2022 ikiz annesi olacaklar

Canlar kilolar ne alemde 19+2 ve 7 kilo almışım
24+1 6 kiloyla yoluma devam ediyorum yarısının ellerimdeki ödem olduğuna emin gibiyim
Dimi ya moraller bozulur minik minik alıp koyalım biz yine hastane çıkışının ismini ev girişi olarak değiştiriyorum

Kizlar ben tup bebekte ngs li embriyolar ile transfer oldum. Transfer oncesinde embriyolarin genetiklerine basılmıştı.
Simdi 9 haftalik hamileyim. Ikiz bekliyorum. Nifty testi yaptırmama gerek var mi? Benim gibi olanlar varsa bana süreçle ilgili bilgi verebilirler mi?
Bir de kacinci haftada perinatolog takibine gitmeliyim?

Son bir sorum daha var, bebeğini yurtdisinda doğurmak isteyen var mi? Kanada da dogumu arastiriyorum. Vatandaslik icin abd veya kanada dogum mantikli geliyor. Fakat ikiz olunca korkuyorum da. Benim gibi düşünen ya da planlayan varsa benle iletişime geçebilir mi? Birlikte bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Kizlar ciğer geliştirici iğne yaptiraniniz var mi yada konuyla ilgili fikri olan
650gr'i gecmis bebege sahip bir gebe iseniz ve erken dogum riski varsa bir yandan dogumu durdurucu tedbir alirken bir yandan ciger gelistirici vuruluyor. Kortizon icerikli bir ilac. En sik kullanilan yontem 24 saat icinde 2 doz igne seklinde, ikinci yontem 48 saat icinde 4 doz.
Rutin bir tedavi parcasi degil, bizde 24-34 arasi vurabilirler gerekli ise. Bekleyip gorecegiz.

Bildiklerim su sekilde; 11-18 arasi ilk perinatolog kontrolu olmali. Ikili test doneminde biz kan testi yerine usg ile kontrol ediliyoruz.
Eger tek yumurta ikizi degilse zaten Nifty degil yalnizca panaroma yapabilirsiniz, iki farkli genetik yapiyi ayirip kontrol eden bir tek o test var, digerlero cift yumurta ikizine ya yapilmiyor ya da kombine risk hesapliyor. NGS'li embriyolara yeniden non-invaziv test yapmanin hicbir espirisi yok ayni kriterleri kontrol ediyorlar. Sadece cinsiyet ogrenmis olursunuz. Bir de test yapilsa dahi detayli usg ile birlikte yorumlanabiliyor.
26.hafta itibariyle yurtdisi cikisinizi yapmis olmayi, gitmeden doktorunuzu ve hastanenizi bulmus olmayi unutmayin. Kanada gebe girisinde ABD'ye kiyasla rahattir.
Tek olsaydi gidecektim ama ikizde tercih etmiyorum cunku olasi bir erken dogumda kuvoze ve premature bakima odeyecegim meblalar korkunctu.

Eki Görüntüle 2952585
şunun gül kurusu olan benimki ama gelen ürünun rengi tam böyle değil. bundan baska bir de uzun gecelik almak istiyorum
Cok guzel gorunuyor, iyi gunlerde kullanin. Ben de bunu aldim, fakat sonradan aklima geldi ustu uzun kollu, serum ile giyemem, icine t-shirt ayarlayacagim bir tane.

Eklentiler

• Screenshot_20211115-134433_Samsung Internet.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 68
650 gram tek bebekle mi yoksa bizde iki tane var toplam 650 gram mı

650 gram tek bebekle mi yoksa bizde iki tane var toplam 650 gram mı
Tek bebek. Erken dogumdaki 650gr yasamsal sınir onun altini henuz yasatamiyorlar(mis)/ya da daha iyi ifade ile destekleyemiyorlarmis. Bu nedenle yasam sinirina yaklasan bebege ciger gelistirici vurmanin mantiksal bir faydasi var.
Tabi binbir turlu vaka var, doktorlarin tecrubeleri var gerekli gorurse, faydasi var ise daha erken de vurur

ilk 4 ay 3 kilo verdim. onun üzerine 2 ayda 11 kilo aldim. yani tam 2 ay degildir belki 3 ayda falan da olabilir gecisler hizli oldu
26 haftada 11 kilo aldım.Hiç bulantım kusmam olmadığı için En başından beri kilo alıyorum. Oğlumda da çok kilo almıştım son aylarda aşırı dikkat etmeme rağmen çok kilo almıştım. Demem o ki şimdiden bu kadar kilo aldık ya son aylar istemsizce ikişer üçer alıcaz. 20 yi bulur benim bu gidişle.

Mobilyacinin cizimi gorene kadar gardrobumuzu aldik gitti. Haftasonu kampanya vardi, Vivense'de cok uygundu 1700 liraya 180x210 5 kapakli beyaz guzel bir dolap aldim gitti. Aralikta teslim edilecek. Artik Allah utandirmasin.
Son parti kargolar da teslim oldu, bezimiz mendilimiz, kozmetiklerimiz vb. (Odanin biri koliler, hurclar vb doldu)

Eklentiler

• Screenshot_20211115-143905_Samsung Internet.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20211115-143803_Samsung Internet.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211115-143849_Samsung Internet.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211115-143840_Samsung Internet.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211115-143749_Samsung Internet.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211115-143813_Samsung Internet.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 45
Güle güle kullanın canım güzel günlerde Benim de mobilya malzemelerim alındı meşe ağacından olacak sadece bazı kapaklar boyanacak renk olsun diye ahşap çok hoşuma gidiyor bu aralar beklicem tabi sıradayım hazır almak süre açısından daha mantıklı inşallah vaktinde biter

Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz acaba bn 27 haftalıgim çok şükür yemeğimi evi toplama işini yapabiliyorum

Besikler icin biz de ahsap sececegiz bu ara, buralarda cokca ceviz ve gürgen bulunur ama bakalim ne onerecekler? Ahsaba dokunmak, koklamak ne guzel degil mi?

maşallah sen herşeyi bitirdin valla :)

Kızlar ablam ve kuzenimin kullandığı bir örtü var çok memnunlar kesin al dediler aldım sizlerle de paylaşayım çok fonksiyonlu emzirme örtüsünden puset örtüsüne dışarıda hijyen için mama sandalyesi örtüsüne kadar bir çok işe yarıyor. Zuppers diye bir markanın. Dümdüz bir şey ama çok faydalı. Ben yıldızlı ve gökkuşağı desenli olanlardan aldım. Başka desenler de vardı

Eklentiler

• 6690FE42-F2EF-476E-B521-8BBF7207DDCC.jpeg
    462,1 KB · Görüntüleme: 66
  • C3409582-5E23-470C-BAB7-4553110F51A6.jpeg
    405,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 94E8B610-8822-4D4C-AD47-C05ABEB3B26F.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 60
Besikler icin biz de ahsap sececegiz bu ara, buralarda cokca ceviz ve gürgen bulunur ama bakalim ne onerecekler? Ahsaba dokunmak, koklamak ne guzel degil mi?
Evet çok güzel canım doğallık veriyor ben de hep ahşap ürünleri sevmişimdir ceviz de çok güzel bu arada seçenekler arasında vardı ama biz zaten salonu naturel ceviz yaptırmıştık farklılık olsun dedim inşallah güzel olur Beşikler de çok tatlı olur bebişlerin mutlu mutlu uyusun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…