• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

ben de 3 hafta önce İzmir'den annemi çağırdım hem çalışıyorum hem doğru düzgün beslenemiyorum diye sonuç daha şimdiden toplam 5,5 kilo :):)
Ah bu analar ya biz de mi böyle olcaz 😂 boşver ye gitsin doğurduktan sonra iki bebişle kesin yemek yemeyi unuturuz ablam tek bebekle bile çok kilo verdi 😅
Canim ayrintiliya gittin mi
20 haftalıkken gittim ben canım oldu baya sen gittin mi?

Kizlar bu cuma ilk muayeneme gidicem insallah keseyi gorurum. Doktorum bana folik asit hic baslatmadi ve tedavi surecimd3 prednol yarim kullandim, pozitiften sonra da devam dedi. Icinizde prednol kullanan var mi? Cuma gunu kafamdaki sorulari soracagim, kortizon iceriyor sonucta, sebebini merak ediyorum.
Prednol transfer oncesi kullandim 5 gun tam olarak, sonra kestik. Bagisiklik baskilayici olarak kullaniliyordu vucut embriyoyu reddetmesin diye..
Transfer sonrasi duymamistim, doktorunuza guvenin sizin tedavi protokolu de boyle demekki.
Tuz kullanMAmayi unutmayin, bos yere odem olur.

Ah bu analar ya biz de mi böyle olcaz 😂 boşver ye gitsin doğurduktan sonra iki bebişle kesin yemek yemeyi unuturuz ablam tek bebekle bile çok kilo verdi 😅

20 haftalıkken gittim ben canım oldu baya sen gittin mi?
Bnde bu cuma detaylı ultrason a gidecem çöl korkuyorum kötü bir şey der mi acaba diye

Ben 80 ile ikize gebe kaldim, kizima doguma bu kiloda girmistim, ah istahlilik, ah infertilite tedavileri!!! Diyetisyenime kalsa max 5 kilo alabilirmisim 85 ile dogum diyor (ben o performansi hayal bile etmiyorum)
Doktorlara ve onlara göre hiç kilo almamalıyız canım inan açlıktan uyuyamıyorum 😔 ne yapayım şimdi bennn

Prednol transfer oncesi kullandim 5 gun tam olarak, sonra kestik. Bagisiklik baskilayici olarak kullaniliyordu vucut embriyoyu reddetmesin diye..
Transfer sonrasi duymamistim, doktorunuza guvenin sizin tedavi protokolu de boyle demekki.
Tuz kullanMAmayi unutmayin, bos yere odem olur.
Cevabin icin tesekkurler canim, turşu delisiyim. Bu beni birazcik uzdu 🤣🤪 ama dikkat edecegim tesekkurler 😍

Kızlar ablam ve kuzenimin kullandığı bir örtü var çok memnunlar kesin al dediler aldım sizlerle de paylaşayım çok fonksiyonlu emzirme örtüsünden puset örtüsüne dışarıda hijyen için mama sandalyesi örtüsüne kadar bir çok işe yarıyor. Zuppers diye bir markanın. Dümdüz bir şey ama çok faydalı. Ben yıldızlı ve gökkuşağı desenli olanlardan aldım. Başka desenler de vardı ☺️
Canım ben alırken emin olamadım bunun kullanışını böyle çift taraflı aldım. Ama sonradan yorumları okuyunca pişman oldum 😬 güzel günlerde kullansın kuzuların

Eklentiler

• AECD8791-8D3A-4117-A543-555FF4B9F389.jpeg
    AECD8791-8D3A-4117-A543-555FF4B9F389.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar bu cuma ilk muayeneme gidicem insallah keseyi gorurum. Doktorum bana folik asit hic baslatmadi ve tedavi surecimd3 prednol yarim kullandim, pozitiften sonra da devam dedi. Icinizde prednol kullanan var mi? Cuma gunu kafamdaki sorulari soracagim, kortizon iceriyor sonucta, sebebini merak ediyorum.
Merhabalar inşallah görürsünüz keseyi 🙏🏻 Ben 14.haftama kadar gunde 4 mg prednol kullandim perinatolog gözetiminde. Çok şükür şimdilik bir sorunumuz olmadi

Cevabin icin tesekkurler canim, turşu delisiyim. Bu beni birazcik uzdu 🤣🤪 ama dikkat edecegim tesekkurler 😍
Bu arada tuz konusuna değineyim bana da doktorum söylemeden biri yeme dediği için yemedim ve hata yapmışım. Iyotum eksik cikti ve takviye kullaniyorum hala. Perinatologumuz çok kızdı. Zaten bu alınanlar çok düşük doz tuzla asla etki etmez dedi. Gebelikte iyotlu tuz önemli bebeğin beyin gelişimi için. Sana eğer doktorun tuzlu yeme demediyse iyotlu tuz yemeye devam et.

Canım benim ayrıntılım cumartesi günü sabah bende senin gibi çok geriliyorum sağ Salim atlatırız inşallah 🙏🏻 Bu arada senin hareketler ne durumda tekmeler başladı mı ?
Bu arada sen nasıl oldun toparlayabildin mi ?
Bn arada hissediyorum ama toparlanamadık hala burnun tıkalı uçuk çıktı burnunda dudaklarım komple yara falan ağır geçiyor şükür ateş yok parol icmiyorim 2 gün üst üste ictim çok kötü hissettim kendimi bacak ağrılarım var çok fazla bnm yaa

Merhabalar inşallah görürsünüz keseyi 🙏🏻 Ben 14.haftama kadar gunde 4 mg prednol kullandim perinatolog gözetiminde. Çok şükür şimdilik bir sorunumuz olmadi
Merhaba cevabiniz icin cok tesekkurler, saglikla bebislerimize kavusuruz insallah, iyotlu tuz bilgisi icin de ayrica tesekkur ederimm 😍🥰

Bnde bu cuma detaylı ultrason a gidecem çöl korkuyorum kötü bir şey der mi acaba diye
İnşallah demez canım sen gönlünü ferah tut şuan bilmediğin bir şey için üzme kendini çok şükür bu haftalara kadar geldin 🙏🏻 Genetik test yaptırmış mıydın sen panorama falan? O bir çok riski eliyor.
Canım ben alırken emin olamadım bunun kullanışını böyle çift taraflı aldım. Ama sonradan yorumları okuyunca pişman oldum 😬 güzel günlerde kullansın kuzuların
Bunlar da çok şık canım güle güle kullan 🤗💙 3lü takımlar oluyor çarşaf minder ve örtü şeklinde ben de alacaktım sonra çok uzun süre kullanılmayacak diye sadece müslin puset örtüsü ve aynı zamanda oto koltuğuna da uyan müslin çarşafı aldım çok indirim vardı. Benim bugün dediğim ayrı ama çok amaçlı bir şey ve çok uzun süre kullanılıyor dışarıda mama sandalyesi için yada emzirme örtüsü olarak aynı zamanda bebek arabasına da takılıyor paylaştım sadece ☺️
İyi akşamlar kızlar bugun kontrolum vardı, burun ve ense kalınlıgı ölcüsü iyi dedı, ama her ıhtımale karsı yarın panorama testı ıcın kan verıcem, cınsıyet gelınce bebeklerden birini kıza benzetti, dıgerine yorum yapamadı☺️ rahım uzunlugu da 35ten 37ye cıkmıs
İyi akşamlar canım çok sevindim 🥰 inşallah panorama testinin sonuçları da güzel çıkar 🙏🏻💙 bir kız bir erkek geliyooor bana da böyle olmuştu ikinciyi tam göremedi iki kız gibi dedi 10.haftaydı sanırım sonradan bir baktı ikincinin pipisi var panoramada da öyle çıktı 😂 rahim uzunluğun da çok güzel maşşallah hep böyle devam etsin 💙

İnşallah demez canım sen gönlünü ferah tut şuan bilmediğin bir şey için üzme kendini çok şükür bu haftalara kadar geldin 🙏🏻 Genetik test yaptırmış mıydın sen panorama falan? O bir çok riski eliyor.

Bunlar da çok şık canım güle güle kullan 🤗💙 3lü takımlar oluyor çarşaf minder ve örtü şeklinde ben de alacaktım sonra çok uzun süre kullanılmayacak diye sadece müslin puset örtüsü ve aynı zamanda oto koltuğuna da uyan müslin çarşafı aldım çok indirim vardı. Benim bugün dediğim ayrı ama çok amaçlı bir şey ve çok uzun süre kullanılıyor dışarıda mama sandalyesi için yada emzirme örtüsü olarak aynı zamanda bebek arabasına da takılıyor paylaştım sadece ☺️

İyi akşamlar canım çok sevindim 🥰 inşallah panorama testinin sonuçları da güzel çıkar 🙏🏻💙 bir kız bir erkek geliyooor bana da böyle olmuştu ikinciyi tam göremedi iki kız gibi dedi 10.haftaydı sanırım sonradan bir baktı ikincinin pipisi var panoramada da öyle çıktı 😂 rahim uzunluğun da çok güzel maşşallah hep böyle devam etsin 💙
Çok şükür hersey yolunda, hatta bugun ilk kez kanamasız lekesiz gıttım kontrole, güldük ona da.. Bebısler sızı her hafta özlüyor herhalde dedim.. Testı de yarın vericem insalah guzel cıkar sonuclar da, en azından kafamız rahat olur bundan sonra 🙏🏻

Ben hiç bir şey yaptirdim canm bnm

Detaylı ultrasonda mı söylediler yoksa 15inde gideceğin mi detaylı ultrason? Ben normalde perinatologa gitmiyorum detaylı ultrason için gittim sadece o zaman oğlanın böbrek kanallarında hafif genişlik çıktı ama erkeklerde sık görülüyormuş kızda yok mesela. Normal doktorun takip etsin her ay bunu her doktor ölçebilir dedi genelde doğuma kadar geçiyormuş. Geçmezse doğumdan sonra da bebek takip edilmeye devam ediliyor genelde sünnet öneriliyor o da geçirmezse ufak bi ameliyat oluyormuş ama o çok nadir yani genelde geçiyormuş. Senin iki bebekte de mi çıktı cinsiyeti ne? Tabi onların derecesi var kaç mm olduğuna göre. Doktorun daha iyi açıklar.
Merhaba böbrek genişlemesi normal ultrasonda görülüyor muymuş yoksa perinatologa mı devam etmek gerekiyor benim de bebeğimde bugün 4.9mm ölçüldü de

Merhaba böbrek genişlemesi normal ultrasonda görülüyor muymuş yoksa perinatologa mı devam etmek gerekiyor benim de bebeğimde bugün 4.9mm ölçüldü de
Bnm doktorum.normal 4 boyutlu renkli usg de gördü ama 9 ve altında bir sorun olmaz kafana bile takma erkek çocuklarında olur dedi çok araştırdım aynennde öyleymiş cnm bnm bebegimin birinde var ama sende takma dua edelim Rabbim sifa versin cennetten gelen hediyelerimize

Back