçiyor ağrılar o zaman fark ediyorum yer değiştiriyor ama bir süre sonra eski yerine geri geliyor. doktorunuz normal dediyse sizde hiç korkmayın ne yazık ki bebekler büyüdükçe hamilelik biraz daha zorlaşacak bizler için ama bebekler iyi olsun da birkaç ay idare edeceğiz artık yapacak birşey yok.
Teşekkür ederim cevap için:) Evet iyi olsunlar yeter ki artık bu duruma alışmamız gerekecek sanırım. Sağlıkla gelsinler de.

Kızlar merhaba hamileliğimin 22. Haftası içindeyim. Bir kaç haftadır sağ ve sol göğüs kafesimde feci bir batma var. Özellikle sağ tarafta. Doktorum normal çocuklardan kaynaklı dedi. Ama bu durumu yaşayanınız var mı? Ve ağrıya bir çözüm bulabildiniz mi? Hala da hareket hissedip hissetmediğime emin değilim bir de bu derdim var😒 Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler🌈
Aynı durumu yaşıyoruz canım. benim de sağ taraf sağ memenin hemen altında çok feci bir batma oluyor. hatta bazen kitlenip kalıyorum ağlamak istiyorum. çalıştığım için iş yerinde daha çok oluyor bu durum. doktorumla bu konuyu bir kaç kez konuştum ama her seferinde önemsiz ikiz gebelikten kaynaklı dedi ama çekilecek gibi değil. sol tarafıma yatıp bir yarım saat falan hareketsiz kaldığımda geçiyor gibi oluyor ama sonra yeniden yeniden yeniden maalesef

İmkaniniz varsa destek almak hem fiziksel hem ruhsal acidan sizin icin cok onemli ama imkan yoksa uzun sureli kalabilecek birisi ya da gelip gidebilecek birisi tek basiniza bakabilirsiniz ancak dediginiz gibi kolik olma durumunda tek basina bakmak epeyce zorlayabilir isin acigi

Cok surdu cok zor zamanlardi ama sukur gecti.
Suan bol bol emzik oyuncak sac cekme el yalama savasi var😂
Yok aslında annemde kayınvalidemde destek olur ama bende ki artistlik biraz eşimin çalışma saatleri esnek o destek olacak diye güveniyorum aslında. Deneyeceğiz bakalım olmadığı yerde kuyruğu kıstırırız yapacak birşey yok 🤣🤣
Sizde sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah 🙏🏻

benim sorum shu ki doktorum 9 ay kullancaksin demesine ragmen lekelenme olunca 3-4 gun ara ver diyor. ama burda goruyorum ki kanamadan hastanelik olanlara bile doktoru birakma devam et diyor. bunu anlamiyorum. daha demin defalarca hemsireme sordum dediki kanama olursa kanamadan kaybedersin. kafam cok karisik😑😑😑 yine lekelenmem olursa oksaparda sizin gibi hematolog yardimi da alirim heralde
Canim ben hem oksapar kullaniyorum hem de aspirin. Doktor bana aspirini kanama olunca biraktirdi. Ama kanama alani küçüktü ve köşelerde degildi. Keseye yakin olsa belki oksapari da bir kac günlüğüne biraktirirdi bilemiyorum. Su an gunluk olarak neredeyse her gun kahverengi lekelenmem oluyor. Vajinal fitil vs de kullanımı yapmiyorum artik. Normal tablet seklinde ağızdan aliyorum progesteeron ilacını.
Ayni zamanda haftada bir proluton depot igne ve 3 gunde bir gobekten prolutex igne yapiyorum. Oksapari da her gun kullanmaya devam ediyorum.

Aynı durumu yaşıyoruz canım. benim de sağ taraf sağ memenin hemen altında çok feci bir batma oluyor. hatta bazen kitlenip kalıyorum ağlamak istiyorum. çalıştığım için iş yerinde daha çok oluyor bu durum. doktorumla bu konuyu bir kaç kez konuştum ama her seferinde önemsiz ikiz gebelikten kaynaklı dedi ama çekilecek gibi değil. sol tarafıma yatıp bir yarım saat falan hareketsiz kaldığımda geçiyor gibi oluyor ama sonra yeniden yeniden yeniden maalesef
Canımmm aynı durumdayız ve doktora sordum bugün detaylım vardı.. rahim sağa doğru büyüyormuş ve normalmişş aynı benim de sağ göğüs altı

Canim ben hem oksapar kullaniyorum hem de aspirin. Doktor bana aspirini kanama olunca biraktirdi. Ama kanama alani küçüktü ve köşelerde degildi. Keseye yakin olsa belki oksapari da bir kac günlüğüne biraktirirdi bilemiyorum. Su an gunluk olarak neredeyse her gun kahverengi lekelenmem oluyor. Vajinal fitil vs de kullanımı yapmiyorum artik. Normal tablet seklinde ağızdan aliyorum progesteeron ilacını.
Ayni zamanda haftada bir proluton depot igne ve 3 gunde bir gobekten prolutex igne yapiyorum. Oksapari da her gun kullanmaya devam ediyorum.
siz kacin haftadasiniz ve gerekirse diye soruyorum proluton nerden temin ediyosunuz, burda okumustum bulunmuyor diye

Yok aslında annemde kayınvalidemde destek olur ama bende ki artistlik biraz eşimin çalışma saatleri esnek o destek olacak diye güveniyorum aslında. Deneyeceğiz bakalım olmadığı yerde kuyruğu kıstırırız yapacak birşey yok 🤣🤣
Sizde sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah 🙏🏻
Bence cok buyuk laflar demeyin de mutlaka yardima ihtiyaciniz olacak herseyi gectim psikolojiniz icin sartn😂
Amin sizler de saglikla kucaginiza alin insallah 🌸🌸

Merhaba hanimlar, bu sorum tabiki kisiye gore degisir ama merak ediyorum 🤣 hamileligin kacinci haftasina kadar calisabildiniz, ya da ilk aylardan hemen ciktiniz mi? rapor mu aldiniz?
Ben suan cok kararsizim, evde dinlensem daha mi iyi olur, yoksa calismak mi daha iyi, kararsizim. 😖

Sorma canım, doğru pozisyonu bulucam diye canım çıkıyor. Uyku uyutmuyor doğru dürüst artık. Sanırım yapacak pek bir şey yok çekicez, ikizler sağlıklı olsunlar da🤔

Back