• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

26 haftada 11 kilo aldım.Hiç bulantım kusmam olmadığı için En başından beri kilo alıyorum. Oğlumda da çok kilo almıştım son aylarda aşırı dikkat etmeme rağmen çok kilo almıştım. Demem o ki şimdiden bu kadar kilo aldık ya son aylar istemsizce ikişer üçer alıcaz. 20 yi bulur benim bu gidişle.
ikiz bebektr 20 normal diyor benim doktorum hatta 20 al diyo simdiden. ilk cocugumda 13 almistim ben dogumdan sonra 5 kaldi

Mobilyacinin cizimi gorene kadar gardrobumuzu aldik gitti. Haftasonu kampanya vardi, Vivense'de cok uygundu 1700 liraya 180x210 5 kapakli beyaz guzel bir dolap aldim gitti. Aralikta teslim edilecek. Artik Allah utandirmasin.
Son parti kargolar da teslim oldu, bezimiz mendilimiz, kozmetiklerimiz vb. (Odanin biri koliler, hurclar vb doldu🤣)
Ay Allahim askilari bile hazir :-) iyi oldu erkenden hallettigin feci zam gelcek. benim cooooook eksigim var...

Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz acaba bn 27 haftalıgim çok şükür yemeğimi evi toplama işini yapabiliyorum
Hay maşallah nazar değireceğiz 🙈 burda çoğumuz 20.haftadan sonra kendini zor taşımaya başladı, çoğumuz kanama yaşadık, kasık ağrıları, batmalar, mantarlar, enfeksiyonlardan burnumuzu çıkaramadık erken dönemde.

Ay Allahim askilari bile hazir :-) iyi oldu erkenden hallettigin feci zam gelcek. benim cooooook eksigim var...
Ceyiz hazirlar gibi oldu, evdekileri doktum ne lazim saydim, kalani aldim :)) iyi oldu, moral de oldu. Annemlere de yunleri aldim orguye basladilar. Rabbim çok gormesin sevincimi insallah, herkese en guzelleri nasip olsun, butun kampanyalar, eli acik akraba ve arkadaslar ust uste gelsin 🤲🤲🤲🤣

Hay maşallah nazar değireceğiz 🙈 burda çoğumuz 20.haftadan sonra kendini zor taşımaya başladı, çoğumuz kanama yaşadık, kasık ağrıları, batmalar, mantarlar, enfeksiyonlardan burnumuzu çıkaramadık erken dönemde.
Ayy nazar değmesin inşallah hiç birimize bu hafatlardan sonra korkmaya başladım bnde çok dikkat etmeye çalışıyorum yavaş yavaş işlerimi görmeye çalışıyorum

Kızlar ablam ve kuzenimin kullandığı bir örtü var çok memnunlar kesin al dediler aldım sizlerle de paylaşayım çok fonksiyonlu emzirme örtüsünden puset örtüsüne dışarıda hijyen için mama sandalyesi örtüsüne kadar bir çok işe yarıyor. Zuppers diye bir markanın. Dümdüz bir şey ama çok faydalı. Ben yıldızlı ve gökkuşağı desenli olanlardan aldım. Başka desenler de vardı ☺️
Guzel bir urun, ortadan acilan puset ortulerine gore cok daha iyi, arkadasimda gormustum. Bir tik ucuz alternatifi trendyol'da babyliva markasinda var, bir de ilginc desenlilerine de banndu markasinda ulasabilirsiniz.

Guzel bir urun, ortadan acilan puset ortulerine gore cok daha iyi, arkadasimda gormustum. Bir tik ucuz alternatifi trendyol'da babyliva markasinda var, bir de ilginc desenlilerine de banndu markasinda ulasabilirsiniz.
İyi ki söyledin canım ben alternatiflerini bilmiyorum daha uygunu varsa siz onu alın kesinlikle sonuçta kumaş parçası çok fonksiyonlu olmasa ben de pahalı buldum biraz ama ablamlar söyleyince aldım geçtim

Anneme gidince kilo alıyorum ben ya yedirdikçe yediriyor meyveler hamurişleri falan bayılırım bir de patlayacak gibi oluyorum geçen ev boyanacaktı annemlerde kaldım 6 kilonun 2 kilosunu 3 günde aldım 😅

Ceyiz hazirlar gibi oldu, evdekileri doktum ne lazim saydim, kalani aldim :)) iyi oldu, moral de oldu. Annemlere de yunleri aldim orguye basladilar. Rabbim çok gormesin sevincimi insallah, herkese en guzelleri nasip olsun, butun kampanyalar, eli acik akraba ve arkadaslar ust uste gelsin 🤲🤲🤲🤣
amin canım sen iyi yaptın vallahi zaten her gün bir şeylere zam geliyor :) ben daha hiç bir şey almadım sayılır bir kıza bir oğlana 5'li hastane çıkışı, havlu, iç zıbınlar, patikli altlar ve bir iki penye battaniye sadece. annem de almış biraz b,işiler. Geçen gün kv gösteriyorum aldıklarımı bir hevesle "ay ben hiç doğru bulmuyorum 6. aydan önce doğmamış bebeğe bir şey alınmasını" dedi. hevesim kursağımda kaldı saygısızlık da yapmamayım deyip sustum ama içimde kaldı işte

Anneme gidince kilo alıyorum ben ya yedirdikçe yediriyor meyveler hamurişleri falan bayılırım bir de patlayacak gibi oluyorum geçen ev boyanacaktı annemlerde kaldım 6 kilonun 2 kilosunu 3 günde aldım 😅
ben de 3 hafta önce İzmir'den annemi çağırdım hem çalışıyorum hem doğru düzgün beslenemiyorum diye sonuç daha şimdiden toplam 5,5 kilo :):)

650gr'i gecmis bebege sahip bir gebe iseniz ve erken dogum riski varsa bir yandan dogumu durdurucu tedbir alirken bir yandan ciger gelistirici vuruluyor. Kortizon icerikli bir ilac. En sik kullanilan yontem 24 saat icinde 2 doz igne seklinde, ikinci yontem 48 saat icinde 4 doz.
Rutin bir tedavi parcasi degil, bizde 24-34 arasi vurabilirler gerekli ise. Bekleyip gorecegiz.
Saol kuzum.bnm

Kizlar bu cuma ilk muayeneme gidicem insallah keseyi gorurum. Doktorum bana folik asit hic baslatmadi ve tedavi surecimd3 prednol yarim kullandim, pozitiften sonra da devam dedi. Icinizde prednol kullanan var mi? Cuma gunu kafamdaki sorulari soracagim, kortizon iceriyor sonucta, sebebini merak ediyorum.

Back