- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
nasibi böyleymiş Rabbim kalanina sağlık sihhat versin. gebeligin bundan sonraki kısmı rahat geçer inşallah. bu durumu ilk gebeliğimde yaşadım bir süre sonra unutuluyor aklina bile gelmiyorKizlar merhaba,ben kanamam dolayısıyla bı haftadır hastanedeyim,az önce muayene olduk bı bebeğin kalbi durmuş gelişimi zaten diğerine göre azdi ilk günden beri. Diğer bebekle şu an devam ediyorum. Bu durumda ikiz annesi olma hayalim yok oldu hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize sağlıklı dogumlar diliyorum
Selam çok üzüldüm yaşadığınıza Allah diğer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba,ben kanamam dolayısıyla bı haftadır hastanedeyim,az önce muayene olduk bı bebeğin kalbi durmuş gelişimi zaten diğerine göre azdi ilk günden beri. Diğer bebekle şu an devam ediyorum. Bu durumda ikiz annesi olma hayalim yok oldu hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize sağlıklı dogumlar diliyorum
Sağolasın canım, ilk gebeliginde diğer bebek doğdu mu peki sağlıcakla?nasibi böyleymiş Rabbim kalanina sağlık sihhat versin. gebeligin bundan sonraki kısmı rahat geçer inşallah. bu durumu ilk gebeliğimde yaşadım bir süre sonra unutuluyor aklina bile gelmiyor
Amin, inşallah hepimiz deSelam çok üzüldüm yaşadığınıza Allah diğer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet canim sapasağlam çok şükür sarilik bile olmadi beni emmedi hic mama ile beslendi ama bu yaşına kadar hic hasta olup da doktora götürmedik öyle sağlam diyeyim maşallah. seninki de böyle olacak insallahSağolasın canım, ilk gebeliginde diğer bebek doğdu mu peki sağlıcakla?
Maşallah canım, Allah bağışlasın inşallahevet canim sapasağlam çok şükür sarilik bile olmadi beni emmedi hic mama ile beslendi ama bu yaşına kadar hic hasta olup da doktora götürmedik öyle sağlam diyeyim maşallah. seninki de böyle olacak insallah
Valla benim daha çok yeni. doktor 3 ay ilişki ve yolculuk yasak dedi bana. Her doktor farklı mı bu konuda bilmiyorumİlk 3 ayda ucaga binen oldumu … bi skinti varmi ucaga binmekte
Tüp bebekte transferin ertesi gün ülkeler arası uçuş yapılıyor hatta birkaç saat sonra yapanlar varmış tabi doktorun karar verir bunaİlk 3 ayda ucaga binen oldumu … bi skinti varmi ucaga binmekte
Benim doğdu canım. Kalbi duran da bir süre sonra yok oldu.Sağolasın canım, ilk gebeliginde diğer bebek doğdu mu peki sağlıcakla?
İyi maşallah canımBenim doğdu canım. Kalbi duran da bir süre sonra yok oldu.
Benim bi rahatsizligim yokta tüp bebekle elde edildi diye skintiya atma tavsiye etmem dedi.. krarsizim oyuzdenValla benim daha çok yeni. doktor 3 ay ilişki ve yolculuk yasak dedi bana. Her doktor farklı mı bu konuda bilmiyorum
Benim bulantım çok kötü değil iştahsızım sadece içten içe bi bulantı var ama tansiyonum hep normale göre düşük. Senin de ellerin falan titriyorsa belki ondan olabilir ben de ayakta çok durunca bayılcak gibi oluyorum yatıp ayaklarımı yükseltiyorum. Ölçtür istersen sen de eve tansiyon aleti almak zorunda kaldımGaliba geçen gün erken konuşmuşum kızlariki gündür sabah bulantım başladı baya kötü oluyorum elim ayağım titriyor resmen açlıktan desem bişeyle yedikten sonrada aynıyım sabahları böyle mi olacak hep çalışırken zor oluyorda
Benim de bulantım tiksinmem olmadı çok hafif koku hassasiyeti oldu şu an 10 +4 ler hafif bulantım var ama su içmeyi asla ihmal etmiyorum bence sen de dikkat et ikiz olunca daha da dikkat edilmeli diyorlarMerhabalar hayirli olsun insallh hepimize.. benimde ikizlerim olacak suan 9+3 haftalik olduk ama hic birsey hissetmiyorum ne bulanti ne bas agrisi ne aserme istahim bile yok.. hamile oldugumu unutuyorum bu yuzden su bile icmiyorum vitamin haplarim olmasa su bile aklima gelmiyor…