- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #3.461
Yalnız değilsin canımilk 4 ay 3 kilo verdim. onun üzerine 2 ayda 11 kilo aldim. yani tam 2 ay degildir belki 3 ayda falan da olabilir gecisler hizli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız değilsin canımilk 4 ay 3 kilo verdim. onun üzerine 2 ayda 11 kilo aldim. yani tam 2 ay degildir belki 3 ayda falan da olabilir gecisler hizli oldu
Geç kalmışsın canım başla galiba en çok alan benim gruptaaa doktorum kızacak18+3 0kg.. Verdiklerimi aldim, bu noktadan sonra basliyoruz
ikiz bebektr 20 normal diyor benim doktorum hatta 20 al diyo simdiden. ilk cocugumda 13 almistim ben dogumdan sonra 5 kaldi26 haftada 11 kilo aldım.Hiç bulantım kusmam olmadığı için En başından beri kilo alıyorum. Oğlumda da çok kilo almıştım son aylarda aşırı dikkat etmeme rağmen çok kilo almıştım. Demem o ki şimdiden bu kadar kilo aldık ya son aylar istemsizce ikişer üçer alıcaz. 20 yi bulur benim bu gidişle.
2021 ikiz anneleri çoğunlukla sizin gibi 30lardan sonra agirlasmislar normali de odur herhalde. ben daha 24+0im cok erken yani.Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz acaba bn 27 haftalıgim çok şükür yemeğimi evi toplama işini yapabiliyorum
Ay Allahim askilari bile hazir iyi oldu erkenden hallettigin feci zam gelcek. benim cooooook eksigim var...Mobilyacinin cizimi gorene kadar gardrobumuzu aldik gitti. Haftasonu kampanya vardi, Vivense'de cok uygundu 1700 liraya 180x210 5 kapakli beyaz guzel bir dolap aldim gitti. Aralikta teslim edilecek. Artik Allah utandirmasin.
Son parti kargolar da teslim oldu, bezimiz mendilimiz, kozmetiklerimiz vb. (Odanin biri koliler, hurclar vb doldu)
Ben 80 ile ikize gebe kaldim, kizima doguma bu kiloda girmistim, ah istahlilik, ah infertilite tedavileri!!! Diyetisyenime kalsa max 5 kilo alabilirmisim 85 ile dogum diyor (ben o performansi hayal bile etmiyorum)Geç kalmışsın canım başla galiba en çok alan benim gruptaaa doktorum kızacak
Hay maşallah nazar değireceğiz burda çoğumuz 20.haftadan sonra kendini zor taşımaya başladı, çoğumuz kanama yaşadık, kasık ağrıları, batmalar, mantarlar, enfeksiyonlardan burnumuzu çıkaramadık erken dönemde.Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz acaba bn 27 haftalıgim çok şükür yemeğimi evi toplama işini yapabiliyorum
Ceyiz hazirlar gibi oldu, evdekileri doktum ne lazim saydim, kalani aldim :)) iyi oldu, moral de oldu. Annemlere de yunleri aldim orguye basladilar. Rabbim çok gormesin sevincimi insallah, herkese en guzelleri nasip olsun, butun kampanyalar, eli acik akraba ve arkadaslar ust uste gelsinAy Allahim askilari bile hazir iyi oldu erkenden hallettigin feci zam gelcek. benim cooooook eksigim var...
Kişiden kişiye değişiyor demekki bnm sadece karnım sertlesiyo arada o korkutuyo biraz başkada şikayetim yok çok şükür2021 ikiz anneleri çoğunlukla sizin gibi 30lardan sonra agirlasmislar normali de odur herhalde. ben daha 24+0im cok erken yani.
Ayy nazar değmesin inşallah hiç birimize bu hafatlardan sonra korkmaya başladım bnde çok dikkat etmeye çalışıyorum yavaş yavaş işlerimi görmeye çalışıyorumHay maşallah nazar değireceğiz burda çoğumuz 20.haftadan sonra kendini zor taşımaya başladı, çoğumuz kanama yaşadık, kasık ağrıları, batmalar, mantarlar, enfeksiyonlardan burnumuzu çıkaramadık erken dönemde.
Guzel bir urun, ortadan acilan puset ortulerine gore cok daha iyi, arkadasimda gormustum. Bir tik ucuz alternatifi trendyol'da babyliva markasinda var, bir de ilginc desenlilerine de banndu markasinda ulasabilirsiniz.Kızlar ablam ve kuzenimin kullandığı bir örtü var çok memnunlar kesin al dediler aldım sizlerle de paylaşayım çok fonksiyonlu emzirme örtüsünden puset örtüsüne dışarıda hijyen için mama sandalyesi örtüsüne kadar bir çok işe yarıyor. Zuppers diye bir markanın. Dümdüz bir şey ama çok faydalı. Ben yıldızlı ve gökkuşağı desenli olanlardan aldım. Başka desenler de vardı
İyi ki söyledin canım ben alternatiflerini bilmiyorum daha uygunu varsa siz onu alın kesinlikle sonuçta kumaş parçası çok fonksiyonlu olmasa ben de pahalı buldum biraz ama ablamlar söyleyince aldım geçtimGuzel bir urun, ortadan acilan puset ortulerine gore cok daha iyi, arkadasimda gormustum. Bir tik ucuz alternatifi trendyol'da babyliva markasinda var, bir de ilginc desenlilerine de banndu markasinda ulasabilirsiniz.
canım benim de 19+2 5,5 kilo almışım.Canlar kilolar ne alemde 19+2 ve 7 kilo almışım
amin canım sen iyi yaptın vallahi zaten her gün bir şeylere zam geliyor :) ben daha hiç bir şey almadım sayılır bir kıza bir oğlana 5'li hastane çıkışı, havlu, iç zıbınlar, patikli altlar ve bir iki penye battaniye sadece. annem de almış biraz b,işiler. Geçen gün kv gösteriyorum aldıklarımı bir hevesle "ay ben hiç doğru bulmuyorum 6. aydan önce doğmamış bebeğe bir şey alınmasını" dedi. hevesim kursağımda kaldı saygısızlık da yapmamayım deyip sustum ama içimde kaldı işteCeyiz hazirlar gibi oldu, evdekileri doktum ne lazim saydim, kalani aldim :)) iyi oldu, moral de oldu. Annemlere de yunleri aldim orguye basladilar. Rabbim çok gormesin sevincimi insallah, herkese en guzelleri nasip olsun, butun kampanyalar, eli acik akraba ve arkadaslar ust uste gelsin
ben de 3 hafta önce İzmir'den annemi çağırdım hem çalışıyorum hem doğru düzgün beslenemiyorum diye sonuç daha şimdiden toplam 5,5 kilo :):)Anneme gidince kilo alıyorum ben ya yedirdikçe yediriyor meyveler hamurişleri falan bayılırım bir de patlayacak gibi oluyorum geçen ev boyanacaktı annemlerde kaldım 6 kilonun 2 kilosunu 3 günde aldım
Saol kuzum.bnm650gr'i gecmis bebege sahip bir gebe iseniz ve erken dogum riski varsa bir yandan dogumu durdurucu tedbir alirken bir yandan ciger gelistirici vuruluyor. Kortizon icerikli bir ilac. En sik kullanilan yontem 24 saat icinde 2 doz igne seklinde, ikinci yontem 48 saat icinde 4 doz.
Rutin bir tedavi parcasi degil, bizde 24-34 arasi vurabilirler gerekli ise. Bekleyip gorecegiz.
Bebegim.bebeklerin kac gram.olmislarCanım onu ilerleyen haftalarda doktor erken doğum riski görürse ya da bazı doktorlar her ihtimale karşı yapıyor. ama şuan bizim için erken böyle birşey için.
Canim ayrintiliya gittin miPembeAnkaKusu canım yanlış hatırlamıyorsam lohusa pijamasını seninle konuşmuştuk. Ben bir takım bunu aldım. Ama hala gecelik bulamadım aldın mı sen ?